W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej z ranka.. Wczoraj już nie miałam czasu zaglądnąć. Słonko ładnie zaczyna świecić.. Ale halny nam dał popalić przez noc.. Zawsze mi się gorzej śpi jak to wiatrzysko wieje Udowodniono, że halny zwiększa i przyśpiesza ilość porodów Tak, że w górach będzie wysyp jesiennych dzieciaków
Miłego dnia -
też tak trochę mam ale pomyślałam, ze Wy też i dlatego postanowiłam zagaić rozmowę u mnie dziś bardzo rześki poranek - oczywiście zaczęłam od porcji ziółek i teraz obijam się w pracy ale to tylko do południa, bo potem znowu młyn...
rybka lubi tę wiadomość
-
Kisieńka wrote:też tak trochę mam ale pomyślałam, ze Wy też i dlatego postanowiłam zagaić rozmowę u mnie dziś bardzo rześki poranek - oczywiście zaczęłam od porcji ziółek i teraz obijam się w pracy ale to tylko do południa, bo potem znowu młyn...
-
Hej Dziewczyny, dawno nie zaglądałam, ale z chęcią się pochwalę, że pod sercem mam fasolkę jesteśmy w 7t+3. Troszkę się obawiam, bo poprzednia ciąża zatrzymała się na 7+2 a na wizytę idę w środę..
olka, ale ten czas leci, dopiero co Ty byłaś w 8tc jak z pracą? Dalej siedzisz na l4 czy lekarz w końcu pozwolił wrócić?olka30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Też gratuluję Karolcia Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki..
Pracuję, na zwolnieniu byłam tylko 2 tygodnie.. Pierwszego w ogóle nie oddałam.. A następnego nie chciałam.. Póki czuję się w miarę to obiecałam że będę chodzić, ale w zimie się na pewno nie będę zabijać i jeździć, bo nie mam blisko, a wiadomo że na drogach się robi niebezpiecznierybka lubi tę wiadomość
-
Znalazłam, miałam mieć dziewczynę od 1 października, wróciłam z chorobowego i bumm.. Okazało się, że nie będzie zastępstwa, bo jedna gówniara szefowa doszła do wniosku, że tu się nic nie robi - bo jej kazali pomagać, a jej mózg nie lubi się wysilać i znalazła wytłumaczenie żeby się wykręcić Ktoś będzie płakał jak pójdę chorować, ale doszłam do wniosku że mi to lotto. Ja ze swojej strony byłam fer, uprzedziłam, zastępstwo znalazłam, czas do nauki był, a głupich ludzi nie przeskoczy..
Po genetycznym super, wyniki bardzo dobre i z usg i z krwi, a usg cud malina Nie uwierzysz jak na dobrym sprzęcie wszystko widać, łapeczki, paluszki, normalnie każdy detal M. patrzył jak zaczarowany Szkoda tylko, że taka droga impreza, ale było wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 12:08
Mika85, rybka, zizia_a lubią tę wiadomość