W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ambiwalentna wrote:https://zapodaj.net/plik-EUINuUqRnz
To nawet nie bladzioch tylko piękna krecha! 🥰
Leć na betę! 🤭🫶🌱🍀🌸🤞
Trzymam kciuki i moje gratulacje! 🥰
Napisz już na wątku listopadowym 😀👩25 👨 28
2021 - córeczka Niespodzianka 🌸
Od 06/2024 - starania o rodzeństwo 🍀
09/11 - ⏸️
12/11 - 787.23 🌱
14/11 - 1226.20 🤞
Wizyta 28/11 - ??? -
Nadziejka26 wrote:To nawet nie bladzioch tylko piękna krecha! 🥰
Leć na betę! 🤭🫶🌱🍀🌸🤞
Trzymam kciuki i moje gratulacje! 🥰
Napisz już na wątku listopadowym 😀
Boże jestem w szoku !!!
Ale jeszcze tylko nakarmię młoda , bo starania są o drugie bobo , jeden 5 letni skarb już jest ( tez rok starań) i lecę do rossmana kupię ten pink !!!!Nadziejka26, SupiOli lubią tę wiadomość
-
Ambiwalentna wrote:https://zapodaj.net/plik-EUINuUqRnz
jak dla mnie to jest różowa bladziutka,
wygląda na pozytywny! gratulacje :*Ambiwalentna lubi tę wiadomość
starania o pierwsze od czerwca 2023
34l.👱🏻♀️ 31l.👨
03.2024 poronienie 9tc 💔
07.24 cytologia, hpv negatywny ✅️
10.24 hormony ✅️ jajowody drożne✅️
12.24 histeroskopia z biopsją ❔🤞
09.24 Badanie nasienia❌️
11.24 Badanie nasienia ❔🤞 -
Mam jakiegoś doła. Martwię się ta pierwsza wizyta. Poprzednim razem mialam puste jajo i boję się mega, że znów to usłyszę. Chyba za szybko się zapisałam na 5+4 i teraz tak mysle, ze może znów być tylko jajo? Jesteście juz po wizytach? Co było widać u was i jaki tc?🐛 8tc
-
rolka355 wrote:Mam jakiegoś doła. Martwię się ta pierwsza wizyta. Poprzednim razem mialam puste jajo i boję się mega, że znów to usłyszę. Chyba za szybko się zapisałam na 5+4 i teraz tak mysle, ze może znów być tylko jajo? Jesteście juz po wizytach? Co było widać u was i jaki tc?
-
rolka355 wrote:Mam jakiegoś doła. Martwię się ta pierwsza wizyta. Poprzednim razem mialam puste jajo i boję się mega, że znów to usłyszę. Chyba za szybko się zapisałam na 5+4 i teraz tak mysle, ze może znów być tylko jajo? Jesteście juz po wizytach? Co było widać u was i jaki tc?
-
ConteBis wrote:Ja byłam dziś, tydzień po teście i kazał mi lekarz przyjść za tydzień bo nic nie widać jeszcze.
Miałam to samo w pierwszej ciąży. Poleciałam przy becie 1000 i nie było nic widać. Nawet pęcherzyka. Po prostu człowiek chciał jak najszybciej zobaczyć czy wszytsko ok, ale niestety cierpliwość została wystawiona na próbę. W tej ciąży nie idę do 7 tygodnia. Jaką betę miałaś ostatnio ? -
Sanana wrote:Miałam to samo w pierwszej ciąży. Poleciałam przy becie 1000 i nie było nic widać. Nawet pęcherzyka. Po prostu człowiek chciał jak najszybciej zobaczyć czy wszytsko ok, ale niestety cierpliwość została wystawiona na próbę. W tej ciąży nie idę do 7 tygodnia. Jaką betę miałaś ostatnio ?
Sanana lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w sobotę 🙂 życzę Wam miłego dnia 😘
Nieprzejrzysta lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przyszłam się pochwalić moją pierwszą betą 😀Dziś 15 dpo.
Beta 310,48
Progesteron 29,11
Wygląda to obiecująco ☺️
Miłego weekendu! 😊Nadziejka26, Maniaaa., Sanana, ConteBis, Revolutionary , Wojcinka lubią tę wiadomość
-14.11.- 1 wizyta (5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 miesiąc starań ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 miesiąc starań(wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Mthfr - Brak mutacji
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy.
-Niedowaga ⚖️
-Od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,
- Arytmia od 2021r.
-Anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Nieprzejrzysta wrote:Dziewczyny przyszłam się pochwalić moją pierwszą betą 😀Dziś 15 dpo.
Beta 310,48
Progesteron 29,11
Wygląda to obiecująco ☺️
Miłego weekendu! 😊Nieprzejrzysta lubi tę wiadomość
-
Jak tam kreseczki z października się macie?
U mnie serduszko i karta ciazy założona. Jestem mega przestraszona żeby tym razem znowu cos nie poszło zle. Kolejne usg za 4 tyg..Maniaaa., Sanana, Wojcinka lubią tę wiadomość
Hsg niedroznosc 1 jajowodu
Mutacje acard
Dr J. błędna diagnoza pcos I cała apteka suplementow które nic nie daly
2 iui nieudane
1 transfer swierzy ❌
Histeroskopia i wykryty stan zapalny I dużo kom NK
2 transfer ❄️ encorton neoparin
11dpt beta 308
25dpt pęcherzyk
34dpt serduszko ledwo zipie
42dpt ❌
3 transfer ❄️ encorton neoparin cykl sztuczny 16dc ❌
Polip, Histeroskopia i stan zapalny leczone
Naturals między ivf
32dc beta 750 🤞
38 dc pęcherzyk I ciałko żółte
52 dc mamy serduszko ❤
-
Katikat wrote:Jak tam kreseczki z października się macie?
U mnie serduszko i karta ciazy założona. Jestem mega przestraszona żeby tym razem znowu cos nie poszło zle. Kolejne usg za 4 tyg..
U mnie karta założona ale serduszka jeszcze ani nie widziałam ani nie słyszałam. Wizyte mam teraz 18 i 21 bo chodzę na pakiet do gina żeby miec badania na pakiet i do swojego prywatnego z poprzedniej ciąży. Ale jakoś nie jestem w euforii, na wizycie 5+2 jeszcze nie było zarodka więc nastawiam się na wszystko, jedyna dobra informacja, ze w macicy i z dala od szwu po cc. Mam wdrożona luteine, duphaston i acard.
Później będę chodziła tylko do pakietowego a do swojego na trymestralne badania i jak coś będzie mnie niepokoiło, tak się umówiliśmy.
Brzuch ciagle pobolewa jak na okres, przy kichaniu/kaszlu kłuje jajnik z ostatniej owulacji -
Katikat wrote:Jak tam kreseczki z października się macie?
U mnie serduszko i karta ciazy założona. Jestem mega przestraszona żeby tym razem znowu cos nie poszło zle. Kolejne usg za 4 tyg..
u mnie na wizycie 06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️ od tygodnia pojawiła się niechęć do jedzenia, ale brak wymiotów czy typowych mdłości. piersi cały czas bolą no i mega zmęczenie.
Przede mną wszystkie te badania do zrobienia i wtedy dostanę kartę ciąży. Powoli się oswajam z myślą, że to wszystko prawda 🤗Julia24, Nieprzejrzysta lubią tę wiadomość
2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
👩 30
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
ConteBis wrote:U mnie karta założona ale serduszka jeszcze ani nie widziałam ani nie słyszałam. Wizyte mam teraz 18 i 21 bo chodzę na pakiet do gina żeby miec badania na pakiet i do swojego prywatnego z poprzedniej ciąży. Ale jakoś nie jestem w euforii, na wizycie 5+2 jeszcze nie było zarodka więc nastawiam się na wszystko, jedyna dobra informacja, ze w macicy i z dala od szwu po cc. Mam wdrożona luteine, duphaston i acard.
Później będę chodziła tylko do pakietowego a do swojego na trymestralne badania i jak coś będzie mnie niepokoiło, tak się umówiliśmy.
Brzuch ciagle pobolewa jak na okres, przy kichaniu/kaszlu kłuje jajnik z ostatniej owulacji
Tak to ja też nie miałam zarodka poszłam dopiero 7+2 i był zarodek i serce.
Trzymam kciuki.
Revolutionary wrote:u mnie na wizycie 06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️ od tygodnia pojawiła się niechęć do jedzenia, ale brak wymiotów czy typowych mdłości. piersi cały czas bolą no i mega zmęczenie.
Przede mną wszystkie te badania do zrobienia i wtedy dostanę kartę ciąży. Powoli się oswajam z myślą, że to wszystko prawda 🤗
Super!
Ja już mdłości mocne choc wymuoty jeszcze nie.
Jeszcze strasznie się boję że zaraz wyjdzie jakiś problem z fasolką.. ale to tylko można czekać
Cos wdrozylyscie do jedzenia picia na już? Dla witaminek itd?
Myślę nad jakąś sokowirówką do marchwi jabłek buraka..
Hsg niedroznosc 1 jajowodu
Mutacje acard
Dr J. błędna diagnoza pcos I cała apteka suplementow które nic nie daly
2 iui nieudane
1 transfer swierzy ❌
Histeroskopia i wykryty stan zapalny I dużo kom NK
2 transfer ❄️ encorton neoparin
11dpt beta 308
25dpt pęcherzyk
34dpt serduszko ledwo zipie
42dpt ❌
3 transfer ❄️ encorton neoparin cykl sztuczny 16dc ❌
Polip, Histeroskopia i stan zapalny leczone
Naturals między ivf
32dc beta 750 🤞
38 dc pęcherzyk I ciałko żółte
52 dc mamy serduszko ❤
-
Katikat dołącz do wątku ciążowego lipcowe mamy 2025
Katikat lubi tę wiadomość
-
Super ze się tu odzywacie czasami dziewczyny 💛 trzymam kciuki za wszystkie wizyty serduszkowe!
-