W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo.Dzien dobry!
W skrocie co u mnie- yupi dostalam okres w koncu..
Schudlam 6 kg... a to jeszcze chyba nie koniec bo zrec nie jestem w stanie..Staram sie pozbierac i zyc..bez wyrzutow..
starania zawieszone- termin blizej nieznany.. najpredzej kiedys z innym tatusiem...
serdeczne buziaki.olka30 lubi tę wiadomość
Lilys -
Witam po dlugiej przerwie....ja juz poo urlopie (niestety) wrociłam do pracy w poniedziłek i jest cięzko..starania zawieszone bo mam torbiel...łykam anty...ogolnie jest kiepsko..NO ALE ZOBACZYMY CO BEDZIE:) co tam u Was słychac??Maniek??Tynka??Lilis??jestescie??
Olka jestes tu jeszcze??olka30, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Witam po dlugiej przerwie....ja juz poo urlopie (niestety) wrociłam do pracy w poniedziłek i jest cięzko..starania zawieszone bo mam torbiel...łykam anty...ogolnie jest kiepsko..NO ALE ZOBACZYMY CO BEDZIE:) co tam u Was słychac??Maniek??Tynka??Lilis??jestescie??
Olka jestes tu jeszcze??
ja tylko podczytuję czasem forum ale mało się udzielam.
U mnie średnio, brałam clo ale odstawiłam bromka i mam jakieś wycieki z piersi a gin to zignorowała. Wczoraj pęcherzyk na monitoringu miał 13mm jutro idę znów. I tak jakoś leci.
Mamy wszystkie pod górkę coś ja też miałam w poprzednim cyklu torbiel, pierwszą w życiu ale sama się wchłonęłazizia_a, olka30 lubią tę wiadomość
-
Ja też zaglądłam na chwilkę. Piękna pogoda, w końcu świeci słońce Chociaż zimno, no ale widać nie można mieć wszystkiego. Za chwilę jadę do miast, bo mam kupę załatwień, prześladuje mnie myśl że moja laba się kończy Od poniedziałku do pracy
Tak po krótce to u mnie ok. Wczoraj byłam na badaniach prenatalnych. Okropnie drogie, ale po wyjściu doszliśmy z M do wniosku, że było warto 95% szans że dzidziuś będzie zdrowy, wszystko ma na swoim miejscu. Adhd po mamusi, tak się wiercipięta kręcił, że badanie trwało 20 min. Co lekarz coś tak próbował zmierzyć to ono fik obracało się tyłkiem i pomierzone Jak dorwę skaner to zrobię skan jednego zdjęcia, bo normalnie niesamowite jest. Prawie 6 cm prawdziwego człowieczka Ale i tak wam powiem, że na razie średnio to wszystko do mnie dociera. Najbardziej właśnie na usg..
Lilys może tak jak mówisz będzie lepiej, kto wie?
Zizia przykro mi że musieliście zawiesić starania, mam nadzieję że nie na długo..
Lecę, bo nie mam teraz czasu Miłego dnia wszystkim.zizia_a, Mika85 lubią tę wiadomość
-
zizia_a wrote:kurcze to moze idz do innej z takim wyciekiem to chyba tak nie fajnie....to trzymam kciuki za pecherzyk i za zołnierzyki a włąsciwie za tego jednego prężnego ...
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! My już coraz bliżej rozwiązania. Wczoraj byłam u lekarza, z małą Olą wszystko dobrze, jej stópka ma 35mm no kawał buta, nie ma co szyjka skraca się coraz bardziej, ogólnie pozostał miesiąc do porodu, ale lekarz mówił żeby jakieś dwa tygodnie wytrzymać. Skurcze czuję, boli mnie cały dół przy każdym ruchu, a nocki są najgorsze. Ale jeszcze troszkę Torba do szpitala spakowana.
Olka ja uwielbiam oglądać dzidziusia na usg, no uśmiech mam wtedy od ucha do ucha
Za każdą z Was trzymam nieustannie mocno kciuki!!!!zizia_a, olka30 lubią tę wiadomość
-
wooow Mika jak ładnie widać..jestem w szoku... słodkie maleństwo.
A tak w ogóle witajcie, i opowiadajcie co tam się u was dzieje?? Ja w połowie cyklu jestem więc owulka powinna być tuż za rogiem:) mam nadzieje że skutecznie zawita..w pon lece do gin na badanie zobaczymy może jakiś pęcherzyk się ujawni.Mika85, olka30 lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dziewczynki jak tam u Was? Mi się poprawił humor w czasie gdy tu z wami jestem! Boże jak dobrze mieć swoje dziewczyny na OVU! Tak dzis wrócę strzelę ziółka na Płodność z BabyMama i zaczynam kolejny rozdział! Byle do przodu!
Mika85, olka30 lubią tę wiadomość
-
Witam po chorobowym, z pracy.. Już mnie wkur... Czasem się zastanawiam czy pracuję z normalnymi ludźmi i jakoś twierdząca odpowiedź mi nie przechodzi przez myśl. Dobrze, że dziś pogoda, bo chyba bym spała na siedząco, dzidzia nie daje mi spać w nocy
Co tam u was?zizia_a lubi tę wiadomość
-
Olka, dzidzia teraz spać nie daje? to zobaczysz co będzie w późniejszych tygodniach. Jak już czułam ruchy, to w ciągu dnia jeszcze było fajnie, bo dzidzia się kołysała i była grzeczna, a jak się położyłam, no co nuda i wtedy daje czadu no a teraz to już w ogóle dyskoteka, raz pod żebro, raz gdzieś tam na dół się przepycha. No ale to jest piękne
olka30, rybka lubią tę wiadomość