W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Iza, myślałam że nas olałaś totalnie Miło, że jednak do nas wracasz
Tynka mnie też tak czasem pęcherzyki robiły w jajo.. No cóż trzeba poczekać na następny cykl..
A u mnie od dzisiaj CIĄŻA DONOSZONA Ładnie to brzmi, mogę rodzić Szkoda tylko, że już prawie tydzień trzyma mnie cholerne przeziębienie i puścić nie chce Mam wrażenie, że niedługo płuca wykaszlę. Próbowałam już wszystkiego i nic nie chce zadziałać. Zamiast kończyć z porządkami i innymi rzeczami, które miałam zrobić przed narodzinami bobaska, staram się leżeć i kurować. Choć tak do końca mi nie wychodzi.
Zizia zaglądasz czasem??iza30, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Nie olałam Was, pisałam kiedys do rybki nie wiem czy wam cos przekazywała teraz bede czesciej tu zagladac
Olcia Gratulacje bo nie wiem czy zdazyłam złożyc super ze juz koncówka Jak juz bedziesz po wszystkim to fotki nam tu przeslij.
Tynka a co u Ciebie?
Duzo tu jeszcze wogole osob zaglada?olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Pchełka witamy fajnie ze zajrzałas do nas
Wogole to czesc wszystkim
Ola trzeba to jakos rozkrecic bo jak sie rozkreci to coraz wiecej nowych osob tu moze dołaczyc i bedzie wątek zył a ten po mału umiera
Ja w koncu doszłam do siebie po laparoskopi i teraz wracam do staran zobaczymy co z tego wyjdzie.
Miłego dnia zycze kazdej buziaki
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zizia trzymam kciuki za rozmowę, u nas to różnie przebiegało, ale nie mogę na swojego M narzekać.
Pchełka witaj..
Iza czyżbym dobrze interpretowała twój suwaczek??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 21:05
iza30, zizia_a lubią tę wiadomość
-
No to gratulacje Ja mam termin na 9 kwietnia
O jej, ostatnio z nudów oglądałam swoje wesele i zazdroszczę i Tynce i tobie Przeżyłabym to chętnie jeszcze raz W takim razie trzymam kciuki żeby wszystko się udało A mam pytanko: w Polsce będzie impreza?iza30 lubi tę wiadomość