W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli macie Sinsay pod ręką to zobaczcie na wyprzedaże koszul nocnych, upolowalam za 13 zł taka: https://www.sinsay.com/pl/pl/koszula-nocna-mama-4091k-09m
Niby nie ma w stacjonarnych a byla, szkoda że jedna. Nie noszę koszul, to będzie jednorazowa sprawa i nie chciałam wydawać dużo zł.
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Kasiasiasia jak się czujesz? Covid odpuszcza? 😊
Wron Kraa super, że jesteś zadowolona z zajęć 😊
A takie co miesięczne foto muszą być później świetna pamiątka 😊 zerknęłam na link z sinsay ale nie ma już rozmiarów 🙈 co do koszul to też nie przepadam ale do szpitala, w którym planuje rodzic wymagaja 3 szt na pobyt także zacznę rozglądać się już 😊 wczoraj przeglądałam na przyszła-mama 😊
Jamini fajna lista 😊 ja w sumie uświadomiłam sobie, że po cc będę potrzebowała dla siebie podkłady, podpaski, plastry oddychajace na ranę, lanoline na brodawki i osłonki i chyba to wszystko 🧐 z takich typowo aptecznych rzeczy 🧐
MiaSakura super, że glukoza już za Tobą i wyniki są ok 😊 mi samo połknięcie nie sprawiło problemu - gorzej z tym, że później długo stała mi na żołądku 🤢 i dzidzia jak nadrobiła! Ekstra 😊 Macie już wybrane imię? 😊
Landrii super, że wszystko ok 😊
Mam wrażenie, że ten czas do porodu zleci nie wiadomo kiedy 🙈
Asia kciuki za wizyte 🤞🏻🤞🏻 czekamy na wieści 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia, 12:55
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Wron Kraa wrote:Jeśli macie Sinsay pod ręką to zobaczcie na wyprzedaże koszul nocnych, upolowalam za 13 zł taka: https://www.sinsay.com/pl/pl/koszula-nocna-mama-4091k-09m
Niby nie ma w stacjonarnych a byla, szkoda że jedna. Nie noszę koszul, to będzie jednorazowa sprawa i nie chciałam wydawać dużo zł.
Jestem przypadkiem beznadziejnym, mały ma tonę ciuchów w rozmiarze 56 już nad tym nie panuje, ale co zrobić jak w chodzę do lumpa a tam spodnie newbie za 9 zł no jak 😒 ma 5 kompletów body plus spodnie hm na 50, na 56 ma 9 sztuk body na długi w tym do tego body newbie (przyszły z plamkami na rękawach a nie opłacało się zwracać), dwie pary body z krótkim, 2 sztuki polspiochow, 5 spodenek do kompletów z body, 2 leginsy z newbie, dwa kombinezony dresowe, i dwa komplety dresów no i pajace (ale tu dziwne rozmiary bo przypadkiem kupiłam next do 3,5 kg, jakieś C&A ale dziwny rozmiar 56, hm i lindex) nie mogę wychodzić z domu.
Za to na 62 ma trzy pary legginsów tylko one nie są cieniutkie a mają meszek więc trudno powiedzieć czy założy 😒 jeden komplet hm leginsy cienkie z krótkim rękawem i komplet na długi z hm z Kubusiem spodenki body i czapka, i 7 pajaców 🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia, 12:55
-
Jamini ja też w wyprawce ubraniowej tonę 🙈
Ale już nie oglądam nawet nowych - mam zamiar dokupić tylko otulacz, rożek i z 2 kocyki 😊
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Jamini ja też w wyprawce ubraniowej tonę 🙈
Ale już nie oglądam nawet nowych - mam zamiar dokupić tylko otulacz, rożek i z 2 kocyki 😊 -
JaMiNi wrote:Ja nie mam typowo letnich ciuchów, weszłam z tą nadzieją do lumpa że może coś się pojawiło już, przecież to jest jakiś dramat ze mna
Myślę, że to normalne u mamusiek 🙈
A swoją drogą to zazdroszczę takiego lumpa - ja często szukam ale nic fajnego nie znajduje 🙄 za to nadrabiam na vinted 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Jamini ja też w wyprawce ubraniowej tonę 🙈
Ale już nie oglądam nawet nowych - mam zamiar dokupić tylko otulacz, rożek i z 2 kocyki 😊
Mój dzisiejszy zakup
Natt.yo., Lipcowa lubią tę wiadomość
-
JaMiNi super zdobycze, u mnie też komoda pęka w szwach, jak kupimy szafę i część powieszę na wieszakach to myślę że będzie to lepiej wyglądać 😅
Ja dziś też byłam na glukozie, jak dla mnie mega slodkie, kilka razy zrobiło mi się nie dobrze bo właśnie siedziało mi na żołądku i długo ten smak czułam, ale mam wyniki: na czczo 71,4 , po 1h 105,4 , po 2h 90, więc chyba jest w porządku
A sesję jednak mamy przełożoną na jutro 😊👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Jamini super łowy 😁
Natt.yo wyniki w porządku, chociaż to masz z głowy na spokojnie 😊
Zatem jutro ważny, sesyjny dzień 😁🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Noo mam nadzieję tylko że się nie pochorujemy po tej sesji ❄️
Lipcowa, jeszcze jakbyś mogła mi tam na pierwszej stronie serduszko zmienić na niebieskie to byłabym wdzięczna 😊😅Lipcowa lubi tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Natt.yo oczywiście, przegapiłam, przepraszam 🙈
Macie przygotowane coś ciepłego żeby od razu zagrzać się? 😊
Dziewczyny szykujecie się na trzecie prenatalne po 30 tc czy nie? 😊 Mój gino twierdzi, że to nie jest obowiązkowe ale wolałby żebym to miała z uwagi na moje łożysko🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Asia już po wizycie? 😊 Co słychać u Julka? 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Natt.yo oczywiście, przegapiłam, przepraszam 🙈
Macie przygotowane coś ciepłego żeby od razu zagrzać się? 😊
Dziewczyny szykujecie się na trzecie prenatalne po 30 tc czy nie? 😊 Mój gino twierdzi, że to nie jest obowiązkowe ale wolałby żebym to miała z uwagi na moje łożysko -
Hej. Po wizycie wszystko dobrze. Maluch wazy 560g i jest bardzo ruchliwy. Dostałam dziś skierowanie na glukoza i na 3 prenatalne tylkonjie wiem czy nie zapisałam się za wcześnie bo równo 28 tydzień to będzie 13 luty.
Kolejna wizyta 8 lutego.
Jeśli chodzi o wyprawkę to idzie mi jakoś powoli.. wczoraj dopiero zamówiłam szafę dla starszego dziecka żeby móc od niego zabrać komode. Muszę jeszcze wybrać i kupić fotelik do samochodu.MiaSakura, Lipcowa lubią tę wiadomość
🙎♀️32
🙎♂️34
👶 2020
Projekt rodzeństwo od 01.23
Cb 04.23 -
Lipcowa wrote:Kasiasiasia jak się czujesz? Covid odpuszcza? 😊
Wron Kraa super, że jesteś zadowolona z zajęć 😊
A takie co miesięczne foto muszą być później świetna pamiątka 😊 zerknęłam na link z sinsay ale nie ma już rozmiarów 🙈 co do koszul to też nie przepadam ale do szpitala, w którym planuje rodzic wymagaja 3 szt na pobyt także zacznę rozglądać się już 😊 wczoraj przeglądałam na przyszła-mama 😊
Jamini fajna lista 😊 ja w sumie uświadomiłam sobie, że po cc będę potrzebowała dla siebie podkłady, podpaski, plastry oddychajace na ranę, lanoline na brodawki i osłonki i chyba to wszystko 🧐 z takich typowo aptecznych rzeczy 🧐
MiaSakura super, że glukoza już za Tobą i wyniki są ok 😊 mi samo połknięcie nie sprawiło problemu - gorzej z tym, że później długo stała mi na żołądku 🤢 i dzidzia jak nadrobiła! Ekstra 😊 Macie już wybrane imię? 😊
Landrii super, że wszystko ok 😊
Mam wrażenie, że ten czas do porodu zleci nie wiadomo kiedy 🙈
Asia kciuki za wizyte 🤞🏻🤞🏻 czekamy na wieści 🍀
Lipcowa, dzięki, jest lepiej 🤞 Nie mam gorączki, a to chyba najważniejsze. Został mocno uciążliwy katar i lekki kaszel, staram się jak najwięcej odpoczywać i mam nadzieje, że nie będzie to miało żadnego wpływu na dziecko. Nie wiem jak dotrwam do wizyty żeby zobaczyć, czy u niego wszystko ok 🥹. Zamówiłam też pierwsze rzeczy do wyprawki, jakoś do tej pory się bałam, ale uznałam, że nie mogę tak myśleć. Ale moje pare pajacyków i body w porównaniu z waszymi kolekcjami to nic 🙈.Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Jamini pamiątkowe usg to piękna sprawa 😊 sama chciałabym takie ale Mała od kilku tygodni nie układa się ładnie do zdjęć 😉 badanie na pewno wyjdzie dobrze - nie ma innej opcji 🍀
MiaSakura wpisuje imię 🥰
My też braliśmy pod uwagę Michalinkę - Misie 😍
Jak druga będzie dziewczynką to chyba tak nazwiemy 😊
Asia kiedy zaplanowana masz walkę z glukoza? 😊 3 prenatalne masz na kolejnej wizycie - 8go? 😊 Jeśli tak to przesunęłabym chociaż o tydzień tak dla pewności 😊 super, że u bobasa wszystko ok 🤞🏻
Kasiasiasia szybko nadrobisz, zobaczysz 😉
Ja dzisiaj mam zamiar zamówić część apteczna dla siebie 😉
Chociaż jakieś podstawy 😊
Dobrze, że czujesz się lepiej 🥰
Co do tych czarnych myśli w głowie to u mnie też kłębek wił się od ostatniej wizyty i wieści o ryzyku krwotoku i wcześniejszym pobycie w szpitalu..
W głowie miałam już Małą w inkubatorze i siebie rodzącą nie w tym szpitalu, w którym planowałam. Ale miałam dwa wyjścia - albo zagłębiać się w tej wizji i tracić radość z ciąży albo oszczędzać się, wypoczywać i zdać trochę na los, bo niektórych rzeczy i tak nie jesteśmy w stanie przewidzieć.
Wysyłam masę ciepłych myśli 🌼🌺🏵️🌸🌷🌻
Bądźmy dla siebie dobre ❤️
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Jamini pamiątkowe usg to piękna sprawa 😊 sama chciałabym takie ale Mała od kilku tygodni nie układa się ładnie do zdjęć 😉 badanie na pewno wyjdzie dobrze - nie ma innej opcji 🍀
MiaSakura wpisuje imię 🥰
My też braliśmy pod uwagę Michalinkę - Misie 😍
Jak druga będzie dziewczynką to chyba tak nazwiemy 😊
Asia kiedy zaplanowana masz walkę z glukoza? 😊 3 prenatalne masz na kolejnej wizycie - 8go? 😊 Jeśli tak to przesunęłabym chociaż o tydzień tak dla pewności 😊 super, że u bobasa wszystko ok 🤞🏻
Kasiasiasia szybko nadrobisz, zobaczysz 😉
Ja dzisiaj mam zamiar zamówić część apteczna dla siebie 😉
Chociaż jakieś podstawy 😊
Dobrze, że czujesz się lepiej 🥰
Co do tych czarnych myśli w głowie to u mnie też kłębek wił się od ostatniej wizyty i wieści o ryzyku krwotoku i wcześniejszym pobycie w szpitalu..
W głowie miałam już Małą w inkubatorze i siebie rodzącą nie w tym szpitalu, w którym planowałam. Ale miałam dwa wyjścia - albo zagłębiać się w tej wizji i tracić radość z ciąży albo oszczędzać się, wypoczywać i zdać trochę na los, bo niektórych rzeczy i tak nie jesteśmy w stanie przewidzieć.
Bądźmy dla siebie dobre ❤️🙎♀️32
🙎♂️34
👶 2020
Projekt rodzeństwo od 01.23
Cb 04.23 -
Lipcowa wrote:
Bądźmy dla siebie dobre ❤️
O jak cudnie napisane 🥰☺️
Miłego weekendu dziewczyny!Lipcowa lubi tę wiadomość
22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
@Lipcowa Też miałam wczoraj słabszy dzień, oczy mi się szkliły od byle pierdółki. Ale doszłam do wniosku że trzeba być wdzięcznym za to co jest, nie nakręcać się niepotrzebnie. Będzie pięknie!
Macie jakieś plany na weekend? Ja po intensywnym tygodniu (codziennie szłam do ludzi), potrzebuje wyciszenia. Spacer na działkę, poszydełkować, poczytać.
Wciąż bym coś jadła, ale mam wrażenie że mam zoładek wielkości śliwki i nic się tam nie mieści. Wy też?Lipcowa lubi tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g