W październiku jesień🍁, plucha🌧, świetna pora na spłodzenie malucha 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka32 wrote:🥹❤️
Przypomniały mi się moje wizyty. Matko, ileż lat temu to było 😲
Mój Syn z lutego 2016 i też przypomniałam sobie wizyty, aż łezka się kręci w oku 🥲Anka32, Jagodecka lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Spokojnej nocy ⭐
Jagodecka, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Anka32 wrote:🥹❤️
Przypomniały mi się moje wizyty. Matko, ileż lat temu to było 😲
Między moim najstarszym dzieckiem a tym maleństwem pod moim sercem będzie dokładnie 25 lat różnicy ( syn urodził się 30.06.1999) 😁😁😁
Córka tydzień temu skończyła 14 lat 🥰Marciak1988, Viii, goska000, Emimo, Bulbasek, Anka32 lubią tę wiadomość
🧑 43
🧔31
🧍 24
💃14
14.10.23 ⏸️
3.11.23 ❤️
20.02.24 💔😇 Milusia -
MadziaIsm wrote:Między moim najstarszym dzieckiem a tym maleństwem pod moim sercem będzie dokładnie 25 lat różnicy ( syn urodził się 30.06.1999) 😁😁😁
Córka tydzień temu skończyła 14 lat 🥰
Wow niesamowite 🥹🥹🥹MadziaIsm lubi tę wiadomość
🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Wow ale super. U mnie póki co między najmłodszą a najstarszą jest 18 lat różnicy.
MadziaIsm wrote:Między moim najstarszym dzieckiem a tym maleństwem pod moim sercem będzie dokładnie 25 lat różnicy ( syn urodził się 30.06.1999) 😁😁😁
Córka tydzień temu skończyła 14 lat 🥰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Dzięki Dziewczyny ❤️
Wypłakałam się mężowi, powiedziałam, że już mnie to wkurwia.. przytulił mnie bo chyba bał się cokolwiek powiedzieć żeby mnie bardziej nie zdenerwować 🤣
Brawo dla męża za wyczucie, no cóż oni mimo że sami na swój sposób przeżywają szczególnie porażkę to niestety tego co my czujemy nigdy nie zrozumieją.
Ile czasu się staracie ? Widzę że i imię i rok urodzenia i Twój i męża jest taki sam jak u mnie
Ja też liczę na listopad, w tym msc to pozamiatany temat ale się z tym pogodziłam, może za miesiąc będzie nasz czas 💗Anka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczaranna wrote:Brawo dla męża za wyczucie, no cóż oni mimo że sami na swój sposób przeżywają szczególnie porażkę to niestety tego co my czujemy nigdy nie zrozumieją.
Ile czasu się staracie ? Widzę że i imię i rok urodzenia i Twój i męża jest taki sam jak u mnie
Ja też liczę na listopad, w tym msc to pozamiatany temat ale się z tym pogodziłam, może za miesiąc będzie nasz czas 💗
Próbowaliśmy w kwietniu, potem mieliśmy przerwę do sierpnia. No i od sierpnia już zaczęliśmy co miesiąc więc 4 cs za nami 😊
Też liczę na listopad, a jak nie na listopad to może grudzień bo mam mieć okres przed świętami więc jak go nie dostanę to byłby prezent 😀🎄
Powodzenia dla Ciebie, imienniczko 😀🍀✊️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2023, 07:12
czaranna lubi tę wiadomość
-
Anka32 mąż na medal, faceci też to mocno przeżywają. Z moich obserwacji wynika że ma początku chyba dłużej mają większy luz, ale w pewnym momencie nie wiem czy nie boli ich to bardziej. Wiecie my kobiety w tym temacie siedzimy bardziej, latamy po lekarzach, sikamy na patyki a facet nie ma nad tym kontroli, nie rozumie pewnych rzeczy. Jak byliśmy w klinice to ja tam z lekarzem medycznymi skrótami gadałam, a mój mąż biedny siedział, zagubiony, bo nie rozumiał o czym gadamy. Ja z każdym kolejnym cyklem mam wrażenie że coraz mniej rozczarowana jestem, a on biedny chyba właśnie przechodzi ten najgorszy moment. Jeszcze tym bardziej że się sporo dzieci rodzi teraz wśród naszych znajomych.
Anka32, czaranna, Pusshka, Lani lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Bulbasek wrote:Anka32 mąż na medal, faceci też to mocno przeżywają. Z moich obserwacji wynika że ma początku chyba dłużej mają większy luz, ale w pewnym momencie nie wiem czy nie boli ich to bardziej. Wiecie my kobiety w tym temacie siedzimy bardziej, latamy po lekarzach, sikamy na patyki a facet nie ma nad tym kontroli, nie rozumie pewnych rzeczy. Jak byliśmy w klinice to ja tam z lekarzem medycznymi skrótami gadałam, a mój mąż biedny siedział, zagubiony, bo nie rozumiał o czym gadamy. Ja z każdym kolejnym cyklem mam wrażenie że coraz mniej rozczarowana jestem, a on biedny chyba właśnie przechodzi ten najgorszy moment. Jeszcze tym bardziej że się sporo dzieci rodzi teraz wśród naszych znajomych.
Zupełnie się zgadzam, u mnie chyba właśnie zaczyna się ten czas, że ja zaczynam odpuszczać a on świrować 🙈 pare miesięcy faktycznie słyszałam że się nakręcam, że mamy czas, będzie to będzie, po co te patyki owulacyjne, tempka, a teraz już ani słowa, ja jeszcze jestem w innym położeniu bo mam dwoje dzieci, on nie i widzę że bardzo by chciał ale gra mi tu twardziela.
Ja jeszcze czekam, mam zamiar porobić hormony i iść z gotowymi wynikami do lekarza, ostatnio zapytałam czy ze mną pójdzie i czy zrobiłby badania nasienia gdyby była taka potrzeba, kiedyś był totalnie anty a tu dostałam odpowiedź pójdę, jak trzeba będzie zrobię, więc to już powiedziało wszystko 😁Anka32, Pusshka, Jagodecka, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Dzięki Dziewczyny ❤️
Wypłakałam się mężowi, powiedziałam, że już mnie to wkurwia.. przytulił mnie bo chyba bał się cokolwiek powiedzieć żeby mnie bardziej nie zdenerwować 🤣👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Z racji tego że chyba październik jednak nie jest moim miesiącem i będę walczyć dalej w listopadzie, mam dla was prośbę . Czy powiecie jak dokładnie korzystać z testow owulacyjnych ? Wiem tyle że w zależności od długości cyklu zaczynam np 10 dc i testuje ... A kiedy zacząć się przytulać od razu jak test wyjdzie pozytywny ??👱♀️32👱♂️34
2021 💔