W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa wrote:Bezula kurcze brzmi poważnie 😁 czapki z głów 😊 jakiego jeszcze języka się uczysz? 😊 Do kiedy masz zamiar pracować? 😊
Ja chciałabym na wizyty chodzić co tydzień ale Mąż zawsze studzi mi głowę 😁
Kasiasiasia nie stresuj się - trafił Ci się mały psotnik po prostu 😁 wizyta dokładnie za tydzień? 😊
Wizyta w poniedziałek bo miałam jeszcze umówiony drugi termin w innym miejscu, gdzie robię też Pappe, więc mam nadzieję, że wtedy będzie już prawidłowo ułożony, ale gdyby nie, to powtórka z dziś jest narazie zaplanowana na środę, ale w godzinach pracy więc będę jeszcze sprawdzać, czy nie pojawi się jakiś inny termin w godzinach popołudniowych. Głowa mi pęka (nie wiem czy to nerwy, czy te zmiany pogody, pewnie jedno i drugie 😞). Lekarz powiedział, że i tak jestem na samym początku tego zakresu, kiedy można zrobić badanie bo dzidziuś ma dopiero 4,47 cm, więc mam się nie stresować, że nie wyszło. -
Kasiasiasia dobrze, że kolejna wizyta już niedługo 😊 nie stresuj się, zobaczysz, że tym razem się uda 🤞🏻🍀🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Hej, tak z innej beczki macie czasem takie bóle nóg?
Szczególnie łydek ale takie dziwne niespecyficzne, nie skurcz ale taki rwący ból albo tępy, takie uczucie ciężkości, czasem taki nawet wybudzający w nocy.
Lekarza mam dopiero za ponad tydzień…22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
MiaSakura wrote:Hej, tak z innej beczki macie czasem takie bóle nóg?
Szczególnie łydek ale takie dziwne niespecyficzne, nie skurcz ale taki rwący ból albo tępy, takie uczucie ciężkości, czasem taki nawet wybudzający w nocy.
Lekarza mam dopiero za ponad tydzień…
Tak, męczyłam się tak kilka tygodni 🙄
Miałam wrażenie jakbym nagle przytyła z 10 kg i nogi takie ciężkie. Próbowałam pić jeszcze więcej itd ale samo przeszło 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Jak tam Mamuśki do weekendzie? 😊
Odpoczęłyście? 😊
Gotowe na kolejny tydzień? 😊
Bo u Nas na wątku będzie się działo 🤩 już rozgrzewam kciuki do czerwoności 🤩🤞🏻🤞🏻🍀🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Jak tam Mamuśki do weekendzie? 😊
Odpoczęłyście? 😊
Bo u Nas na wątku będzie się działo 🤩 już rozgrzewam kciuki do czerwoności 🤩🤞🏻🤞🏻🍀
U mnie pracowicie, przerobiłam 20 kg dzialkowych jabłek na musy i prażone do szarlotki. Na szczęście mój miły mi pomógł, bo sama bym padła. Ostatnie słoiki się wekują.
Jutro idę do dentysty - lekarz powiedział, że muszę mieć podbita wizytę w karcie ciąży. U was też tak jest?
@Lipcowa a ty wypoczęłaś?
Lipcowa, Bezula lubią tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Wron Kraa wrote:U mnie pracowicie, przerobiłam 20 kg dzialkowych jabłek na musy i prażone do szarlotki. Na szczęście mój miły mi pomógł, bo sama bym padła. Ostatnie słoiki się wekują.
Jutro idę do dentysty - lekarz powiedział, że muszę mieć podbita wizytę w karcie ciąży. U was też tak jest?
@Lipcowa a ty wypoczęłaś?
20 kg to brzmi dumnie 😎 ile słoików wyszło? 😊
Mój nie wymaga wizyty u dentysty, przynajmniej na razie 😉 póki co na kolejną wizytę mam zrobić tylko morfologię, mocz i tsh 😊
Ja nadrobiłam wszystkie służbowe zaległości więc jestem zadowolona 😊 teraz odpoczywam - ogólnie zauważyłam, że dziwnie zmienia mi się smak 😵 tzn apetytu prawie wgl nie mam, jem bardziej na siłę i wszystko wydaje mi się, że smakuje inaczej niż wcześniej 🤔
Ogólnie bije się z myślami, bo na vinted znalazłam śliczna sukieneczkę 🤩 ale boję się, że jeszcze za wcześnie na takie zakupy 😶🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Jak tam Mamuśki do weekendzie? 😊
Odpoczęłyście? 😊
Bo u Nas na wątku będzie się działo 🤩 już rozgrzewam kciuki do czerwoności 🤩🤞🏻🤞🏻🍀
U mnie w sumie weekend na spokojnie jutro rano jadę zrobić badania potrzebne na wizytę, ogólnie zamówiłam na vinted kilka ubranek bo wychodziło około 5zł za sztukę i w idealnym stanie 😊 póki co w kolorach uniwersalnych 😀
aa no i najprawdopodobniej kupujemy dom, także kilka następnych miesięcy będzie dość intensywnych 🙈Lipcowa, Wron Kraa lubią tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Natt.yo kupno domu i bobas w drodze to prawdziwe rewolucje! 😁 Super, jak działać to z grubej rury 😁
Ja na vinted znalazłam kilka perełek ale wszystko dziewczęce z daleka 😁
Mogę wiedzieć jakie badania zlecił Ci lekarz? 😊Natt.yo. lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Hej 😊 dawno nie zaglądałam niestety mimo że to nasze upragnione bejbi miałam ciężki okres psychicznie musiałam się odciąć i skupić tylko na swoim zdrowiu w glowie.
Mam za sobą druga wizytę i już 3 cm bobasa na pokładzie,który już przypomina bobasa i jest całkiem ruchliwy❤️
Następna wizyta prenatalna 31.10👻
Ściskam😊 i kciuki za przyszłe wizytyWron Kraa, Natt.yo., Bezula, Malinowa92 lubią tę wiadomość
-
Natt.yo. wrote:U mnie w sumie weekend na spokojnie jutro rano jadę zrobić badania potrzebne na wizytę, ogólnie zamówiłam na vinted kilka ubranek bo wychodziło około 5zł za sztukę i w idealnym stanie 😊 póki co w kolorach uniwersalnych 😀
aa no i najprawdopodobniej kupujemy dom, także kilka następnych miesięcy będzie dość intensywnych 🙈
Ja jutro mam wizytę u gina, czekam na potwierdzenie czy na pewno jest 💙 to wtedy kupię jakiś ciuszek 😁☘️ -
Lipcowa wrote:Natt.yo kupno domu i bobas w drodze to prawdziwe rewolucje! 😁 Super, jak działać to z grubej rury 😁
Ja na vinted znalazłam kilka perełek ale wszystko dziewczęce z daleka 😁
Mogę wiedzieć jakie badania zlecił Ci lekarz? 😊
Morfologia, Mocz, tsh i HIV 😊 zobaczę jak tam moje żelazo, bo praktycznie od początku ciąży nie jem w ogóle mięsa ani szpinaku👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
EwelinaWer19 wrote:Ooo to podobnie jak u mnie bo ja zaczynam budowę 😑 adrenalina całe życie musi mi towarzyszyć 😆
Ja jutro mam wizytę u gina, czekam na potwierdzenie czy na pewno jest 💙 to wtedy kupię jakiś ciuszek 😁☘️
No my już jakiś czas szukamy domu i w końcu się znalazła spora okazja, a chcemy się załapać jeszcze na kredyt 2% i jutro umowa rezerwacyjna 😊 jak wszystko pójdzie dobrze to bejbik będzie miał swój pokoik już w nowym domu 😊
Trzymam kciuki za wizytę 🍀🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2023, 22:15
EwelinaWer19, Wron Kraa, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
@Natt.yo czytałam ostatnio że z tym szpinakiem to ściema, w badaniach ktoś źle postawił przecinek i wcale nie jest tak szalenie bogate w żelazo:)
Trzymam kciuki za nowe lokum, to są emocje!
I za wasze badania i wizyty, czekam na relacje:)Natt.yo. lubi tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Polczi dobrze Cię widzieć 😊 wpisuje termin wizyty 😊
EwelinaWer, Kasiasiasia, Incognitka kciuki na pokładzie 🤞🏻🍀
Dajcie znać po 😊
Jak tam dziewczyny nastroje w nowym tygodniu? 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 08:25
Polczi5 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
@Wronkraa, tak, mnie też wysłał ale okazało się, że nie ma nic, co trzeba by naprawiać na ten moment, więc nic nie muszę robić. Mam tylko wrócić na czyszczenie kamienia w II trymestrze.
@Kasiasiasia Trzymam kciuki Kasia, żeby teraz wyszło! 💗 🥰
@Lipcowa Znam angielski i norweski i tych też uczę, trochę też hiszpański ale chcę do niego wrócić na poważnie. Co do pracy, to planuję do końca lutego, może nawet marca ale co z tego będzie - zobaczymy. U mnie jest też tak, że pracuję i na etat i działalność, także jeśli pójdę na L4, to stracę możliwość 'prowadzenia' biznesu, a to znowu się wiąże ze stratą finansów. Muszę to przemyśleć, ale zobaczymy też, jak samopoczucie pozwoli 🍀
Co do wizyt, to mnie mąż też studzi, ale tym razem nie dał rady i idę dzisiaj podejrzeć, co tam u maluszka. Dzisiaj robiłam też mocz i TSH, to przy okazji skonsultuję wyniki, czy mamy dawkę leków na tarczyce zmieniać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 09:41
Lipcowa lubi tę wiadomość
1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Polczi5 wrote:Hej 😊 dawno nie zaglądałam niestety mimo że to nasze upragnione bejbi miałam ciężki okres psychicznie musiałam się odciąć i skupić tylko na swoim zdrowiu w glowie.
Mam za sobą druga wizytę i już 3 cm bobasa na pokładzie,który już przypomina bobasa i jest całkiem ruchliwy❤️
Następna wizyta prenatalna 31.10👻
Ściskam😊 i kciuki za przyszłe wizyty
Mam nadzieję, że już jest u Ciebie psychicznie lepiej! ❤️ ściskamy! dbaj o siebie!Polczi5 lubi tę wiadomość
1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Natt.yo. wrote:Morfologia, Mocz, tsh i HIV 😊 zobaczę jak tam moje żelazo, bo praktycznie od początku ciąży nie jem w ogóle mięsa ani szpinaku
Powodzenia dzisiaj na wizytach 🤞
Ja przeglądam na Vinted różne ciuszki, tak się zastnawiam termin na 30 kwietnia to urodzi się w maju pewnie, dziewczyny z takim terminem myslalyscie o jakimś kombinezonie ? Mam na myśli taki dresowy albo welurowy cieniutki 🫣 syna rodziłam w lecie to zero problemu było a teraz na dwoje babka wróżyła jak pogodaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 10:26
Natt.yo. lubi tę wiadomość
-
JaMiNi wrote:Tez mam ten sam zestaw badań na kolejna wizytę 😃
Powodzenia dzisiaj na wizytach 🤞
Ja przeglądam na Vinted różne ciuszki, tak się zastnawiam termin na 30 kwietnia to urodzi się w maju pewnie, dziewczyny z takim terminem myslalyscie o jakimś kombinezonie ? Mam na myśli taki dresowy albo welurowy cieniutki 🫣 syna rodziłam w lecie to zero problemu było a teraz na dwoje babka wróżyła jak pogoda
Ja mam termin na początku kwietnia, też się zastanawiałam, jak na razie mam taki misiowy nie jest jakiś gruby, a w sumie wzięłam go bo jak zamawiałam ciuszki na vinted to tam Pani też go miała i kosztował jakieś 10zl, czy Nam się przyda to myślę że tak, bo to różnie w tym kwietniu jest 😀
Ale myślę że w taki dresowy też się zaopatrzę, chociażby na jakieś spacerki wieczorem lub w chłodniejsze dni 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 10:34
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒