W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewuszki!!!! Mama powraca! Izka jak fajnie ze jesteś tu znowu Olka jak się czujesz? Właśnie nadrabialam wpisy czekam na zdjęcie brzuszka a tu lipa. Ale wierze ze jest śliczny! Moja Ola spi od dwóch godzin. A ja korzystam i leze obok w łóżku obrzucona gazetami kurcze 3 kwietnia moja będzie miała juz 5 miesięcy! Jak ten czas leci. Wcina juz obiadki, dzisiaj pierwsza kaszka...cyca odrzuciła jak skonczyla 3 miesiące. I obylo sie bez problemu, w ogóle nie dopominala sie. Chrzciny mieliśmy 8 marca.
iza30, olka30 lubią tę wiadomość
-
Oj Mika naprawde to zleciało masakra. Wrzuc jakas foteczke małej Oli
Ja narazie zagladam tu w wolnych chwilach niedlugo bede tu o wiele czesciej.
No własnie ja tez Ola nie zdazyłam zobaczyc Twojego brzucholka. Jak tam sie wogóle czujesz?
olka30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Może jeszcze uda się wrzucić, ale ostatnio sporo zachodu mi to zajęło, więc nie wiem czy jest sens.. Mika ale zleciało.
Ja się czuję okropnie, ledwo chodzę, ból pleców jest nie do wytrzymania, do tego cholerny ból żeber.. No ale nikt nie mówił, że będzie łatwo. Podobno te cierpienia po to, żeby się chciało rodzić mimo tego, że w sumie człowiek się boi. Jeżeli tak to 100 % skuteczności, już nic nie chcę tylko w końcu urodzić, a mały ADHD ani myśli wyłazić. Jutro wchodzimy w 40 tydzień, a brzuch wysoko, szyjka trzyma i nic porodu nie zapowiada A tak chciałam wcześniej.. Najlepsze, że kwiecień mam tak obstawiony urodzinami członków rodziny, że nie wiem jak się tu wbić, żeby nikogo nie powielać Dziś urodziny ojca, jutro brata, potem prawie co dziennie któregoś dziecka od rodzeństwa, jeszcze chrześniak z 8 i jak sobie tu znaleźć wolny termin ?? Same baranyiza30, Ania_84, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki życzę wszystkim wesołych Świąt, żeby wam wielkanocny zajączek przyniósł w prezencie to czego każda pragnie najbardziej No i ładnej pogody w święta życzę, bo my na razie mamy bardziej BN niż Wielkanoc
zizia_a, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Chciałam Wam dziewczyny złozyc życzonka
Zdrowych , wesołych spokojnych i smacznych swiat mokrego dyngusa oraz aby te swieta staly sie pierwszym dniem do samych radosci bo wedle tradycji jutro rodzi sie nowe .. lepsze
dawno do Was nie zaglądałam ale dalej kibicuje
Ola - widze ze masz niezłego uparciuszka oby juz sie zdecydowalzizia_a, olka30, iza30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Olka jak tam? Rozpakowałaś się czy jeszcze nie? Oj te bóle to pamiętam i pod koniec ciąży marzyłam tylko o porodzie, chociaż nie wiedziałam jak to jest rodzić my teraz w sobotę mamy pierwsze poważniejsze "wychodne" idziemy z mężem na wesele. Olcia zostaje z moimi rodzicami. Teraz moja pociecha śpi. Idę korzystać i obiad szykować. Buziaki!
iza30 lubi tę wiadomość
-
Nie rodzę i nic porodu nie zapowiada Ani skurczów, ani nic.. Brzuch wysoko, mały siedzi jak gdyby nigdy nic, szyjka trzyma.. Przenoszę jak wszystkie baby w mojej rodzinie Pytanie ile, ja byłam przenoszona prawie 2 tygodnie, więc już się cieszę na myśl, że jeszcze tyle mogę się męczyć. Też bym już chciała tylko urodzić mimo, że w sumie się boję, ale to już nie zaprząta mojej głowy. Została jedynie myśl, że poród skróci moje męki. Już nikt mi nie wmówi, że ciąża to błogosławiony stan
Mika85, iza30 lubią tę wiadomość