X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie dziewczyny pouciekały gdzie indziej Sana..

rybka lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ależ Ci zazdroszczę (pozytywnie rzecz jasna!) tej ciąży. Dużo zdrowia i sił dla Was.

Co do wątków to pewnie masz rację, ja staram się regularnie zaglądać do każdego wątku, do którego jestem wpisana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 14:25

rybka lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się doczekasz Sana.

rybka lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie masz rację :)
    Bardzo w to wierzę, że każda z nas, będących tutaj i tak bardzo tego pragnących, w końcu się doczeka upragnionych dwóch krech :)

zizia_a, rybka lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Zaglądam, ale faktycznie cisza w wątku :(

zizia, nie znam Twojej sytuacji, więc pozwól że zapytam - długo się staracie?
    MOZNA POWIEDZIEC ZE TRZY LATA...A Z LEKARZEM PRAWIE DWA..NIBY ZE MNA WSZYSTKO OK..Z MEZEM TEZ A TU NIC NIE MOZE ZASKOCZYC...

My moze mieszkanie moze jakis dom...oczywiscie na kredyt...i ja mam umowe do konca roku wiec bedzie ciezko...ale jakos trzeba myslec pozytywnie i zacząc cos działac bo inaczej zwariowac mozna..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:11

olka30, rybka lubią tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zmiana klimatu by Wam pomogła?
    Moja kuzynka przez 4 lata nie mogła zajść w ciążę. Też niby wszystko i z nią i z jej mężem było ok. Jak się już poddali i wyjechali na wesele znajomych do Niemiec, to tam raz <3 i po trzech tygodniach się dowiedzieli, że jednak będą rodzicami ;)
    Czasami zmiana klimatu pomaga.

zizia_a, olka30, rybka lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmieniamy "klimat"( a to Chorwacja..a to Zakopane..albo Mazury)..i to tez nie pomaga...wiec spokojnie czakamy nadal...

rybka lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale ładny dzień.. Szkoda że znowu zza okna, ale w pracy jestem sama, więc jest ok.. Chociaż wstawanie mam okropne, dziś zajęło mi 40 min.:/

Ja też Zizia non stop zmieniałam klimat, ale w końcu ostatecznie można powiedzieć że za n-tym razem podziałało :/ Wydaje mi się, że potrzebny jest naprawdę dobry zbieg różnych okoliczności żeby się udało.. Wkurza mnie cały czas, że większości się udaje do strzału i nawet nie biorą pod uwagę, że ktoś może mieć trudność. Cieszę się, że nam się w końcu udało, ale teraz słyszę od wszystkich znajomych z dziećmi - no w końcu się zdecydowaliście! A mi ciśnienie skacze i mam ochotę wszystkim wykrzyczeć, że staraliśmy się zanim oni nawet pomyśleli o słowie dziecko, ale co to da? Przynajmniej ciuszków darowanych będę mieć od groma :) Jakiś plus..

rybka, zizia_a lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej..zajrzalam do was i ja :-) malo sie udzielam z powodu braku tu ludzi jak i ja jestem a popoludniami niemam czasu siedziec na necie...co tam u was slychac??? faktycznie forum umiera szkoda ale widze ze duzo ludzi ucieklo co bylo przyznaje sie i ja bez bicia ze ucieklam troche <3

olka30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rybeńko, to prawda ciężko się udzielać jak nie ma z kim :) Ja też tylko zerkam w pracy, ale mało co piszę, bo i co mam pisać?? Jak tam? Pracujesz nadal, czy już nie?

zizia_a lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie juz nie pracuje pracowalam do konca sierpnia potem mialam okres probny w piekarni ale niedalam rady i dziekuje bogu ze mnie nie chcieli zapi...na maksa pot cieknal po pupie..teraz siedze narazie w domku i szukam se pracy i se serduszkuje bo mam niebawem owulke a mam w tym miesiacu byc w ciazy ;-)

olka30, zizia_a lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki za pozytywny efekt serduszkowania :D

zizia_a lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiory beda leciec ze hej ;-) a co ola u ciebie?? jak samopoczucie?? widzisz nawet teraz jestesmy same :-P

olka30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No myślę, że może jeszcze ktoś zaglądnie :)

U mnie? Zmęczenie permanentne.. Chociaż jak słonko łaskawie nas zaszczyci swoim widokiem zdecydowanie lepiej się czuję :) Dziś jest nawet spoko, może temu, że w końcu poszłam wcześniej spać. Jakoś nie mam czasu w dzień odpoczywać, choć wiem że powinnam. Za dużo obowiązków w domu, ale niedługo przyjdzie paskudna jesień i już tyle roboty nie będzie, wtedy odpocznę (chyba). Mdłości już ustąpiły, brzuch już nie pobolewa tak często i już mnie to tak nie niepokoi.. Z dzidzią chyba wszystko ok, choć jeszcze się nie przyzwyczaiłam do tej myśli, że ktoś nas za parę mies. zaszczyci swoją obecnością :) Pewnie do mnie dotrze jak pojadę rodzić ;)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj zanim dotrze do ciebie ze nosisz w sobie dzidzie bedzie juz na swiecie :-) ja do konca ciazy niedowierzalam ze moge miec w sobie malego ludzika ;-)

olka30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak :D Na razie jedynie na usg robię wielkie oczy, że coś mi mieszka w brzuchu i w dodatku kręci się jak szalone :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaka zrobisz mine jak cie kopnie :-) ja do tej pory wspominam z moim emkiem jak moj synek sie przekrecil ze trzy razy w brzuchu ze caly brzuch poszedl mi do gory fala byla niezla :-) maz sie bal ze mu sie cos dzieje a on tylko sie przekrecal z boku na bok ;-)

olka30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na to cierpliwie :) Ciekawe jakie to uczucie :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie do opisania :-) <3

olka30 lubi tę wiadomość

• Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 7 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! Wróciłam! Po dwóch tygodniach od ślubu...o ile slub pamietam, tak wesela wcale :D tylu było przebranych i zmalowanych ludzi, że ich nawet nie rozpoznawałam przez makijaże :D tyle ludzi, tyle kolorów, ttyle hałasu a ja i tak tylko ten tort pamietam i na pierwszym tańcu jak się wszyscy gapili i cieszyli - a ja teraz taka ulgę czuję, tylko bym jeszcze sobie urlop przedłuzyła...ale nie można - bo mnie wyrzucą :P

5ckczlo8xuk7m6f0.png
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ