W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam wyniki pappa, największe ryzyko to trisomia 21 1:4000 wiec chyba ok 🙂
Asia planuje chodzić w swojej rozpiętej 😃 nie planuje zakupy mam jeszcze płaszczyk misiaBezula, MiaSakura lubią tę wiadomość
-
ASiA91 wrote:Ja zamarzne rozpięta
W innej grupie czytałam że po prostu rozmiar czy dwa większa będzie ok. Albo męska:)
Ja już wygrzebałam płaszcz xl sprzed lat, wcześniej nosiłam go ściągniętego paskiem, a teraz jestem ciekawa czy wystarczy:) Normalnie noszę M.
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Ja mam puchową oversize więc do grudnia na pewno będzie dobra a zamierzam jeszcze kupić płaszcz miś tylko po prostu rozmiar L, zawsze noszę S/M.1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Ja kupiłam płaszcz o dwa rozmiary większy niż normalnie - myślę, że od grudnia będę już w nim chodziła 😉 póki co rosnę tak 🙃
Wron Kraa, JaMiNi, Natt.yo., MiaSakura, Bezula, Malinowa92 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:EwelinaWer super 🥳🥳 a chcieliście bardziej chłopca czy dziewczynkę? 😊
Dla dziewczynki mam pełno imion dla chłopca nic 😆
Nie nastawiałam się na płeć, chciałam tylko zdrowiutkie dzieciątko, nie miałabym nawet śmiałości po tych wszystkich przeżyciach prosić o coś więcej niż zdrowe dziecko 🙌Lipcowa lubi tę wiadomość
-
EwelinaWer super, że przeczucie Cię nie zmyliło 😊 masz rację - moim zdaniem też najważniejsze jest zdrowe dziecko 😊 na płeć i tak nie mamy wpływu 😊
Kasiasiasia kciuki na pokładzie 🤞🏻🤞🏻
Daj koniecznie znać po wizycie, czekamy z niecierpliwością 🍀
Jak tam Dziewczyny nastroje przy piątku? 🙃
Jakie plany na weekend? 🙃
Cieszę się, że już koniec tygodnia, troszkę praca zaczyna mnie męczyć, może dlatego, że często budzę się w nocy na siku i przez to nie wysypiam się do końca 🤷🏻♀️ ale dzisiaj mam zamiar nadrobić zaległości - w planach mam poświęcić też sobotę na sprawy służbowe 💪🏻 za to w niedzielę totalny chill - Mąż ma służbę, a ja pojadę od rana do mamy i będę dawała się rozpieszczać 😁
EwelinaWer19 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:EwelinaWer super, że przeczucie Cię nie zmyliło 😊 masz rację - moim zdaniem też najważniejsze jest zdrowe dziecko 😊 na płeć i tak nie mamy wpływu 😊
Cieszę się, że już koniec tygodnia, troszkę praca zaczyna mnie męczyć, może dlatego, że często budzę się w nocy na siku i przez to nie wysypiam się do końca 🤷🏻♀️ ale dzisiaj mam zamiar nadrobić zaległości - w planach mam poświęcić też sobotę na sprawy służbowe 💪🏻 za to w niedzielę totalny chill - Mąż ma służbę, a ja pojadę od rana do mamy i będę dawała się rozpieszczać 😁
Do kiedy planujesz pracować? Czym się zajmujesz, jeśli można wiedzieć? 🙂
Ja mam podobnie z wybudzaniem, ale niekoniecznie na siku, tylko po prostu. Budzę się koło 2, potem 4/5 i tak leżę po pół godziny zanim znów zasnę.
Korzystaj z niedzieli u mami 🥰 Nam jeszcze został jeden dzień nad morzem, pięknie jest!
P.S. Idziesz na dodatkową wizytę, czy wytrzymasz do wizyty u swojego lekarza? 🤭
1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Lipcowa wrote:EwelinaWer super, że przeczucie Cię nie zmyliło 😊 masz rację - moim zdaniem też najważniejsze jest zdrowe dziecko 😊 na płeć i tak nie mamy wpływu 😊
Dziękuję za wsparcie, na pewno się przyda bo jestem tak przerażona, że od kilku dni nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciągle płacze, a wizyta dopiero o 17😣 Tak bym chciała usłyszeć, że wszystko jest dobrze, że dziecko jest zdrowe. No nic, czekam i mam nadzieję, że właśnie tak będzie! Pojawiło się jakieś delikatne przeczucie, że to dziewczynka, ciekawe czy uda nam się poznać płeć i czy mam racje tak jak Wy miałyście u siebie. 🤔
EwelinaWer19, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Kasiasiasia wrote:Dziękuję za wsparcie, na pewno się przyda bo jestem tak przerażona, że od kilku dni nie mogę sobie znaleźć miejsca, ciągle płacze, a wizyta dopiero o 17😣 Tak bym chciała usłyszeć, że wszystko jest dobrze, że dziecko jest zdrowe. No nic, czekam i mam nadzieję, że właśnie tak będzie! Pojawiło się jakieś delikatne przeczucie, że to dziewczynka, ciekawe czy uda nam się poznać płeć i czy mam racje tak jak Wy miałyście u siebie. 🤔
Trzymam kciuki ❤️ dawaj znać!Kasiasiasia lubi tę wiadomość
1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
ASiA91 wrote:Hej. Czy możecie mi podpowiedzieć jaka kurtkę na zimę planujecie kupić? W moja na pewno się nie zamieszczę, typowo ciazowe mi się nie podobają za bardzo.. Macie jakiś typ kurtki?Zostałam mamą 25.04.2024 💓
-
Ja staram się nie kupować rzeczy na krótko, mam bardzo oversize płaszcz od kilku lat i myśle ze się zmieszczę. 🤭
Kasiasiasia będzie dobrze 🤞🏼
Lipcowa możesz mi dopisać 🩷, przyszły wyniki nipt, niskie ryzyka dziewczynka. 💞💓💕JaMiNi, Bezula, Natt.yo., Kasiasiasia, EwelinaWer19, Lipcowa, Wron Kraa, Malinowa92 lubią tę wiadomość
22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
Bezula planuje pracować do końca roku, maksymalnie do końca stycznia 😊 chce mieć też czas żeby na spokojnie odpocząć, przygotować wyprawkę itp 😊 od początku roku zaczęłam wymarzoną pracę i ponieważ to dość hermetyczne środowisko nawet w skali wojewódzkiej to powiem ogólnie, że związana jestem z wymiarem sprawiedliwości 😊 + dodatkowo współpracuje z fundacja ale to bardziej przy pozyskiwaniu funduszy - pisaniu projektów itd 😊
A Ty pracujesz? 😊 Wybacz ale wypadło mi z głowy 😶 czasami mam wrażenie, że te wybudzania powoli przygotowują Nas do zarwanych nocek przy maluchu 😊 jak pogoda nad morzem? 😊 Odpoczywajcie 😘
Kasiasiasia zobaczysz, że wszystko będzie dobrze 😘 każda wizyta to stres i to chyba nie minie 😊 kciuki na pokładzie 🤞🏻🍀
MiaSakura świetna wiadomość! 🥳
Jak reakcja na płeć? 😊
P.S zobaczcie co dzisiaj do mnie przyszło 😇
P. S. 2 Bezula jednak wytrzymam do wizyty u mojego gina 🙈 chociaż już zaczynam chodzić po ścianach, a tu jeszcze tydzień na poznanie terminu 🙄😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2023, 17:51
Wron Kraa, Natt.yo. lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Bezula planuje pracować do końca roku, maksymalnie do końca stycznia 😊 chce mieć też czas żeby na spokojnie odpocząć, przygotować wyprawkę itp 😊 od początku roku zaczęłam wymarzoną pracę i ponieważ to dość hermetyczne środowisko nawet w skali wojewódzkiej to powiem ogólnie, że związana jestem z wymiarem sprawiedliwości 😊 + dodatkowo współpracuje z fundacja ale to bardziej przy pozyskiwaniu funduszy - pisaniu projektów itd 😊
A Ty pracujesz? 😊 Wybacz ale wypadło mi z głowy 😶 czasami mam wrażenie, że te wybudzania powoli przygotowują Nas do zarwanych nocek przy maluchu 😊 jak pogoda nad morzem? 😊 Odpoczywajcie 😘
P. S. 2 Bezula jednak wytrzymam do wizyty u mojego gina 🙈 chociaż już zaczynam chodzić po ścianach, a tu jeszcze tydzień na poznanie terminu 🙄😜
Chyba tak jest, ale chciałabym się jeszcze wyspać! 🙈
Twoja praca brzmi ciekawie! I tajemniczo! 😊 A ja jestem managerem duńskiej firmy inżynieryjnej + uczę jeszcze jednego języka skandynawskiego.
P.S. Ja nie wytrzymałam i umówiłam się na poniedziałek 🙈 Może po prenatalnych się uspokoję trochę, bo zbankrutuję.1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Dziewczyny niestety u mnie badanie się nie udało 😞 Dzidziuś nie chciał współpracować i był cały czas ułożony frontalnie albo tyłem i nie dało się zmierzyć ani przezierności karkowej ani sprawdzić kości nosowej. Nie pomogło chodzenie po gabinecie, obroty itp. Muszę powtórzyć w przyszłym tygodniu. Jedyne co udało się zmierzyć to tętno- 171.
-
MiaSakura wrote:Ja staram się nie kupować rzeczy na krótko, mam bardzo oversize płaszcz od kilku lat i myśle ze się zmieszczę. 🤭
Kasiasiasia będzie dobrze 🤞🏼
Lipcowa możesz mi dopisać 🩷, przyszły wyniki nipt, niskie ryzyka dziewczynka. 💞💓💕
Jaki test nipty robiłaś?
Ja się zastanawiam, wyszły mi niskie ryzyka z pappy i muszę przemyśleć.
Ja mam stara kurtkę trochę za duża i mam nadzieję że obleci 😀
U mnie brzuch raz jest raz znika, zależy ile zjem 😄 -
Bezula kurcze brzmi poważnie 😁 czapki z głów 😊 jakiego jeszcze języka się uczysz? 😊 Do kiedy masz zamiar pracować? 😊
Ja chciałabym na wizyty chodzić co tydzień ale Mąż zawsze studzi mi głowę 😁
Kasiasiasia nie stresuj się - trafił Ci się mały psotnik po prostu 😁 wizyta dokładnie za tydzień? 😊
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖