W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zrobilam dzisiaj test. Jest cien kreski i nie wiem czy mam sie nastawiac czy nie. Dzisiaj jest 29dc i 15dpo, ale @ moze przyjsc do 15-stego. 13dc mialam zastrzyk hcg na pęknięcie pęcherzyka. Myslicie, ze hcg z zastrzyku mogo sie utrzymac tak dlugo, ze wyszedl ten cien? Z reszta zerknijcie na zdjecie. Troche nieostre jest, bo mam kiepski aparat w telefonie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd0f92d09025.jpgrybka lubi tę wiadomość
-
nishi ja tez widze dwie kreseczki moim zdaniem pozytywny ale czekamy na dwie grubsze kreski i bedziemy gratulowac witam sie kochane z wami!!! wpadajcie na kawke!!! kasiula ja niewiem co z karolcia mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze pomodlmy sie za nia
-
Oki, to zaczekam. Jesli @ nie przyjdzie do niedzieli, to w poniedzialek ide na bete. Nie wiem tylko co z duphastonem, bo jutro mi sie konczy. Bede musiala zadzwonic do lekarki i zapytac.
Brzuch mnie boli od wczoraj, jak na @. Zawsze bolalo mnie w dniu miesiaczki, nigdy nie wczesniej.
No nic, to czekamy -
Czarna94 wrote:a ja za to w miłość przez internet a po pierwszym spotkaniu to już od pierwszego wejrzenia
iza30 lubi tę wiadomość