W październiku fiku-miku, latem bobas na kocyku🌞👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokahontaz26 wrote:Słuchajcie muszę, bo się uduszę.
Miałam zagwozdkę, zbieram różne opinie, myślę działa lekarz na insta, ma Q&A, zapytam. Nie o takie rzeczy ludzie pytają. I proszę jaka dostałam odpowiedź, od tej super znanej i takiej kochaniutkiej na relacjach Pani Doktor
https://zapodaj.net/plik-eBBwMf7f0L
Aż mnie trzęsie. Już mogła nie odpisać nic.Darrika lubi tę wiadomość
-
rolka355 wrote:Czyli byłaś na wizycie w 6 tyg dokladnie? U mnie bedzie 5+4 w poniedziałek, ale wolałabym kilka dni później, lecz nie było terminu. Ciekawe czy będzie widać zarodek. Mam małą nadzieję na serduszko, ale chyba za wcześnie wymagam. 😉👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs -
ConteBis wrote:Przecież ona z ryja już jest nie do oglądania 🤣 sory
Na story taka ciuciuciu słodziutka i już serio byłam zdesperowana, a widzę ona ciągle odpowiada ludziom coś. No ostro się zdziwiłam, ale w sumie mogłam się spodziewać po opiniach o niej tutaj. -
Witam się z Wami w czwartek . Miałam jakieś chore sny 🙈 obudziłam się wystraszona i bałam się dalej zasnąć 🙈 mam dziwne sny dość często , ale w ciąży są jakoś nasilone
-
Cześć dziewczyny, przed nami ostatni dziej października 😁 ja jeszcze tu będę czuwać, gdyby ktoś dosikał i jednak na foniszu się jakieś dwie krechy pojawiły, ale jutro już przechodzę całkowicie na listopadowy wątek 🤞
Dziękuję Wam za ten miesiąc, za wsparcie i bycie razem, dziewczyny, którym się udało, czekamy na Wasze wiruski, wpadajcie z nimi o dawajcie znać co tam się u Was dzieje, spokojnych zdrowych i nudnych ciąż Wam życzę ❤️Rudka, Nieprzejrzysta, eta176, Maniaaa., rolka355, Paulina66, Lauraa, pp2018, Ona_39, Letynia, Slava, karczoch321, Pacynka, 3erin lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Mam dwudziesty piąty dzień cyklu i raczej ewidentnie objawy zbliżającej się miesiączki. Skurcze w podbrzuszu, pobolewające plecy. Jednak przeważnie dotąd miałam tak, że to się pojawiało konkretnie w pierwszy dzień (i tylko wtedy, kolejne dni już tylko krwawienie i nic dodatkowego), nie miałam takich objawów przed. A na pewno nie trwały kilka dni. W poprzednim i obecnym cyklu dopiero tak mam. Czyli w cyklach starań o dziecko. U Was też jakieś zmiany od samej różnicy w nastawieniu? Bo poza tym jedyna u mnie różnica to, że biorę kwas foliowy.👩 33 👨 55
Starania od 09/2024 -
pupuś wrote:Mam dwudziesty piąty dzień cyklu i raczej ewidentnie objawy zbliżającej się miesiączki. Skurcze w podbrzuszu, pobolewające plecy. Jednak przeważnie dotąd miałam tak, że to się pojawiało konkretnie w pierwszy dzień (i tylko wtedy, kolejne dni już tylko krwawienie i nic dodatkowego), nie miałam takich objawów przed. A na pewno nie trwały kilka dni. W poprzednim i obecnym cyklu dopiero tak mam. Czyli w cyklach starań o dziecko. U Was też jakieś zmiany od samej różnicy w nastawieniu? Bo poza tym jedyna u mnie różnica to, że biorę kwas foliowy.
Ja mialam kilkanaście lat regularne cykle jak od linijki, a w czasie starań się tak popierdzieliły, że szok. Nie wiem od czegopupuś lubi tę wiadomość
🐛 8tc -
pupuś wrote:Mam dwudziesty piąty dzień cyklu i raczej ewidentnie objawy zbliżającej się miesiączki. Skurcze w podbrzuszu, pobolewające plecy. Jednak przeważnie dotąd miałam tak, że to się pojawiało konkretnie w pierwszy dzień (i tylko wtedy, kolejne dni już tylko krwawienie i nic dodatkowego), nie miałam takich objawów przed. A na pewno nie trwały kilka dni. W poprzednim i obecnym cyklu dopiero tak mam. Czyli w cyklach starań o dziecko. U Was też jakieś zmiany od samej różnicy w nastawieniu? Bo poza tym jedyna u mnie różnica to, że biorę kwas foliowy.
Na prawdę się bałam że jest coś nie tak.. ale się udało, niespodziewanie ☺️ życzę i wam takiej niespodzianki 🩷
Zanim się dowiedziałam o ciąży miałam wszystkie objawy miesiączkowe, tak mi się wydawało.. ból podbrzusza, tkliwość piersi
Jedynie w tym cyklu jak i w szczęśliwym cyklu 8 lat temu miałam takie silne ukłucie w podbrzuszu parę dni po owulacji, pamiętam że pomyślałam że tym razem się udało
pupuś lubi tę wiadomość
👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs -
Napisałam również na nowym wątku, nie wiem, który jest bardziej aktywny 🙈byłam dziś na trzeciej becie już takiego super przyrostu nie ma jak ostatnio dziś beta 55,7 a prog 14,540 spadł od ostatniego czy jest jakaś nadzieja że będzie dobrze, miał ktoś podobną historię ? Miłego dnia ❤️
-
Hej dziewczyny, powiedźcie mi czy duża ilość śluzu jest zawsze prawdopodobieństwem bycia w ciąży? Bo jestem 9dpo i nie wiem jak określić ilość śluzu, a od tygodnia cały czas pobolewa mnie brzuch, trochę bardziej okolice jajnika i okolice pachwiny raz na jakiś czas. Pokusiło mnie i zrobiłam dzisiaj rano test, ale wyszedl negatywny...a okoliczności najbliższych dni mi nie sprzyjają bo od dzisiaj mam wolne w pracy aż do poniedziałku, więc nawet nie umiem się zebrać żeby coś ogarnąć na jutrzejszy grobbing😆
-
SupiOli wrote:Hej dziewczyny, powiedźcie mi czy duża ilość śluzu jest zawsze prawdopodobieństwem bycia w ciąży? Bo jestem 9dpo i nie wiem jak określić ilość śluzu, a od tygodnia cały czas pobolewa mnie brzuch, trochę bardziej okolice jajnika i okolice pachwiny raz na jakiś czas. Pokusiło mnie i zrobiłam dzisiaj rano test, ale wyszedl negatywny...a okoliczności najbliższych dni mi nie sprzyjają bo od dzisiaj mam wolne w pracy aż do poniedziałku, więc nawet nie umiem się zebrać żeby coś ogarnąć na jutrzejszy grobbing😆
Teoretycznie może być to jakiś objaw i sugestia, że ciąża jest, ale ja bym za pewnik tego nie brała, bo to wiesz jak może być, akurat może taki cykl, że więcej śluzu, a ciąży nie ma. Trzymam jednak kciuki, żeby pojawiły się lada dzień dwie kreski 🤞SupiOli lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Pokahontaz26 wrote:Na story taka ciuciuciu słodziutka i już serio byłam zdesperowana, a widzę ona ciągle odpowiada ludziom coś. No ostro się zdziwiłam, ale w sumie mogłam się spodziewać po opiniach o niej tutaj.
Nie znam tej kobiety i nie bronię jej…“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
SupiOli wrote:Hej dziewczyny, powiedźcie mi czy duża ilość śluzu jest zawsze prawdopodobieństwem bycia w ciąży? Bo jestem 9dpo i nie wiem jak określić ilość śluzu, a od tygodnia cały czas pobolewa mnie brzuch, trochę bardziej okolice jajnika i okolice pachwiny raz na jakiś czas. Pokusiło mnie i zrobiłam dzisiaj rano test, ale wyszedl negatywny...a okoliczności najbliższych dni mi nie sprzyjają bo od dzisiaj mam wolne w pracy aż do poniedziałku, więc nawet nie umiem się zebrać żeby coś ogarnąć na jutrzejszy grobbing😆“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
Iiiiii00 wrote:Napisałam również na nowym wątku, nie wiem, który jest bardziej aktywny 🙈byłam dziś na trzeciej becie już takiego super przyrostu nie ma jak ostatnio dziś beta 55,7 a prog 14,540 spadł od ostatniego czy jest jakaś nadzieja że będzie dobrze, miał ktoś podobną historię ? Miłego dnia ❤️
-
Iiiiii00 wrote:Napisałam również na nowym wątku, nie wiem, który jest bardziej aktywny 🙈byłam dziś na trzeciej becie już takiego super przyrostu nie ma jak ostatnio dziś beta 55,7 a prog 14,540 spadł od ostatniego czy jest jakaś nadzieja że będzie dobrze, miał ktoś podobną historię ? Miłego dnia ❤️
Niestety, mi jak tak mało przyrastała nie skończyło to się dobrze.🐛 8tc -
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa, tzn obserwuję forum od jakiegoś czasu , no ale to będzie mój pierwszy wpis i od razu z pytaniem jak wiarygodne są testy facelle ? To nasz 11 cs i dzisiaj mam 10 dpo i raczej traciłam nadzieję , że coś się zadzieje ponieważ mam wszystkie objawy standardowo miesiączkowe … no ale że jutro mamy imprezę urodzinową w rodzinie to postanowiłam sprawdzić się testem i jestem w szoku bo wyszła blada kreska !!!! Tylko właśnie pierwszy raz testuję facelle a innego już w domu nie mam i nie wiem co myśleć . Przepraszam , że tak trochę chaotycznie ale już nie mogę się skupić -
Ambiwalentna wrote:Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa, tzn obserwuję forum od jakiegoś czasu , no ale to będzie mój pierwszy wpis i od razu z pytaniem jak wiarygodne są testy facelle ? To nasz 11 cs i dzisiaj mam 10 dpo i raczej traciłam nadzieję , że coś się zadzieje ponieważ mam wszystkie objawy standardowo miesiączkowe … no ale że jutro mamy imprezę urodzinową w rodzinie to postanowiłam sprawdzić się testem i jestem w szoku bo wyszła blada kreska !!!! Tylko właśnie pierwszy raz testuję facelle a innego już w domu nie mam i nie wiem co myśleć . Przepraszam , że tak trochę chaotycznie ale już nie mogę się skupić
Kreski różowe to ciąża, a jak widać szarą to fabryczna
Wstaw fotkę
10 dpo to wcześnie, może być bladziutka 🥰👩25 👨 28
2021 - córeczka Niespodzianka 🌸
Od 06/2024 - starania o rodzeństwo 🍀
09/11 - ⏸️
12/11 - 787.23 🌱
14/11 - 1226.20 🤞
Wizyta 28/11 - ??? -
Ambiwalentna wrote:Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa, tzn obserwuję forum od jakiegoś czasu , no ale to będzie mój pierwszy wpis i od razu z pytaniem jak wiarygodne są testy facelle ? To nasz 11 cs i dzisiaj mam 10 dpo i raczej traciłam nadzieję , że coś się zadzieje ponieważ mam wszystkie objawy standardowo miesiączkowe … no ale że jutro mamy imprezę urodzinową w rodzinie to postanowiłam sprawdzić się testem i jestem w szoku bo wyszła blada kreska !!!! Tylko właśnie pierwszy raz testuję facelle a innego już w domu nie mam i nie wiem co myśleć . Przepraszam , że tak trochę chaotycznie ale już nie mogę się skupić👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs