🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:W takie coś to chyba nie chce się bawić 😊 nie chce się nakręca musze wyluzować jakos.
Kciuki zaciśnięte i czekamy dalej 🤞🏻🍀starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Miałam dziś wizytę u ginekologa. Bada mnie i mówi ale Pani jest w ciąży ?!! Po czym ogląda dalej i mówi ze nie wie czy to pęcherzyk ciążowy czy nie bo trochę za głęboko bo powinien być w śluzówce a jakby był trochę głębiej. Mówię mu ze to nie możliwe bo ja miałam okres i test ujemny był. Podobno tak się zdarza ze jest krwawienie a test mógłbyc za szybko wykonany. Powiedział ze wyglada jak pęcherzyk ciążowy i żeby był w śluzówce to byłby pewny na 100 % i ze wyglada na 5 tydzień a tak może się okazać ze to jakaś inna rzecz. Kazał zrobić beta Hcg skoro w tym cyklu nie robiłam i dzwonić jak tylko będzie wynik powie co dalej.
Nie wierze ….
Mam mieszane uczucia jak to wogole jest możliwe. Jeśli to nie ciąża to ciekawe co może to być. I czy nie zmarnuje mi tego cyklu ;(
Lecę na betahcg mam jednak nadzieje ze to nie ciąża bo po okresie pozwoliłam sobie na kilka kieliszków wina żeby odreagować kolejny nieudany cykl.Anciaancia, Gwiazdeczka 93, paula876, Gravity, a.ky.ska, Ola_45, karm3lka, MartiMarti, Lolita, Kira, Moni**, Mel11, Moniquue, Kate1811, Itka lubią tę wiadomość
-
Rudakostka wrote:No dobra, to z dziś po wyschnięciu. Tak jak mówię. Na początku prawie niewidoczna
https://ibb.co/vx9fhyb -
Blondyneczka wrote:Cześć dziewczyny
Miałam dziś wizytę u ginekologa. Bada mnie i mówi ale Pani jest w ciąży ?!! Po czym ogląda dalej i mówi ze nie wie czy to pęcherzyk ciążowy czy nie bo trochę za głęboko bo powinien być w śluzówce a jakby był trochę głębiej. Mówię mu ze to nie możliwe bo ja miałam okres i test ujemny był. Podobno tak się zdarza ze jest krwawienie a test mógłbyc za szybko wykonany. Powiedział ze wyglada jak pęcherzyk ciążowy i żeby był w śluzówce to byłby pewny na 100 % i ze wyglada na 5 tydzień a tak może się okazać ze to jakaś inna rzecz. Kazał zrobić beta Hcg skoro w tym cyklu nie robiłam i dzwonić jak tylko będzie wynik powie co dalej.
Nie wierze ….
Mam mieszane uczucia jak to wogole jest możliwe. Jeśli to nie ciąża to ciekawe co może to być. I czy nie zmarnuje mi tego cyklu ;(
Lecę na betahcg mam jednak nadzieje ze to nie ciąża bo po okresie pozwoliłam sobie na kilka kieliszków wina żeby odreagować kolejny nieudany cykl.
Spokojnie te kilka kieliszków wina nie zaszkodziły jejuu to trzymam kciuki!!!! A miałaś mniej obfity okres niż zwykle? -
Mamma-mia wrote:Aaa widzisz, widzisz, mówiłam, W musi być dobrze!!!
Tak się cieszę, że pięknie urosło 🙆🙆🙆❤️❤️❤️
Czekałam na wieści od Ciebie!!
Nie było nie tutaj za bardzo w sob po południu i w ndz wieczór, byłam zajęta mocno z ale zaraz nadrobię resztę
Ja dziś robiłam trzecia betę, czekam na wyniki. Także też proszę o ✊✊
Trzymam kciuki😍✊
Ja też myślałam o trzeciej ale nie zamierzam sie znowu stresić😅Mamma-mia lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
anka wrote:Jutro wszystko się wyjaśni ale narazie powstrzymuje się żeby nie zwymiotować luteiny ... jezu najchętniej bym ja zamieniła na dupka ale czy czasem nie zaszkodze?
-
Nie wierze ….
Lecę na betahcg mam jednak nadzieje ze to nie ciąża bo po okresie pozwoliłam sobie na kilka kieliszków wina żeby odreagować kolejny nieudany cykl.
O kurcze🙉 to dawaj znać jak tylko będziesz maila wyniki bety✊✊✊Starania od 06.2021
07.2021- cb💔 -
Nie wierze ….
Leć i betę i dawaj znać! Skoro lekarzowi wygląda na 5 tc, to coś musi w tym być ☺️ i oby to było bobo.
Trzymam kciuki, za betę większą niż 5 🤞 -
Nie wierze ….
Blonduneczko, czekam na wiadomość o becie ✊
Mi się za każdym razem marzy, żeby mi lekarz na USG powiedział "o, ale przecież pani jest w ciąży" 🙈910608, MartiMarti, Lolita lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Rudakostka wrote:No dobra, to z dziś po wyschnięciu. Tak jak mówię. Na początku prawie niewidoczna
https://ibb.co/vx9fhyb
Starania od 11.2020
👩 35l 👨40l
06.21 💔 cb
10.21 💔 cp (metotreksat)
03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne
06.22 cb 💔
07.22 cb 💔
25.09 ⏸
27.09 beta 68,6 prog 71
29.09 beta 231
01.10 beta 756 prog 55,8
13.10 3,8mm Okruszka z ❤ Cudzie trwaj 🌈
03.11 2,2cm cudnego Bąbelka🥰
28.11 USG prenatalne 6,2cm Dzidziulka, ryzyka niskie 🥳
13.01 300g chłopaczka 😊❤
17.02 720g Marcelka 😍
22.03 1430g Kluseczka 🤯
06.04 1780g Misiaczka 🐻
11.05 3145g Pączusia 😳
06.06.2023 nasz tęczowy synek jest już z nami 😌 - 3680g, 56cm Miłości -
Blondyneczka, leć na bete i może zbadaj proga przy okazji, może to troche rozjaśni skąd ten "okres" 😘24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Ja za to poproszę o sto kciuków i kilka kopów w dupsko.
Dziś mam kolposkopię i pobieranie wycinków i już od wczoraj trzymam palec na "odwołaj". Boje się że to będzie bolało dziś, boje się, że wyjdzie za 2 tygodnie coś nie tak i że jednak muszę mieć konizacje szyjki i że to znowu będzie operacja albo - na co się nie zgodzę - w znieczuleniu miejscowym czyli z jakimś pieprzonym czopkiem co nic nie daje 😟
naprawdę bardzo chciałabym tam nie iść, już nie chce bólu, już nie chce złych wiadomości, już nie mam na to siły 😟Gravity, karm3lka, Lolita lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Nie wierze ….
Lecę na betahcg mam jednak nadzieje ze to nie ciąża bo po okresie pozwoliłam sobie na kilka kieliszków wina żeby odreagować kolejny nieudany cykl.Anielka❤️2018
Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
15.11.21 ❤️beta 5.30
17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
22.11.21 ❤️ beta 610
26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
16.12.21 CRL 1,39
4.01.22 CRL 3,71😍
13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍
Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
On 32
-
celina550 wrote:Ja za to poproszę o sto kciuków i kilka kopów w dupsko.
Dziś mam kolposkopię i pobieranie wycinków i już od wczoraj trzymam palec na "odwołaj". Boje się że to będzie bolało dziś, boje się, że wyjdzie za 2 tygodnie coś nie tak i że jednak muszę mieć konizacje szyjki i że to znowu będzie operacja albo - na co się nie zgodzę - w znieczuleniu miejscowym czyli z jakimś pieprzonym czopkiem co nic nie daje 😟
naprawdę bardzo chciałabym tam nie iść, już nie chce bólu, już nie chce złych wiadomości, już nie mam na to siły 😟
Wszystkie kciuki za Ciebie ❤️❤️ -
KaJa wrote:Trzymam kciuki😍✊
Ja też myślałam o trzeciej ale nie zamierzam sie znowu stresić😅 -
naprawdę bardzo chciałabym tam nie iść, już nie chce bólu, już nie chce złych wiadomości, już nie mam na to siły 😟Anielka❤️2018
Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
15.11.21 ❤️beta 5.30
17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
22.11.21 ❤️ beta 610
26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
16.12.21 CRL 1,39
4.01.22 CRL 3,71😍
13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍
Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
On 32
-
naprawdę bardzo chciałabym tam nie iść, już nie chce bólu, już nie chce złych wiadomości, już nie mam na to siły 😟
Trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie✊ to już ostatni zabieg i koniec. Później już czekają Cie tylko częste seksy i rosnący brzuszek😁😊 pamiętaj, że jak oddasz korone komuś innemu na następny wątek to zobaczysz dwie kreski😜Mgdra, Britta lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Hej hej dziewczyny
Dopiero Was nadrobiłam po całym weekendzie. Nie byłam w stanie do Was zaglądać.
U mnie choróbsko się rozkręciło na dobre, ból głowy i gardła do tego gorączka i łamanie w kościach 🤧🤒
Żeby tego było mało, to ja @ się rozkręciła na dobre. Normanie weekend wyjęty z życia 😥 A niestety dzisiaj do pracy trzeba było przyjść i nie ma zmiłuj, trzeba pracować a nie chorować
Dziewczyny, gratuluję wszystkich pięknych bet i II kresek 💚
Widzę, że poszerzamy gang bocianów 😄 niech przyniosą każdej z Nas dzieciątko 👶🏻karm3lka lubi tę wiadomość
-
Celina550, mnie kolposkopia w ogóle nie bolała. Już bardziej nieprzyjemne było HSG. No ale każdy ma inny próg bólu.
W każdym razie nie odwołuj, idź! To ostatnia prosta w diagnostyce, a potem już tylko II
Trzymaj się! ❤️ Jestem z Tobą, jak każda z nas tu na pewno. Kciuki na pokładzie za same dobre wieści 🤞 🍀