W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
Tari wrote:Miska jak bardzo się cieszę 😍 niesamowite wieści po tym co przeszłaś. Uważaj więc teraz na siebie i byle do serduszka na kolejnym USG! Mąż pewnie zadowolony z takiego obrotu sprawy?23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Tari wrote:Tak. Wskazuje na infekcje w sumie. Jutro zrobię dodatkowe badanie i mam nadzieję, że w poniedziałek przed wizyta będzie wynik. Na razie muszę przestać się tak stresować.[/QUOTE
Tari,nie wiem jak to jest przy cukrzycy, ale powiem Ci ze swojego doswiadczenia, ze na prametry moczu moze tyle rzeczy wplynac bez zwiazku z jakas choroba. Od ok 10 lat, z racji RZS jestem badana ze 3 razy w roku. M.in. badanie ogolne moczu. Przerobilam chyba juz wszystkie parametry podwyzszone I przy brakach innych nieprawidlowosci i objawow nic nigdy mi nie stwierdzono. Ilosc plynow, dieta dzien przed, to w ktorym dniu cyklu jestes (bo wiecej pasm sluzu moze sie dostac), czy " wysiusialas" najpierw bakterie co zgromadzily sie w nocy przy cewce i wzielas probke ze srodkowego strumienia a nie poczatkowego itp. Za 2 dni robilam badanie i bylo co innego -
miska997 wrote:Kochane. Jest piękny ciążowy pęcherzyk w macicy, co najważniejsze ❤ wygląda na ok 4 tydzień. Za dwa tygodnie mam znów przyjść. Przy pęcherzyku jest maly krwiaczek być moze po tym zabiegu, bo to jednak szybko, kazal sie oszczędzać, ale tez nirmalnie funkcjonowac nie lezec 24/24 luteina 200mg dopochwowo 2 razy dziennie . Za dwa tyg kolejna wizyta i mówi ze juz powinno być ładne serduszko, póki co pęcherzyk wygląda bardzo ładnie obiecująco i trzeba być dobrej myśli. ❤❤❤❤
Więc ciąża jest. Pęcherzyk widziałam. Piękny 😍 Liczył ze do zaplodnienia ok 20.09 musiało dojść i ze bardzo szybko była owulacja. Więc kciukasy ![/QUOTE/]
Swietnie ) Luteina dostarczy progestteron i laadnie bedzie roslo wszystko -
Malina1985 wrote:miska997 wrote:Kochane. Jest piękny ciążowy pęcherzyk w macicy, co najważniejsze ❤ wygląda na ok 4 tydzień. Za dwa tygodnie mam znów przyjść. Przy pęcherzyku jest maly krwiaczek być moze po tym zabiegu, bo to jednak szybko, kazal sie oszczędzać, ale tez nirmalnie funkcjonowac nie lezec 24/24 luteina 200mg dopochwowo 2 razy dziennie . Za dwa tyg kolejna wizyta i mówi ze juz powinno być ładne serduszko, póki co pęcherzyk wygląda bardzo ładnie obiecująco i trzeba być dobrej myśli. ❤❤❤❤
Więc ciąża jest. Pęcherzyk widziałam. Piękny 😍 Liczył ze do zaplodnienia ok 20.09 musiało dojść i ze bardzo szybko była owulacja. Więc kciukasy ![/QUOTE/]
Swietnie ) Luteina dostarczy progestteron i laadnie bedzie roslo wszystko23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
miska997 wrote:Kochane. Jest piękny ciążowy pęcherzyk w macicy, co najważniejsze ❤ wygląda na ok 4 tydzień. Za dwa tygodnie mam znów przyjść. Przy pęcherzyku jest maly krwiaczek być moze po tym zabiegu, bo to jednak szybko, kazal sie oszczędzać, ale tez nirmalnie funkcjonowac nie lezec 24/24 luteina 200mg dopochwowo 2 razy dziennie . Za dwa tyg kolejna wizyta i mówi ze juz powinno być ładne serduszko, póki co pęcherzyk wygląda bardzo ładnie obiecująco i trzeba być dobrej myśli. ❤❤❤❤
Więc ciąża jest. Pęcherzyk widziałam. Piękny 😍 Liczył ze do zaplodnienia ok 20.09 musiało dojść i ze bardzo szybko była owulacja. Więc kciukasy !
Jakie cudowne wieści! I tak szybko się udało ❤
Na kolejnej wizycie czekamy na piękne serduszko !
Wysyłam dużo dużo zdrówka i spokoju na ten czas, będzie wspaniale zobaczysz, mocno w to wierzę!
A ja dzisiaj o 12.00 mam prenatalne, dziadek wziął córkę na wycieczkę a ona do niego wypaliła że mama ma dzidziusia w brzuszku i na wiosnę z nami będzie 😁 Także cały misterny plan poczekania z wiadomością do weekendu szlag trafił ale może to i dobrze 🤣 Moja mała gaduła wygada się każdemu kogo spotka na swojej drodze 🤣Tari, Izi, PoprostuM lubią tę wiadomość
-
Miśka cieszymy się i wszyscy ściągamy dobrymi myślami dobre rzeczy do Ciebie ;*
Gabs powodzenia na wizycie, czekam na info po♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Miska ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mo jejku jejku!!!!!!!!!! Ależ się cieszę! Pamietam jak w lipcu razem testowaliśmy i oto jest 😍😍😍😍 kciuki mocno 🤞🏻
Gabs daj znac po wizycie -
Iskra444 wrote:Miska ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mo jejku jejku!!!!!!!!!! Ależ się cieszę! Pamietam jak w lipcu razem testowaliśmy i oto jest 😍😍😍😍 kciuki mocno 🤞🏻
Gabs daj znac po wizycie
Wczoraj beta i 1001 juz jest......🙊🙊🙊🙊🙊
Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy❤ to duzo mi daje.
Gabs, wspolczuje! Mloda sie wygadala....no ale. To nic. Wiesz ze wszystko jest dobrze juz mogą wiedzieć. Ich radosc pozwoli zapomniec ze jednak jakos fajnie oficjalnie nie przekazalas.....ale ten maly szkrab tez fajnie powiedzial! "Mama ma dzidzie w brzuszku i wiosną będzie juz z nami" no czy nie pięknie powiedziala to? Kochana jest❤ jak sie martwi o mame a niby malutka a taka mądra jest❤❤❤❤❤❤ dziadki pewnie wniebowzieci ?23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Ja dzis bylam na pobraniu probki krwi do papp-y. I w poniedzialek usg i interpretacja wynikow. Zejde chyba do tego poniedzialkowego wieczoru 🙈 Nie bylam przekonana do papp-y bo to statystyka, do tego moj wiek 36 lat to zaraz poobnizane te progi , ale z lekarzem tak uzgodnilam wiec zrobilam
-
Malina1985 wrote:Ja dzis bylam na pobraniu probki krwi do papp-y. I w poniedzialek usg i interpretacja wynikow. Zejde chyba do tego poniedzialkowego wieczoru 🙈 Nie bylam przekonana do papp-y bo to statystyka, do tego moj wiek 36 lat to zaraz poobnizane te progi , ale z lekarzem tak uzgodnilam wiec zrobilam23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Malina znajdź zajęcie na weekend - może czas zrobić porządek w szafie na zimę? Albo jak pogoda to gdzieś wyjść jak masz siłę. Tak żeby nie siedzieć i nie myśleć, a najważniejsze nie czytaj nic bo to nakręca niepotrzebnie
To szybko dostaniesz wyniki pappy, ja miałam po 10 dniach
ja już czekam na wizytę, a dopiero 8.11 mam... Dobrze, że zamówiłam ten detektor to mnie uspokoi czasami♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Malina znajdź zajęcie na weekend - może czas zrobić porządek w szafie na zimę? Albo jak pogoda to gdzieś wyjść jak masz siłę. Tak żeby nie siedzieć i nie myśleć, a najważniejsze nie czytaj nic bo to nakręca niepotrzebnie
To szybko dostaniesz wyniki pappy, ja miałam po 10 dniach
ja już czekam na wizytę, a dopiero 8.11 mam... Dobrze, że zamówiłam ten detektor to mnie uspokoi czasami23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Hej kochane ❤
Ja już po wizycie i same dobre wieści, serduszko bije jak dzwon, przepływy dobre, zastawki działają, ryzyka niskie, więc chyba już mogę spać spokojnie 😅
Mój mały synek jest ruchliwy jak nie wiem co, i to na każdym badaniu tak się wierci 🤣 Fajnie go było podejrzeć tam w środku.
A co do mojej małej gaduły, to nie mam do niej pretensji że się wygadała to w końcu dziecko i ona tak się cieszy. Dzieci są takie cudowne i szczere w swoich reakcjach, że dobrze się stało że się tak wygadała ❤
Aha i zapomniałam dodać, że z tego badania wyszła skorygowana data porodu na 29 kwiecień - czyli wynika z tego, że dzisiaj jest dokładnie 13 + 0 ❤ Mały ma już prawie 7cm ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2021, 13:41
Tari, Izi, PoprostuM lubią tę wiadomość
-
Cudownie się czyta takie wspaniałe wieści Gabs 🥰
Stanowczo już tylko spokój i dodatkowe centymetry w obwodzie
Lekarz widział, że to chłopczyk czy nic nie mówił o płci? Ciekawa jestem bo ja mam za 3 dni prenatalne a jesteśmy w co do dnia tym samym czasie ciąży. Ja się nie nastawiam, że szybko poznamy płeć ale wiem, że mój mąż tak15.04.2022 Aleksander 🥰 -
Gabs wrote:Hej kochane ❤
Ja już po wizycie i same dobre wieści, serduszko bije jak dzwon, przepływy dobre, zastawki działają, ryzyka niskie, więc chyba już mogę spać spokojnie 😅
Mój mały synek jest ruchliwy jak nie wiem co, i to na każdym badaniu tak się wierci 🤣 Fajnie go było podejrzeć tam w środku.
A co do mojej małej gaduły, to nie mam do niej pretensji że się wygadała to w końcu dziecko i ona tak się cieszy. Dzieci są takie cudowne i szczere w swoich reakcjach, że dobrze się stało że się tak wygadała ❤
Aha i zapomniałam dodać, że z tego badania wyszła skorygowana data porodu na 29 kwiecień - czyli wynika z tego, że dzisiaj jest dokładnie 13 + 0 ❤ Mały ma już prawie 7cm ❤
A miałam pytac, widzialam Twoja bete 1113 ile dni po terminie @ miałaś juz ją, który to był tc ❤? Juz potem nie sprawdzalas ? Bo lekarz nie mowil juz zeby sprawdzac bete pewnie dlatego ze powyzej tysiaca rosnie jak chce w sumie.....ale tak zastanawialam sie wczoraj.
Co do dzieci, to prawda są cudowne szczere kochane. Naprawde cudowne istoty. ❤ co myślą to mówią. A jak dziadek, jak reakcja ? Pewnie przeszczesliwy?23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Lekarz może Ci co najwyżej powiedzieć jakie są jego przypuszczenia co do płci lub co mu się wydaje, na 100% to tylko jak nifty lub w późniejszym etapie z tego co pamiętam Gabs robiła nifty
Mojemu szefowi powiedział, że na 100% chłopak na 1 prenatalnych, a na połówkowych okazało się, że jednak dziewczynka
Wiadomo fajnie usłyszeć chociaż przypuszczenia ale nie ma co na ich podstawie się nastawiać na coś♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Ok to tak odpowiem Wam zbiorczo 😊
Co do płci to nie przyznałam się, że robiłam Nifty i chciałam usłyszeć co lekarz przypuszcza i powiedział "prawdopodobnie chłopiec bo wyrostek jest skierowany ku górze" - ale, że ja wiedziałam wcześniej to on tylko potwierdził to co mamy już w wynikach nifty 😊
Nie ukrywam, trochę go chciałam sprawdzić- wiem okropna jestem 🤣
Miśka po tej becie 1113 już nie powtarzałam, ostatnią miesiączkę miałam 25.07 a ten wynik był z dnia 23.08 czyli tak mniej więcej 4 tygodnie ❤
Tari ja bym się też nie nastawiała, myślę że na tym etapie to takie przypuszczenia co do płci 😅 ale tak jak wcześniej napisałam ja chciałam trochę sprawdzić lekarza 😅