W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro powinna być 🐒, także narazie jestem wolny strzelec, bo nadal się łudzę, że może jednak nie przyjdzie 🤣 jak się coś zmieni to dam znać! Życzę nam wszystkim, aby październik był owocny w dwie kreseczki ❤️
Darrika, Lusia90, Majlen, Siasi, DreamBee, Cavarathiel lubią tę wiadomość
-
Pokahontaz26 wrote:Jutro powinna być 🐒, także narazie jestem wolny strzelec, bo nadal się łudzę, że może jednak nie przyjdzie 🤣 jak się coś zmieni to dam znać! Życzę nam wszystkim, aby październik był owocny w dwie kreseczki ❤️
-
Cześć Dziewczyny ! Forum czytam od dawna, ale pierwszy raz postanowiłam aktywnie dołączyć i wspierać się nawzajem
Mi październikowe fiku miku rok temu przyniosło synka, niestety historia bez happy endu, ale nadal wierzę w magię tego miesiąca.
Proszę mnie wstępnie wpisać na testowanie 21.10 🥰Darrika, Szarotka12, Ilka96, Nava, Siasi, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Przepiękny tytuł dziewczyny! Trzymam z całego serca kciuki za każdą z Was i przesyłam swoje wiruski 🥹 częstujcie się 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Darrika, Jvvliett, Kłębuszek, Pokahontaz26, brilka, Lusia90, Vergeet, KarolinaJ0702, Majlen, Sarka94, 3erin, Annsze, Pacynka, Nava, ZxZmania, Rudka, awokado 🥑, Siasi, DreamBee, Cavarathiel, Slava, Olo323, pelnawiary, Migotka96 lubią tę wiadomość
2cs
13.09.2024 - skromniutkie II kreseczki
-
Sanana wrote:Cześć Dziewczyny ! Forum czytam od dawna, ale pierwszy raz postanowiłam aktywnie dołączyć i wspierać się nawzajem
Mi październikowe fiku miku rok temu przyniosło synka, niestety historia bez happy endu, ale nadal wierzę w magię tego miesiąca.
Proszę mnie wstępnie wpisać na testowanie 21.10 🥰 -
Hej, wpadam życzysz wszystkim powodzenia 🍀 niech październik będzie dla nas łaskawy 🤞
Lusia90, Darrika, Jvvliett, Pokahontaz26, Majlen, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
@Darrika proszę o wpisanie mnie na testowanie 18 października. Z tym że u mnie się wszystko poprzesuwało więc termin może ulec jeszcze zmianie.
U mnie to 6 cykl starań. Bardzo pokładam w nim nadzieje. Życzę wszystkim powodzenia 🍀Lusia90, Darrika, Pacynka, Lauraa, DreamBee lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼
08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔
11.2024 przerwa na reagenerację 😴 -
Ja Dziewczyny na razie czekam na 🩸. Później stymulacja Clo i też po cichu liczę na październik.
Październikowa nazwa kozacka 💪🏼. Więc na razie nie piszę się na testowanie ale trzymam za nas wszystkie kciuki!!Darrika, Siasi, DreamBee lubią tę wiadomość
👩26 |👨🦱 27
Starania o pierwszego maluszka: ¶7 naturalnych cs ⏳ ¶3 cykle przerwy na Proverę, brak efektów) ➡️ Duphaston na wywołanie miesiączki ¶1 cykl stymulowany Clo
31.10 skromne ⏸️
02.11 12dpo beta 91.90, progesteron 47.60
06.11 16dpo beta 927.38 przyrost ponad 200% 🥴
09.11 19dpo beta 4455,84
13.11 23dpo beta 19657.67
28.11 wizyta 🗓️🩺 -
Ja dziewczyny uciekam na exotic fest na targach z młodą, idziemy oglądać robaczki, gady i inne rybki 🤭 potem do mojego taty, będzie mój brat z synem więc się wybawią dzieciaki. Resztę testowania co się pojawi uzupełnię wieczorem, miłego dnia ❤️
I dawać mi tu ktoś na wcześniejsze dni, bo mam stresa, że będę robić otwarcie w tym miesiącu 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września, 13:26
Ilka96, Domel98, Lusia90, Pacynka, Lauraa, DreamBee lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ! 😍 mnie troszkę mniej… ale podczytuję Was cały czas ♥️
Proszę o wpisanie na testowanie na 4.10 - chociaż się nie łudzę dopadła mnie jakaś infekcja bakteryjna miałam przed owu Dalacin .. potem dostałam Gynoflor … i mam wrażenie że dostałam na niego uczulenia… jest tragedia…
Miłego dzionka kobietki ♥️♥️♥️Domel98, Darrika, Siasi, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Ja poproszę o zmiane testowania na 19.10 bo się pomyliłam
Domel98, Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Poproszę o wpisanie testowania na 9.10
Zobaczymy, czy przytulanki podczas choroby przyniosą jakiś efekt. Choć robiłam testy owu i nie wychodziły dodatnie...Domel98, DreamBee lubią tę wiadomość
Starania od marzec 2023; ręce pełne roboty z 4x 🐈
👩🏼 91’ (33)
Amh- 2.3 (01.2024) 1.6 (07.2024) - inne labo
hormony (dostinex - hiperprolaktynemia) ✅ tarczyca, insulina ✅ MUCHa ✅ Wit. D, B12, homocysteina, ferrytyna ✅ Kariotypy ✅ pasożyty - wyleczona glista ludzka; hipoglikemia reaktywna ❌ cytokiny ❌ przewlekłe EBV ❌ Czynnik V Leiden - hetero ❌ MTHFR ❌ PAI - hetero (4G/5G); 07.2024 histeroskopia usunięty polip; wynik CD138 ✅ Bx i 4/5 KIRów ✅
🧔🏻♂️ 89’ (35 lat)
usunięte żylaki powrózka nasiennego ✅ - brak poprawy; kariotyp ✅ CFTR, AZF ✅ hormony ✅ posiew ✅
ciężki czynnik męski oligoasthenoteratonecrozoospermia
I procedura IVF - Oviklinika Waw
08.2024 Gonal F, Mensinorm, Orgulatran - 3 🥚
Mamy 2 ❄️❄️ (4BB, 3BB)
FET w listopadzie? -
Łapcie: 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠✊️✊️
brilka, KarolinaJ0702, Pokahontaz26, Ilka96, Majlen, Domel98, Sarka94, Lusia90, 3erin, Pacynka, Lauraa, Darrika, NinaB, Kłębuszek, Nava, Rudka, awokado 🥑, DreamBee, Cavarathiel, Klaudek11, Olo323, Migotka96 lubią tę wiadomość
-
Darrika, dziękujemy za październikowy wątek !
Ja proszę o wpisanie testowania na 10.10 - co prawda to 4 dni przed terminem @ ale też niewiem czy owu wcześniej nie była. Wg flo powinna być dziś lub jutro ale śluz temu przeczy 🤔
3.10 mam wizytę u gina więc zobaczymy co tam się dzieje. 🤗
My dziś z młodą same bo mężu zrobił sobie męski wypad z chłopakami na mecz do UK. Jutro wraca 🫢więc jeśli owu będzie dziś jutro jak przepowiada flo to coś czuję pozamiatane 😅🥺Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość
Lena- 10.2020❤️
Starania o rodzeństwo- od 02.2024
VR2- hetero
MTHFR--hetero
PAI-homo
LH:FSH: 0.98 -
Hej to ja też poproszę na testowanie 11.10 ❤️
Chociaż mam dziwną sytuację i nie do końca wiem jak to interpretować. W 12dc byłam u ginekologa który mi powiedział że są dwa pęcherzyki, które właśnie pękają. Ale robiłam dalej owulaki z ciekawości bo od końca okresu ciagle były blade i dopiero dzisiaj mam pik (14dc), temperatura też nadal w dole. Czy Wy może rozumiecie coś z tego? 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września, 16:43
Kc1234, Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Lauraa wrote:Hej to ja też poproszę na testowanie 11.10 ❤️
Chociaż mam dziwną sytuację i nie do końca wiem jak to interpretować. W 12dc byłam u ginekologa który mi powiedział że są dwa pęcherzyki, które właśnie pękają. Ale robiłam dalej owulaki z ciekawości bo od końca okresu ciagle były blade i dopiero dzisiaj mam pik (14dc), temperatura też nadal w dole. Czy Wy może rozumiecie coś z tego? 🤣
Bardzo ciężko jest wyłapać moment kiedy pecherzyki właśnie pękają. Być moze powiedział tak, bo po prostu pecherzyki były duże i gotowe do pęknięcia. Mój ginekolog przy pęcherzyku 20-21 mm mowi, ze ooo owulacja w każdej chwili, a testy owulacyjne wychodzą pozytywne po 2-3 dniach od wizyty obserwuj skok temperatury, jeśli dziś jest pik to moze wzrosnąć dopiero za 2-3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września, 16:47
Lauraa lubi tę wiadomość