W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaglądam, ale nie chce mi się wiecznie pisać samej do siebie.. Poza tym ostatnio próbowałam zakończyć na pewien czas moją karierę zawodową i wiązało się to z przekazywaniem obowiązków oraz zupełnym brakiem czasu więc i forum odwiedzałam z doskoku.. Zdjęcie brzuszka zrobiłam, ale nie miałam czasu wrzucić..
Co u ciebie Tynka??Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Dlugo mnie tu nie było. Święta i opieka nad Olą, a potem śmierć mojego kochanego ojca chrzestnego calkowicie mnie pochłonęły... Mała rośnie, uśmiecha się i gaworzy. Karmimy dalej butla plus pierś. Olka jeszcze trochę i będziesz tulić swoje maleństwo. Jak to szybko teraz zleci zobaczysz. Dziewczynki życzę Wam w tym nowym roku dużo zdrówka, cierpliwości i oczywiście spełnienia marzeń.
Tynka1990 lubi tę wiadomość
-
Tynka wstawię zdjęcie przy odrobinie czasu, może dziś się uda.
Mika współczuję straty bliskiej osoby. Wiem, że teraz już zleci, aż nie chcę jeszcze o tym myśleć. Na razie skończyłam zawodowe obowiązki i jeszcze się nie do końca umiem przestawić na luz w tej dziedzinie i zajęcie się organizowaniem rzeczy dla małego.. Choć troszkę rzeczy już mamzizia_a, Mika85 lubią tę wiadomość
-
Imię niby wybrane, ale już drugie, bo w pierwszym trymestrze było inne, zresztą w ogóle już dawno było wybrane ale inne, a teraz mój M coś znowu zaczyna kręcić nosem, więc w sumie nie wiem czy to drugie też się nie zmieni Zobaczymy.. Na drugie będzie Julek po moim kochanym dziadku (miało być na pierwsze), a resztę się zobaczy
Tynka1990, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
Ale mam mętlik w głowie. Poszłam wczoraj do mojej byłej gin z ciekawości co powie na wyniki moich badań z Poznania. Ona wyśmiała to, że dostałam anty, że te badania co zrobili to i tak nic nie wnoszą itp.
Kazała przyjść w okolicach owulki.
Teraz nie wiem czy wrócić do niej czy dalej do Poznania. Na dwie nie dam rady bo i kasa i czas nie pozwoli. Niby do tej byłej mam większe zaufanie, jest na miejscu, bierze o wiele mniej i prawie rok ze mną się męczyła.
Sama nie wiem co zrobic ehh -
Nie wiem Tynka co doradzić.. Mi też to anty tak nie bardzo się widzi, co to za sposób na zajście w ciążę tabletki anty? Mój gin to kiedyś wyśmiał. Ale z drugie str, jak chodziłaś do babki rok i dalej nie wiesz w czym tkwi problem to może warto pojeździć do tego Poznania?? A ta twoja doktorka co ci zaproponowała?
-
Ja Wiem w czym tkwi problem, nie pekaja mi pecherzyki i moja byla gin dala mi namiar na ta z Poznania bo ona na swoj oddzial bierze i robi badania. Ta byla chce sprawdzic jak bedzie po anty i pozniej pregnyl albo ovi a ta Z Poznania jedyne co mi powiedziala to 'zobaczymy jak to bedzie'.
-
Kochany piękny brzuszek Tynka mi tez nie pękały. Czasem pęcherzyk byl, czasem nie, miałam nawet taki 27mm duży, ale nie pękały. Mi akurat pomogło samo CLO bez zastrzyku. A robiłaś kiedys badania na nietolerancję glukozy?