W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Natt.yo z ta pogoda to tak właśnie może być już cieplutko a może być tez śnieg, mam nadzieje ze w maju będzie bardziej ciepło niż zimno, chociaż może być i jakieś 13 stopni 🤦🏼♀️ wiec może faktycznie jak gdzieś się trafi po taniości misiowy to kupię
Widzialas na tej karteczce z prenatalnych żeby wizytę na połówkowe umawiać minimum dwa tygodnie wcześniej? Tak patrzę na suwaczek ze u ciebie to miesiąc jeszcze 😊
Jak waga stała w miejscu to stała, jak ruszyła to już kg do przodu a nie czuje żebym więcej jadła 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 10:50
-
Bezula daj koniecznie znać po 🍀🍀
Jamini ja mam termin prawie na połowę kwietnia więc mam zamiar kupić zarówno cieplejszy jak i chłodniejszy 😊 z tą pogodą to tak ja piszecie - na dwoje babka wróżyła - majówka też potrafi być jeszcze chłodna 😶
Dziewczyny, a miejsce prenatalnych bierzecie tam gdzie kieruje lekarz czy same wybieracie? 😊 Mi bardzo zależy na zdjęciach 4D 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Bezula daj koniecznie znać po 🍀🍀
Jamini ja mam termin prawie na połowę kwietnia więc mam zamiar kupić zarówno cieplejszy jak i chłodniejszy 😊 z tą pogodą to tak ja piszecie - na dwoje babka wróżyła - majówka też potrafi być jeszcze chłodna 😶
Dziewczyny, a miejsce prenatalnych bierzecie tam gdzie kieruje lekarz czy same wybieracie? 😊 Mi bardzo zależy na zdjęciach 4D 😊 -
JaMiNi wrote:Natt.yo z ta pogoda to tak właśnie może być już cieplutko a może być tez śnieg, mam nadzieje ze w maju będzie bardziej ciepło niż zimno, chociaż może być i jakieś 13 stopni 🤦🏼♀️ wiec może faktycznie jak gdzieś się trafi po taniości misiowy to kupię
Widzialas na tej karteczce z prenatalnych żeby wizytę na połówkowe umawiać minimum dwa tygodnie wcześniej? Tak patrzę na suwaczek ze u ciebie to miesiąc jeszcze 😊
Jak waga stała w miejscu to stała, jak ruszyła to już kg do przodu a nie czuje żebym więcej jadła 🫣
Właśnie mamy takie terminy że to już wiosna, a na wiosnę różnie bywa, tak jak mówisz może być i śnieg 😀 więc myślę że warto kupić właśnie coś cieplejszego 😊 tak samo nie wiem w sumie jak z otulaczem do fotelika 🤷♀️
O nie widziałam nic takiego, ja się będę umawiać pewnie pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego 😊 więc minimum 3tyg będzie do przodu.
U mnie waga na razie stoi, ale też nie mam jakiegoś super apetytu, zrobiłam wczoraj zupe kalafiorową, dziś jak zaglądam do lodówki to już mi się nie podoba jej zapach 🙈
Ja byłam na prenatalnych tam gdzie mnie moja dr prowadziła, ale właśnie też bym chciała zdjęcie 4d 😊
👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
My z mężem to chyba do porozumienia nie dojdziemy jeśli chodzi o imię 😂 ja się uparłam na Aleksa, on na początku chciał Adama a teraz mu się Adrian przyśnił.
Jak u was jest z imieniem? Macie już wybrane? Dogadaliście się pod tym względem z partnerem?Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Hej. Dawno się nie odzywałam ale złapało mnie przeziębienie i 0 chęci na cokolwiek 🙄
A jeszcze dziś opryszczka 🤬
Doktorek sprawdzał przezierność karkową i wyszła niska ale tak czy siak na prenatalne jedziemy 2listopada.
Płeć wciąż nieznana 🙈 kolejna wizyta 13.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 13:09
Bezula, Natt.yo., Lipcowa, Wron Kraa, Malinowa92 lubią tę wiadomość
18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Landrii wrote:My z mężem to chyba do porozumienia nie dojdziemy jeśli chodzi o imię 😂 ja się uparłam na Aleksa, on na początku chciał Adama a teraz mu się Adrian przyśnił.
Jak u was jest z imieniem? Macie już wybrane? Dogadaliście się pod tym względem z partnerem?
Tak, my już mamy dla chłopca dogadane, oboje chcemy je na 100%. Co do dziewczynki, to mamy trzy do wyboru i się jeszcze wahamy.1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Dziewczyny u nas tez raczej chłopak ma być, byłam na wizycie bo chyba jakaś infekcja i lekarka piekne ujęcie miała między nogi i mówi ze zdecydowanie coś tam dynda.
Powiem wam szczerze ze nie mogłam się przyzwyczaić byłam pewna dziewczynki, mówiliśmy do malucha jak do dziewczynki a ja zawsze chciałam mieć same córki. Później było mi tak wstyd i tak przykro ze jest mi przykro ze to nie dziewczynka, a przecież w maju jedno maleństwo straciłam. Czułam się sama ze sobą fatalnie, teraz już mi oczywiście przeszło. Co do imienia to nie możemy się dogadać męża top 3 imiona najlepsze są dla mnie top 3 najgorsze 😂 -
Landrii my dla dziewczynki mamy wybrane od dawna, o chłopca trwała batalia i w sumie nie wiem jak skończyłaby się 🙈 więc to kolejny argument za córeczką 😁
Incognitka piękny maluch 🤩 wpisuje terminy wizyt 🍀🤞🏻
Jamini kiedyś czytałam, że jest nawet jakaś konkretna nazwa na taki zawód odnośnie płci ale teraz nie potrafi sobie przypomnieć 😉 także to dość powszechne zjawisko, które pewnie niedługo przejdzie 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Jamini wpisałam chłopaka - najwyżej później zmienię 😉 znowu mamy wyrównany wynik 3:3 🍀🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Landrii my dla dziewczynki mamy wybrane od dawna, o chłopca trwała batalia i w sumie nie wiem jak skończyłaby się 🙈 więc to kolejny argument za córeczką 😁
Incognitka piękny maluch 🤩 wpisuje terminy wizyt 🍀🤞🏻
Jamini kiedyś czytałam, że jest nawet jakaś konkretna nazwa na taki zawód odnośnie płci ale teraz nie potrafi sobie przypomnieć 😉 także to dość powszechne zjawisko, które pewnie niedługo przejdzie 😊
Tylko z mężem to się chyba pozabijam przy tym wyborze imienia i nie podoba mi się ze nie mogę sama zdecydować skoro on daje drugie imię i nazwisko 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 13:59
-
JaMiNi wrote:Dziewczyny u nas tez raczej chłopak ma być, byłam na wizycie bo chyba jakaś infekcja i lekarka piekne ujęcie miała między nogi i mówi ze zdecydowanie coś tam dynda.
Powiem wam szczerze ze nie mogłam się przyzwyczaić byłam pewna dziewczynki, mówiliśmy do malucha jak do dziewczynki a ja zawsze chciałam mieć same córki. Później było mi tak wstyd i tak przykro ze jest mi przykro ze to nie dziewczynka, a przecież w maju jedno maleństwo straciłam. Czułam się sama ze sobą fatalnie, teraz już mi oczywiście przeszło. Co do imienia to nie możemy się dogadać męża top 3 imiona najlepsze są dla mnie top 3 najgorsze 😂Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Landrii u mnie to było tak ze ja bardziej czułam ze to dziewczyna 🤣no kalendarz chiński na dziewczynę i jak nic miała być dziewucha 😅 a tu synek, ale tez mam nadzieje ze dzięki temu ze będzie dwóch chłopaków mimo wielkiej różnicy wieku w dorosłości będą blisko, raczej z siostra byłoby ciężko nawiązać taka wiez tak myśle
-
Wydaje mi się ze dużo rodziców, bo nie tylko kobiet ale i mężczyzn czuje chwilowe rozczarowanie płcią tylko się o tym nie mówi a jak się mówi to głównie o mamie, a przecież tato często tez marzy o tym synku albo córce, szczególnie jak się ma już jedno i chciałoby się parke, albo jeśli to trzecie lub kolejne dziecko i są same dziewczyny albo chłopcy. Każdy wie ze najważniejsze jest żeby maleństwo było zdrowe ale myśle ze tak 80% jak nie więcej rodziców jak ma się dowiedzieć o płci ma nadzieje w jedna albo druga stronę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 14:15
-
Oj u mnie dwa dni była debata, tak jak mówicie moje top3 było jego antytop3:) ale doszliśmy do porozumienia, chociaż żal mi moich imion bo tak myślałam o nich latami wręcz:) może jeszcze będzie okazja!
Ciekawa jestem czy w środę będzie mi dane zobaczyć płec. U dentysty u mnie ok, chociaż trochę mnie postraszył ortodonta, ale to dopiero po ciąży.
@Incoginitka super zdjęcie!
A co do zakupów to skusiłam się na chustę do noszenia, zawsze mi się to marzyło, oczywiście wzięłam używana. I cieszę się że w moim mieście które choć duże a jednak dziura, jest instruktorka wiązania! A wy co o tym myślicie?
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Dziewczyny a pochwalcie się imionami albo typami jak macie chęć bo powiem ze dla chłopców to bieda, podobają nam się zdrobnienia a pełne imię już nam nie leży i tak ciagle coś 🤦🏼♀️
Wron Kraa podoba mi zamysł nosze ja w chuście, a jaka masz? Kompletnie się na tym nie znam -
Wron Kraa ja też jestem team #chustosze ❤️ mało tego - Mąż poprosił o jakąś w neutralnym kolorze, bo sam też chce tak nosić Malucha 😍
U Nas dziewczynka będzie albo Lilianka albo Michalinka 😊 już postanowione 👩⚖️
Natomiast dla synka wgl nie możemy się dogadać 🙈
Bezula lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Moje typy to Julian, Teodor, Tobiasz, Hugo, Miłosz, Mieszko z naciskiem na ostatnie na co mąż się nie zgadza ale niech wybiera z reszty 😅