W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle witam koleżanki.. I jak mogę coś doradzić to badanie podstawowe powinny ście zrobić. Mi od początku tarczyca wyszła za wysoka więc warto od początku działać niż próbować i tracić czas w niewiedzy.
Olka fajnie gratuluję wyjścia z nsjtrusniejszej fazy oby tak dalej.
Tynka a co u Ciebie?
olka30 lubi tę wiadomość
Maniek
-
Hej:)
Ja chyba spróbuje z temperatura od jutra, bo dziś dostałam okresu...
Juz myślałam ze na 85% ciaza, bo prosto po hsg i jajniki z dołem brzucha mnie bolały od kilku dni. A tu niespodzianka, kolejna...
Badania porobione, mąż OK, a tu dalej nic. Ale cóż, dalej do przodu.
Możecie dziewczynki napisać jakie badania robiłyście/robicie z krwi podczas starań?? -
czesc tak od dzisiaj się wzięłam za siebie i zaczęłam mierzyć tempkę ... Evva Wydaje mi się że faceci też to przezywają ale bardziej kumulują to w sobie, mój m bardzo by chciał ale nie mówi o tym, chyba że ja zacznę temat...
dziwnie się dzisiaj czuje dziewczynki boli mnie głowa jak nie wiem....
Maniek a jakie badania ty robiłaś...
Napiszcie dziewczynki ile się staracie?
-
ja dopiero za tydzień planowana @ i znowu ten stres czy bedzie czy nie. ostatnio tak się tym stresuje, że mi się spóźnia 1-2 dni, wtedy robie test, no i niestety moje wątpliwości zostają rozwiane a potem dostaje @, i co cykl ta sama historia.... no ale może teraz będzie inaczej
-
ale wiesz zawsze mam taka mała nadzieje, że może nie dostanę ja tez w robo, na dodatek tak boli mnie głowa, że odlatuje, a jestem po urlopie i mam masę pracy do nadrobienia, a nie chce się ;/
Nie smuć się :* na pewno wieczorem wszystko sobie wyjaśnicie i będzie okEvaa lubi tę wiadomość
-
nie tylko ty, moj tez nigdy sam na nic nie wpadnie ze cos w domu jest do zrobienia, zawsze trzeba mu mowic, a najbardziej rozwalajace jest to jak jest w sklepie - kupi sobie cos tam co mu potrzebne, a nie pomysli ze np chleba nie ma w domu
Evaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny... mój jest ok ale ja mu wszystko muszę mówić np zmywa - no spoko ja tego robić nienawidzę, wraca mówi ok już ...ide do kuchni i widzę już z daleka że blat w okuchach że jakiś gar nie pozmywany bo przecież stał na płycie nie w zlewie booooszzzze. No ale i tak mu dziękuje buzi buzi bo chęci miał
z tymi badaniami już mówię: na pewno tsh, prolaktyne, mocz, testosteron, LH, IgG różyczka, FSH i chyba tyle. Ale TSH i Prolaktyna to wg mnie podstawa.
Mnie się już @ kończy dziś jeszcze mam jakieś plamienia więc czekam na te właściwe dni. Zastanawiam się nad kupieniem testów owu ale w zasadzie one nie dają mi pewności czy jest owulacja a tylko tyle że organizm się przygotowuje. Kurde nie chce się zafiksować bo to nie pomaga a frustracja narasta i tak się znalazłam w 7 cyklu starań... mam nadzieję że będzie szczęśliwy.Maniek
-
Tynka - faktycznie coś z tą pogodą nie tak - bo mi głowa pęka, tak sobie teraz marzę, że jak dotrę do domu i upichcę jakiś obiad to może się położę - ale znając życie to mi się wtedy odechce spać
Maniek ja teraz jestem w 11 cyklu starań, też mam nadzieję, że będzie szczęśliwy, chciałabym bardzo ale jakoś tego nie czuję , tak się czasem zastanawiam jakim trzeba być człowiekiem, żeby zobaczyć te 2 krechy na teście..ehhh