W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny i ja tez czekam na II kreseczki - ciekawe kiedy je zobaczę
olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
czesc wszystkim..Olka nie denerwuj sie..szkoda zycia..ja dopiero dzis przyszlam do pracy..wczoraj skonczylam 30lat...ehhh...cały dzień spedziłam z mezem..bylo CuDoWnIe byłam w piatek u lekarza..to torbieli ani sladu..mam dokonczyc tabletki anty i zaczac dzialac ze zdwojona siłą razem z mezem...zobaczymy co bedzie:) milego dnia
olka30, rybka, Yuly, Mika85 lubią tę wiadomość
-
hej..zizia wszystkiego najlepszego spoznione ale najszczersze zyczenia zycze ci ujrzenia dwoch kresek od razu jak zaczniesz starania :-)mika super ze dzidzi tak daje ci znac niech kopie i kopie to cudowne i nie so opisania uczucie yulu doczekasz sie doczekasz dwoch kresek!!!!
zizia_a, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Zizia super wiadomości A 30 się nie przejmuj, ja już niedługo skończę 32
Witam Yuly
Mika wiem, ale aż mnie to przeraża, myślałam że trochę później mi baby będzie dawało w kość Po 1 trymestrze miało minąć, a jest coraz gorzej No nic, dobrze że jest jak jest, jakoś mój pęcherz będzie musiał przetrwać te parę miesięcyzizia_a, Mika85 lubią tę wiadomość
-
zizia - wszystkiego najlepszego!
chciałabym kiedyś wiedzieć o czym mówicie z tym przepychaniem...zizia_a lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny mam do Was pytanie wczoraj podczas siusiania zauwazylam krew nie wiem ile dokladnie jej bylo ale nie duzo i od tamtej pory nic...wczoraj szyjka macicy wysoko twarda i zamknieta i temperatura z dnia na dzien coraz wyzsza do tego bolą mnie piersi jajniki i podbrzusze. Nigdy nie mialam bolacych @ tak naprwade nigdy nie czulam ze bede miala @... wedlug testow owulacyjnych owulka byla 18 dc i 19dc bylo ♥ i czekam dzis 33dc test ciazowy negatywny nie wiem juz co myslec...
Ktjk -
ktjk wrote:Czesc dziewczyny mam do Was pytanie wczoraj podczas siusiania zauwazylam krew nie wiem ile dokladnie jej bylo ale nie duzo i od tamtej pory nic...wczoraj szyjka macicy wysoko twarda i zamknieta i temperatura z dnia na dzien coraz wyzsza do tego bolą mnie piersi jajniki i podbrzusze. Nigdy nie mialam bolacych @ tak naprwade nigdy nie czulam ze bede miala @... wedlug testow owulacyjnych owulka byla 18 dc i 19dc bylo ♥ i czekam dzis 33dc test ciazowy negatywny nie wiem juz co myslec...
ktjk lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. U nas dziś pogoda w kratkę - raz słońce raz pochmurnie. Mój mąż ma dzisiaj 30-te urodziny, ale gości mamy w sobotę, na szczęście nie będzie nas dużo, nie mam siły ani ochoty skakać nad ludźmi. Dobrze, że moja druga połowa to rozumie. Spać mi się chce jak nie wiem co, więc jak mąż za godzinkę pojedzie do pracy to ja wskakuję do wyrka Miłego dnia Kochane!
olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
ja jakos straciłam zapał do pisania..ale moze jeszcze kiedys wroci....moze jak w koncu beda jakies dobre wiadomosci...
w sumie powoli sie zaczynaja...jestesmy zdecydpwani z mezem na poszukanie swoicj 4 kątów...jestesmy juz blizej niz dalej..i podjelismy rowniez decyzję ze jesli nam sie nie uda z dzidziusiem...to sprobujemy z adopcją cos zacząć...olka30, Mika85, rybka lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że coś się u was dzieje.. Ja też zaczynam się rozglądać za swoimi 4 kątami, ale blokuje mnie sytuacja w pracy, mam przeczucie że po macierzyńskim nie będę miała gdzie wracać, a z jednej wypłaty nie wyżyjemy nie mówiąc o kredycie A teraz mieszkania stoją dużo taniej niż jeszcze dwa lata temu, więc w sumie jest okazja..
Też straciłam zapał do pisania, jeszcze w pracy coś zaglądam, żeby się trochę rozerwać, ale w sumie tylko na dwa fora patrzę, a tu nic się nie dzieje - znajome buźki pouciekały, więc w sumie z kim pisać? Mój mi zafundował abonament do końca, ale nawet kalendarza ciąży mi się nie chce prowadzić, skoro większość rzeczy i tak się wpisuje w kartę ciąży.
Tak na prawdę dużo dziewczyn ostatnio zaciążyło tylko jakoś tutaj się nie chwalą..
Ogólnie nie chce mi się chodzić do pracy, cały czas mnie boli głowa - kręgosłup daje znać o sobie, a tu mi się kroi na cały październik po wypłatach kontrola z zusu Nie stresuj się człowieku, ciekawe jak, jak ich 5 lat nie było, więc na pewno będą grzebać, a sporo byków jest jeszcze w pozostałości po poprzedniej babie Ech..rybka lubi tę wiadomość