W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka zajęta pracą ale jestem z niej dumna . Jak sie pojawi to napisze jakie postepy zrobila
A z resztą dziewczyn nie mam zadnego kontaktu.
Izka mowila ze zrobi sobie przerwe ale nie myslalam, ze az tak dluga
A co u Ciebie? Jak sie czujesz? -
Ja się czuję jak wieloryb Zostało mi 20 % na kalendarzu ciążowym, coraz większy niepokój odczuwam jak to wszystko będzie wyglądało: poród, opieka nad bobasem, powrót do własnych zainteresowań. Trochę mnie to przeraża Śmiałam się z dziewczyn, które pisały że non stop im się śnią rzeczy związane z tym wszystkim, ale ostatnio też zaczęłam miewać takie sny. Psychika nawet w nocy ni odpoczywa
Z Rybki to się całkiem pracoholik zrobił
A co u ciebie? Jak przygotowania do ślubu? -
nick nieaktualny
-
Olka dasz radę fakt ze bobas to mnostwo pracy ale glowa do gory
Przygotowania do przodu chociaz bardziej skupiam sie na staraniach. Bylam dzisiaj u gin i mam pecherzyk 15 mm, w tym cyklu ovitrelle nie dostane bo ona liczy, ze Sam peknie. Ale jak wyjdzie na moje to w marcu mi przepisze.olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTynka1990 staram sie od stycznia tego roku,ale co z tego jesli okres sie zatrzymal w pazdzierniku w polowie.w styczniu bylam u gina,mialam pobrana krew,pozniej kontrola u gina i wszystkie wyniki wyssly ok az byl zdziwiony i pytal czy mam okres a ja nie i przepisal mi primolut nor juz biore tydz a przed tym niepokalanka z zielarskiego,juz nie mam sily czekac na ten okres;/ boze czemu tak jest,nawet sie wyluzowalam od stycznia a tu juz mamy srodek lutego
-
hejka :-*
ola nieboj sie dasz rade dziecko nie takie straszne
izka narazie bez zmian boli ja noga i narazie ciazy niema
a co u mnie a wiec tak mam dorywcza prace czyli chodze na popoludniu trzy razy w tygodniu..fajnie bo pare groszy se zarobie hihi dorobie pozatym u mnie bez staran narazie jakis wiekszych czyli serca wpadly jak sie mega chcialo..
pozatym hihi chodze ze swoim do poradni od naprotechnologii,narazie uczymy sie obserwacji sluzu taka obserwacja trwa okolo3-4 miesiace potem jest wizyta u ginka najpierw idziemy razem z mezem jest przeprowadzany dlluugii wywiad a potem badania jakie tylko sa mozliwe...no zobaczymy..bylam tez z tydzien temu u ginkowej swej bo plamilam przed okresem tydzien i po okresie tez..nadzerka jest miniminimalna wiec niema sensu leczyc mam narazie rutinoskorbin lykac i za tydzien jade na kontrol i po wyniki bo wziela mi wymaz glupie witaminki glupie a ja juz nie plamie czyzbym plamila bo za malo witaminek mialam se??? pozatym dieta dieta i dieta hihi -6 kilo na razie i jeszcze hihi 15 przedemna Przytylam bardzo duzo wiec jest niestety co gubic tyle i az tyle u mnie ola zapodaj focie brzuszka toc juz ostatnie tygodnie pozdrawiam :-*olka30 lubi tę wiadomość
-
No nie Wywołałam wilka z lasu Super rybka, że wpadłaś i widać, że wieje od ciebie optymizmem, więc tylko tak dalej trzymać. Wiem, że dziecko to nie koszmar z ulicy wiązów, ale jako że trochę stara już jestem i mam dużo swych nawyków i hobby, z których nie chcę rezygnować, jestem ciekawa czy uda mi się to wszystko pogodzić Bardzo bym chciała, bo nie wyobrażam sobie zrezygnować ze wszystkiego.. Już mi ciężko przez te parę miesięcy usiedzieć na tyłku Dziecko to powinno się mieć w młodości, a potem czas na własne rozrywki, ale co z tego jak wtedy nie było z kim?
Wrzucę fotkę Wyglądam jak kulkarybka lubi tę wiadomość
-
A tam mogła ci już dać to ovitrelle, podobno pomaga też na zagnieżdżenie więc może by trochę zwiększyło szanse.. Ale dobrze, że ma zamiar działać choćby od przyszłego cyklu Może jednak coś zdziałacie przed ślubem
Tynka1990, zizia_a lubią tę wiadomość