W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj żebym ja to pamiętała, kilka cykli na pewno.. Z 3 może 4.. I pęcherzyki ładnie pękały Akurat w udanym cyklu nie brałam, bo z tytułu wyjazdu nie mogłabym mieć monitoringu, więc pomogło słońce i wyluzowanie się, ale myślę że skoro masz problem z pękającymi pęcherzykami to ovi pomoże Dodatkową zaletą jest to, że samemu się robi zastrzyk i jest to banalnie proste
Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Olka my ciągle czekamy na zdjęcie brzusia i jak się czujesz? mały daje popalić?
u mnie nowy (szczęśliwy) cykl, dzisiaj mnie trochę gin zdenerwowała bo ona w poniedziałek przyjmuje do 15 a ja kończę 14.15 a mam 15 km plus przebrać się itp to wątpię czy zdążę ale stwierdziła, że inny dzień nie może być.
-
Niestety nie rozpakowuję się jeszcze mimo szczerych chęci.. Byłam dziś u gina i szyjka trzyma, a dzidzior sobie buszuje po brzuchu i nawet go nie rusza moja gorączka i kaszel..
Co za baba Tynka, masakra, wkurzyłabym się nieźle w takiej sytuacji.. Dla niektórych to trzeba mieć świętą cierpliwość. -
W tym cyklu nie biore ovitrelle, juz za pozno. Pecherzyk zrobil mnie w jajo i za szybko urosl.
Ovi zakupione i czeka na kolejny cykl
A slub faktycznie... pamietam jak na suwaczku byl jeszcze ponad rokWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:13
olka30 lubi tę wiadomość