W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia1989 wrote:Hej Aniu:)
U mnie jest nieciekawie, trochę odpuściłam chciałam zniknąć z forum ale niestety jest tu tak miło że aż żal te towarzystwo opuszczać
Z mężem wiele kwestii wyjaśniłam, i trochę się uspokoiłam, ale za to druga rzecz która wydarzyła się wczoraj doprowadziła mnie do szału. Otóż moja cudowna sąsiadeczka (wścipska baba) zaczeła rozpowiadać w całej okolicy że nie mamy dzieci gdyż ja ich niemogę mieć!! Dodam,że o tym iż jak długo się staramy wiedzą tylko ja, maż i Wy. Tak więc wyobraście sobie jak wszyscy na mnie patrzą!!!Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
No co za ludzie ja piernicze czy ta baba całkiem już nie ma co robić tylko ploty rozpowiadać, niech sie zajmie swoimi sprawami. Nusia nie przejmuj sie chociaż wiem że bardzo to trudne, ale na takie osoby nic sie nie poradzi niestety plotkary zawsze pozostaną plotkarami.
Nusia1989, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:MASAKRA....Co za ludzie, wara im od takich spraw, ale mnie denerwuje takie wścibskie zachowanie u innych! Kij jej w oko!
Z chęcią chciałabym jej pokazać język, ale niepozwoliłoby mi na to dobre wychowanierybka lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Z chęcią chciałabym jej pokazać język, ale niepozwoliłoby mi na to dobre wychowanie
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny~Agnieszka wrote:Tylko język oj ja to by jej pokazała, ale masz rację trzeba trzymać klasę, chodź domyślam się jakie emocje w Tobie buzują. Musisz być ponad to, a ja wierze w karme i to jej się kiedyś czkawką odbije!
Masz rację... szkoda zdrowia i nerwów na takie babsztyle:)rybka lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Nie mów tak, jeszcze nic nie wiadomo, a może sie udało, wiesz ze trzeba mieć nadzieje, i nie wolno ci tak mowić... martwić się bedziesz jak już bedzie na 100% wiadomo ze nie wyszło, a teraz sie masz cieszyć, zrozumiano?
Nusia przyjmuje:)Zrozumiano:))))Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Grzeczna dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 19:27
Nusia1989, rybka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Hej Aniu:)
U mnie jest nieciekawie, trochę odpuściłam chciałam zniknąć z forum ale niestety jest tu tak miło że aż żal te towarzystwo opuszczać
Z mężem wiele kwestii wyjaśniłam, i trochę się uspokoiłam, ale za to druga rzecz która wydarzyła się wczoraj doprowadziła mnie do szału. Otóż moja cudowna sąsiadeczka (wścipska baba) zaczeła rozpowiadać w całej okolicy że nie mamy dzieci gdyż ja ich niemogę mieć!! Dodam,że o tym iż jak długo się staramy wiedzą tylko ja, maż i Wy. Tak więc wyobraście sobie jak wszyscy na mnie patrzą!!!Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
malinka20 wrote:hej laski jak tam.. mnie brzuch boli @ jeszcze jest aa wogole wkoncu sie udalo i otwieramy sklep z chemia niemiecka jutro bedziemy zalatwiac spr.urzedowe moze jak bede zajeta tym to zajde w ciaze hehe[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Niunia nasza zawsze postawi do pionu za to ja uwielbiam po prostu JEST FANTASTYCZNA!!!!! I Love you NIUSIA1989!!!
Paulinko ja też cię kocham oczywiście nie żeby ten tego hehe
No i niedługo muszę do ciebie wpadnąć, w sumie dawno mnie w Łodzi nie było więc napewno po tylu nieobecnościach będę miała co zwiedzać
Paulia87, rybka lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Paulinko ja też cię kocham oczywiście nie żeby ten tego hehe
No i niedługo muszę do ciebie wpadnąć, w sumie dawno mnie w Łodzi nie było więc napewno po tylu nieobecnościach będę miała co zwiedzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 19:53
rybka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Oj NIUSIA kochana zapraszam na Chojny:-) do mnie na herbatkę zaproponowalabym drinka ale to po porodzie hihihi...
No to kochana moja obecność musi być obowiązkowa a jak już się po porodzie zbierzesz na drineczki to uwierz że wtedy to nawet te 220km przejdę na pieszo
Ehh, tak mnie energia rozpiera że mogłabym nago latać po domu,
chyba jestem walnięta przepraszamPaulia87, rybka lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:No to kochana moja obecność musi być obowiązkowa a jak już się po porodzie zbierzesz na drineczki to uwierz że wtedy to nawet te 220km przejdę na pieszo
Ehh, tak mnie energia rozpiera że mogłabym nago latać po domu,
chyba jestem walnięta przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 20:12
rybka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]