Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Hej Aniu:)
    U mnie jest nieciekawie, trochę odpuściłam chciałam zniknąć z forum ale niestety jest tu tak miło że aż żal te towarzystwo opuszczać:)
    Z mężem wiele kwestii wyjaśniłam, i trochę się uspokoiłam, ale za to druga rzecz która wydarzyła się wczoraj doprowadziła mnie do szału. Otóż moja cudowna sąsiadeczka (wścipska baba) zaczeła rozpowiadać w całej okolicy że nie mamy dzieci gdyż ja ich niemogę mieć!! Dodam,że o tym iż jak długo się staramy wiedzą tylko ja, maż i Wy. Tak więc wyobraście sobie jak wszyscy na mnie patrzą!!!
    MASAKRA....Co za ludzie, wara im od takich spraw, ale mnie denerwuje takie wścibskie zachowanie u innych! Kij jej w oko!

Nusia1989 lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co za ludzie ja piernicze :( czy ta baba całkiem już nie ma co robić tylko ploty rozpowiadać, niech sie zajmie swoimi sprawami. Nusia nie przejmuj sie chociaż wiem że bardzo to trudne, ale na takie osoby nic sie nie poradzi niestety plotkary zawsze pozostaną plotkarami.

Nusia1989, rybka lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    MASAKRA....Co za ludzie, wara im od takich spraw, ale mnie denerwuje takie wścibskie zachowanie u innych! Kij jej w oko!

Z chęcią chciałabym jej pokazać język, ale niepozwoliłoby mi na to dobre wychowanie

rybka lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Z chęcią chciałabym jej pokazać język, ale niepozwoliłoby mi na to dobre wychowanie
    Tylko język :) oj ja to by jej pokazała, ale masz rację trzeba trzymać klasę, chodź domyślam się jakie emocje w Tobie buzują. Musisz być ponad to, a ja wierze w karme i to jej się kiedyś czkawką odbije! :)

rybka lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Tylko język :) oj ja to by jej pokazała, ale masz rację trzeba trzymać klasę, chodź domyślam się jakie emocje w Tobie buzują. Musisz być ponad to, a ja wierze w karme i to jej się kiedyś czkawką odbije! :)

Masz rację... szkoda zdrowia i nerwów na takie babsztyle:)

rybka lubi tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Nie mów tak, jeszcze nic nie wiadomo, a może sie udało, wiesz ze trzeba mieć nadzieje, i nie wolno ci tak mowić... martwić się bedziesz jak już bedzie na 100% wiadomo ze nie wyszło, a teraz sie masz cieszyć, zrozumiano? :)

Nusia przyjmuje:)Zrozumiano:))))

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika1987 wrote:
    Nusia przyjmuje:)Zrozumiano:))))

Grzeczna dziewczynka :D

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Grzeczna dziewczynka :D
    Niunia nasza zawsze postawi do pionu za to ja uwielbiam po prostu JEST FANTASTYCZNA!!!!! I Love you NIUSIA1989!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 19:27

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski jak tam.. mnie brzuch boli @ jeszcze jest aa wogole wkoncu sie udalo i otwieramy sklep z chemia niemiecka jutro bedziemy zalatwiac spr.urzedowe moze jak bede zajeta tym to zajde w ciaze hehe

iza30, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Hej Aniu:)
    U mnie jest nieciekawie, trochę odpuściłam chciałam zniknąć z forum ale niestety jest tu tak miło że aż żal te towarzystwo opuszczać:)
    Z mężem wiele kwestii wyjaśniłam, i trochę się uspokoiłam, ale za to druga rzecz która wydarzyła się wczoraj doprowadziła mnie do szału. Otóż moja cudowna sąsiadeczka (wścipska baba) zaczeła rozpowiadać w całej okolicy że nie mamy dzieci gdyż ja ich niemogę mieć!! Dodam,że o tym iż jak długo się staramy wiedzą tylko ja, maż i Wy. Tak więc wyobraście sobie jak wszyscy na mnie patrzą!!!
    u mnie zas na wiosce mowili ze jestem w ciazy dlatego sie chajtam hehe

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka20 wrote:
    hej laski jak tam.. mnie brzuch boli @ jeszcze jest aa wogole wkoncu sie udalo i otwieramy sklep z chemia niemiecka jutro bedziemy zalatwiac spr.urzedowe moze jak bede zajeta tym to zajde w ciaze hehe
    Ja tak zaszlam w styczniu więc życzę powodzenia!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ja tak zaszlam w styczniu więc życzę powodzenia!!!
    nie dziekuje hehe .. a jak ty sie czujesz ?

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Niunia nasza zawsze postawi do pionu za to ja uwielbiam po prostu JEST FANTASTYCZNA!!!!! I Love you NIUSIA1989!!!

Paulinko ja też cię kocham <3 oczywiście nie żeby ten tego :D hehe
    No i niedługo muszę do ciebie wpadnąć, w sumie dawno mnie w Łodzi nie było więc napewno po tylu nieobecnościach będę miała co zwiedzać :)

Paulia87, rybka lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka20 wrote:
    nie dziekuje hehe .. a jak ty sie czujesz ?
    A ja czuje sie średnio ból piersi bardzo mocny aż spać nie mogę przez nie i ogromne zmęczenie spalabym co 2 h!!! Hehe

rybka lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Paulinko ja też cię kocham <3 oczywiście nie żeby ten tego :D hehe
    No i niedługo muszę do ciebie wpadnąć, w sumie dawno mnie w Łodzi nie było więc napewno po tylu nieobecnościach będę miała co zwiedzać :)
    Oj NIUSIA kochana zapraszam na Chojny:-) do mnie na herbatkę zaproponowalabym drinka ale to po porodzie hihihi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 19:53

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Oj NIUSIA kochana zapraszam na Chojny:-) do mnie na herbatkę zaproponowalabym drinka ale to po porodzie hihihi...

No to kochana moja obecność musi być obowiązkowa :D a jak już się po porodzie zbierzesz na drineczki to uwierz że wtedy to nawet te 220km przejdę na pieszo :D
    Ehh, tak mnie energia rozpiera że mogłabym nago latać po domu,
    chyba jestem walnięta :) przepraszam :)

Paulia87, rybka lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    No to kochana moja obecność musi być obowiązkowa :D a jak już się po porodzie zbierzesz na drineczki to uwierz że wtedy to nawet te 220km przejdę na pieszo :D
    Ehh, tak mnie energia rozpiera że mogłabym nago latać po domu,
    chyba jestem walnięta :) przepraszam :)
    Nie jesteś po prostu owulacja idzie!!!! Ja tez taka jestem wtedy zadowolona uśmiechnięta aż rozrywa mnie wtedy no i z konia nie schodze aż męża boli później hhihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 20:12

rybka lubi tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś zajebista NIUSIA!!!!!!!!!!

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski mam ochote na piwwko:)stoji przede mna lomza miodowa..i tak mysle czy nie popadac w przesade i sobie wypic, czy tez poczekac az @przyjdzie?co Wy na to?

rybka lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mam smak na piwko ehhe

rybka lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ