W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Izko-zycze aby ten ukryty twoj wykres byl tym zielonym, Kasiulko Anka-pieknej owulki, Czarna-zielonosci, nisni-zielonosci, Malinka-pieknej owulki,Ewcia- Mika-zielonosci, Ania-pieknej owulki, Stardust-pieknej owulki, Agnieszka,Nusia , Paula-zycze zeby wszystko bylo dobrze , Kada- szczesliwej i zdrowej ciazy , Ewelina-zielonosci, Olka-pieknej owulki, Margotka- szczesliwej ciazy, Karmelek-pieknej owulki, Sylwia - Malinka1666- zielonosci, Kasia-wysokiej bety, Aniulkab- pieknej owulki, Litte frog - wszystkim wam i tym kogo przepraszam pominelam zycze cudownej ciazy,pieknych owulek i wszystkiego naj
Anka10222, Little Frog, olka30, stardust87, karmelek lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Izko-zycze aby ten ukryty twoj wykres byl tym zielonym, Kasiulko Anka-pieknej owulki, Czarna-zielonosci, nisni-zielonosci, Malinka-pieknej owulki,Ewcia- Mika-zielonosci, Ania-pieknej owulki, Stardust-pieknej owulki, Agnieszka,Nusia , Paula-zycze zeby wszystko bylo dobrze , Kada- szczesliwej i zdrowej ciazy , Ewelina-zielonosci, Olka-pieknej owulki, Margotka- szczesliwej ciazy, Karmelek-pieknej owulki, Sylwia - Malinka1666- zielonosci, Kasia-wysokiej bety, Aniulkab- pieknej owulki, Litte frog - wszystkim wam i tym kogo przepraszam pominelam zycze cudownej ciazy,pieknych owulek i wszystkiego naj
Dziekuje mam nadzieje ze nastepny wykres bedzie tym szczesliwym narazie lecze noge i wypoczywamrybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Moje motto na dziś, odzwierciedla mój nastrój :
Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem...
Pesymista wie co to za otwóriza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:ja spijam kawke slucham dzien dobry tvn i siedze na forum jutro mam w planach wziasc sie w koncu za mycie okien a mam ich troche
rybka lubi tę wiadomość