W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Widzę sporo nowych osób na naszym wątku miło poznac
Mam dla Was malutką radę, od razu warto iśc do lekarza i badać. Ja też rok wierzyłam, że wszystko jest ok, czekałam az @ się spóźni, latałam po testy itp. Później był płacz jak @ przylazła, nerwy, chęć poddania się.
Teraz bardzo żałuję, że od razu nie byłam pod kontrolą lekarza. Okazało sie, że nie wiedzą co mi jest. Zaraz minie kolejny rok starań. Kolejny stracony rok.
Dlatego uważam, że nie ma co czekać i dołować się każdym straconym miesiącem.
Lepiej od razu porobić podstawowe badania i monitoringolka30 lubi tę wiadomość
-
Mandi:) lekarze twierdzą, że ze mną wszystko w porządku x] no to im wierzę, chociaż badań hormonalnych mi żaden nie zlecił nie wiem czemu...zobaczymy czy nie będę ostatecznie w podobnej sytuacji co Ty Tynka
Tynka1990 nie wiedzą co Ci jest? Mi kilka lat do tyłu zatrzymał się okres. Tak po prostu, na rok ile było spekulacji, badań, szpitali, płaczu, kasy wydanej...no nie wiadomo czemu, nie ma okresu i już. Kolejna próba, jeszcze inny lekarz zlecił badanie, 300 zl za pobranie krwi. No i przychodzę do niego na kolejną wizytę pewna kolejnej "ciekawej" diagnozy i ten stwierdza, że jestem zdrowa jak ryba.
Za tydzień dostałam normalnie po tym roku okresu i mam go do dziś. Chol*era wie co mi było ^^ -
Mandi:) nie badał się na razie. Poczekamy parę cykli jak nic nie wyjdzie to wtedy się za to weźmiemy bo na razie to w jedną ciążę już zaszłam tyle, że poroniłam i czekaliśmy parę miesięcy z próbami kolejnymi. Teraz była pierwsza próba i wynik w Święta ;P
Poproszę o skiero na bank następnym razem. Chodzę niby prywatnie, bo myślałam, że się wtedy lekarze na poważnie zabiorą do sprawy, ale gdzie tam, luzik jest. -
No to przynajmniej lekarz ma jakiś plan działania.. Chociaż uważam, że te 2 mies. anty to tylko strata czasu, no ale lekarzem nie jestem.
Też brałam clo. Nawet mi zostało całe opakowanie, które próbuję opchnąć, więc gdyby któraś miała potrzebę..
Jakie badania ci robili?? -
olka30 wrote:No to przynajmniej lekarz ma jakiś plan działania.. Chociaż uważam, że te 2 mies. anty to tylko strata czasu, no ale lekarzem nie jestem.
Też brałam clo. Nawet mi zostało całe opakowanie, które próbuję opchnąć, więc gdyby któraś miała potrzebę..
Jakie badania ci robili??