W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:My akurat ze swojego na swoje, zmieniamy mieszkanie na dom. A w pracy mam umowę na czas nieokreślony, pracuję tu juz ponad 5 lat, ale są zwolnienia grupowe. Zastepują nas ludzmi z Indii, sa 5x tansi
Seabird, nie bedziemy miec wszystkiego niestety. Mamy na gotowo jedną łazienke, w 2 pozostalych brakuje nam mebli i mis sedesowych. Tzn misy mamy ale bez mebli nie da się zawiesić. Mamy tez kuchnie. Jak sie uda to ogarniemy stół, jak nie to mam taki tymczasowy i jakoś sie z nim przeżyje. W salonie nie bedzie sofy bo okres oczekiwania to 8 tygodni a my dopiero jutro pojedziemy ją zamówic (w sobotę miałam kryzys i prawie się rozpłakalam w sklepie ze juz mam dosc i nie wiem jaki chce kolor materialu wiec ostatecznie maz zostawił kaucje i wypozyczylismy probnik). Ale nie czuje potrzeby zeby miec wszystko od razu, ma to swoj urok jak sie tak zbiera wszystko po kolei. Natomiast zeby nie zostawic na wieczne pozniej mam liste wszystkiego co jest niezbedne i odhaczam punkt za punktem. Jak jakis zamykam to od razu biorę sie za ogarnianie kolejnego i jakos to leci
Chyba nawet lepiej kompletowac powoli, ale mieć czas na przemyślenie 🙂 u nas właśnie zamontowali schody, jestem zachwycona jak zmieniają przestrzeń. Ale chyba wprowadzimy się bez blatu kuchennego, bo za późno zamówiliśmy 😂 sofy do salonu też nie mamy. Dla mnie zmorą były łazienki, wybór płytek i mebli. Zdarzyło mi się rozpłakać jak ekipa kazała wybrać fugi z dnia na dzień 😄
U mnie jutro 10 dpo i testuję, mam dziwne odczucia w tym cyklu.93👩🏼& 89👨
6cs ⏳ -
Lianaa wrote:Jej powiem ci, że to super mieć chociaż jakiś trop. Najgorzej jest gdy wszystko ciągle wychodzi ok i zastanawiasz się gdzie tkwi szkopuł. Będę zaglądać, daj znać jak tam po konsultacji 🥹 trzymam kciuki!
A jak tam u Dżozu? Widzialam, że zagląda a jestem mega ciekawa jak tam, czy wszystko po się rozwija i czy wszystko ok 🥹
Tak sobie myślę, że potrzebna była mi ta przerwa i zajęcie myśli, stworzenie planu na samorozwój i działanie z tym życiem.Miesiacami żyłam tylko TYM tematem. Cieszę się, że znalazłam to forum, tyle wsparcia i historii, które pokrzepiają i łamią serce - ale to wszystko o nas, kobietkach. Rozumiemy się najlepiej 🧡
Hej, dzięki że pytasz. Mam usg za tydzień, już się stresuję. Samopoczucie średnie, zero apetytu, wciskanie jedzenia na siłę, zdarzają się wymioty. Nie mam pojęcia czy wszystko ok 🤷♀️ dam Wam znać po następnych badaniach... zaczęłam 10ty tydzień 🤷♀️
Gratuluję Lianaa i mocno trzymam kciuki🤞🤞🤞Mardotka lubi tę wiadomość
-
My całe szczęście budowę domu mamy za sobą 🙈 3 lata już mieszkamy, ale za tych co się budują i remontują trzymam kciuki za jak najszybszą przeprowadzkę! ❤️
Lianaa, ŚWIEŻYNKA97, Monia• lubią tę wiadomość
20cs
3/25 CB 💔
drożność jajowodów - jeden drożny, drugi udrożniony w trakcie badania ✅
4-7/25 stymulacja letrozolem, potwierdzona monitoringiem ✅
Walka z obniżoną ferrytyną! ❌
Suplementacja:
FeMe, wit. D, jod, foliany, magnez, omega, cholina, Glucophage
09.08. 11dpo - ⏸️upragnione dwie kreski!
💚 12.08. beta - 311
💚 14.08. beta - 928
💚 16.08. beta - 3061 -
Lianaa wrote:Sorrki….ze tak wyskakuje ale Sisiepy… nie ukrywam, że troszkę śledziłam Twoją historię, czy ja dobrze widzę????🫨
Dżozu lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, acard, encorton, luteina
30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
20.08 4mm 🥨 i 💓
-
Lianaa wrote:Doskonale to rozumiem 🤣 myślę, że wygrana w totka jeśli już, też musiałaby być solidna by starczyło na wyremontowanie domu pod klucz 🫣
Monia. Wejdz sobie na grupe na fb "ona buduje dom". Tam jest skarbnica wiedzy. I jak tylko bedziesz miec projekt domu wybrany zacznij projektowac wnetrza, unikniesz pozniej kosztownych przerobek zwiazanych np z przenoszeniem instalacji. Choc ja mialam projekt funkcjonalny a bledy i tak wyszly, np do pot fillera woda nie wypadala dokladnie pod plyta i trzeba bylo przekuwać się dalej, albo zapomniałam powiedzieć elektrykowi, że mamy drzwi przesuwne i trzeba bylo przenosic wlacznik swiatla na druga strone, albo wlacznik do rolet bo nie powiedzialam mu ze okno bedzie w prysznicu. Najdrozszy blad byl z podloga. Nie napisalismy maila ze chcemy wylewki na roznych poziomach bo w planach sa panele winylowe i zrobili na rowno. Mielibysmy ok 5mm uskoku pomiedzy podloga w lazience, wiatrolapie i reszcie domu. Ostatecznie zmienilosmy winyl na parkiet i mamy rowno ale kosztowalo nas to 40zl/m2 wiecej.Lianaa lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
siesiepy wrote:Okaże się w środę 👀
Daj proszę jakiś znak 🙏 bardzo,bardzo trzymam ✊📝Agata
👩🏼💼31 🤵🏽 28
🗓️4 CS
𝗢𝗡𝗔:
•Cyto oraz USG ✅
•USG i 💉Tarczycy: niewielkie zmiany zapalne 🤷♀️
•Depresja reaktywna+ADHD
•Refluks,Nadciśnienie,Glukoza skok.
💊Asertin💊Pueria Uno
💊Wiesiołek💊Żelazo+C
💊Inozytol💊Omega3+ADEK
𝗢𝗡: Fertilman Plus, Omega
11.07.25 -Gin:✅ Potwierdzone Owu
•TSH 1,83 •PROG 11,36
•GLUK. 93. •FERR 23
19.08.25
•TSH 2,61 ⚠️ •PROG 14,10
18.08.2025 ⏸️ 🤫🙏🙌
19.08.2025 •BETA 720,69
21.08.2025 •BETA 1488 🙏 -
Dżozu wrote:Hej, dzięki że pytasz. Mam usg za tydzień, już się stresuję. Samopoczucie średnie, zero apetytu, wciskanie jedzenia na siłę, zdarzają się wymioty. Nie mam pojęcia czy wszystko ok 🤷♀️ dam Wam znać po następnych badaniach... zaczęłam 10ty tydzień 🤷♀️
Gratuluję Lianaa i mocno trzymam kciuki🤞🤞🤞
Ojejku, przykro mi, że się źle czujesz 😔 rozumiem twój stres, też mi towarzyszy 🫣 gdy człowiek jest świadomy, co po drodze trzeba odhaczyć, to ma przesrane. Z drugiej strony, ciężko być ignorantką, będąc staraczką. Pozostaje tylko być dobrej myśli i płynąc z nurtem.. myślisz, że część objawów może mieć związek ze stresem przed usg i badaniem?
Siostra mojego męża jest od marca w ciąży i też tragiczne miała początki, do tego stopnia, że dostała leki na zastopowanie wymiotów. Teraz.. nie wymiotuje ale ma strasznie słaby apetyt, też na siłę wciska. Chyba te początki są skazane na takie dolegliwości 😔
Trzymam kciuki ✊✊📝Agata
👩🏼💼31 🤵🏽 28
🗓️4 CS
𝗢𝗡𝗔:
•Cyto oraz USG ✅
•USG i 💉Tarczycy: niewielkie zmiany zapalne 🤷♀️
•Depresja reaktywna+ADHD
•Refluks,Nadciśnienie,Glukoza skok.
💊Asertin💊Pueria Uno
💊Wiesiołek💊Żelazo+C
💊Inozytol💊Omega3+ADEK
𝗢𝗡: Fertilman Plus, Omega
11.07.25 -Gin:✅ Potwierdzone Owu
•TSH 1,83 •PROG 11,36
•GLUK. 93. •FERR 23
19.08.25
•TSH 2,61 ⚠️ •PROG 14,10
18.08.2025 ⏸️ 🤫🙏🙌
19.08.2025 •BETA 720,69
21.08.2025 •BETA 1488 🙏 -
Seabird wrote:Chyba nawet lepiej kompletowac powoli, ale mieć czas na przemyślenie 🙂 u nas właśnie zamontowali schody, jestem zachwycona jak zmieniają przestrzeń. Ale chyba wprowadzimy się bez blatu kuchennego, bo za późno zamówiliśmy 😂 sofy do salonu też nie mamy. Dla mnie zmorą były łazienki, wybór płytek i mebli. Zdarzyło mi się rozpłakać jak ekipa kazała wybrać fugi z dnia na dzień 😄
U mnie jutro 10 dpo i testuję, mam dziwne odczucia w tym cyklu.
Co do blatu- my czekalismy 8 tygodni na nasz, mielismy przez to miesiac obsuwy z montazem kuchni. Ale nasz deweloper ma juz 8 miesiecy obsuwy z oddaniem domu wiec juz na nas miesiac nie robi wrazenia.
My 7 lat temu wykanczalismy swoje mieszkanie, wiec juz znamy swoje potrzeby, ale ja chyba juz nie mam sily. Sama robilam projekty calego wnetrza. Spedzilam setki godzin na stronach wnetrzarskich, w sklepach z wyposazeniem, doktoryzujac sie z barw, gry swiatla, tego jak ciagnac linie we wnętrzach jak laczyc kolory, tekstury, rodzaje drewna i juz chcialabym miec kluczowe decyzje za soba, zeby zrzucic ten balast z glowy. Ja projekty funkcjonalne tworze szybko, ale zeby potem spiac kolorystyke - to jest masakra. Jeszcze moj maz nie na wszystko sie zgadza i czasami juz mam swoja wizje a on nagle wpada z tekstem "chcialbym miec zolte lozko". I ja jade cala koncepcje od nowa tak, zeby to spiac z wizja reszty domu. Bo jemu sie wydaje ze kolory moze dobrac randomowo i ja dorzuce dodatki i zawsze to sie jakos spina. A pojecie tonacji jest mu juz zupelnie obce. Tyle, ze ja potem spedzam godziny, zeby te jego randomowe wrzutki ograc, albo przerabiam cala koncepcje, zeby pasowalo.
Teraz jest chyba najgorszy czas, bo nadal jeszcze wybieramy rozne rzeczy, a jednoczesnie juz pakuje kartony i je przewozimy. Przy pakowaniu tez staram sie przegladac to co mamy i choc niektorych rzeczy sie pozbywac wiec to trwa. Od tygodnia tkwie w pokoju dzieci i mam wrazenie, ze nigdy stamtad nie wyjde. Ale i tal bardziej boje sie kuchniSYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ja przy małym mieszkaniu też miałam z tego przyjemność, projektowałam, ustawiałam dobierałam dodatki, próbniki kolorów ech. Przy domu się poddałam, przestrzeń mnie przytłoczyła i było za dużo rzeczy które trzeba by spamiętać, więc wzięliśmy projektanta. Ogromne ułatwienie, zakupy leciałam tylko z listy z dostawą do domu… tylko trochę dodatków swoich wprowadzamŻadnych dzieci na pokładzie poza futrzanymi
👰🏼🤵🏻♂️ 🐶🐈
Start: czerwiec 2025
1 CS bio 😔 -
Ja się chyba znowu zaraz porycze, mam za dwa dni badania w Polsce żeby zeobic podstawowe, mam lecieć a telefon mi się dzisiaj popsuł. Ja nie wiem, świat jest przeciwko mnie ostatnio 😖. Jak na złość.Żadnych dzieci na pokładzie poza futrzanymi
👰🏼🤵🏻♂️ 🐶🐈
Start: czerwiec 2025
1 CS bio 😔 -
MisiaMisia123 wrote:Ja przy małym mieszkaniu też miałam z tego przyjemność, projektowałam, ustawiałam dobierałam dodatki, próbniki kolorów ech. Przy domu się poddałam, przestrzeń mnie przytłoczyła i było za dużo rzeczy które trzeba by spamiętać, więc wzięliśmy projektanta. Ogromne ułatwienie, zakupy leciałam tylko z listy z dostawą do domu… tylko trochę dodatków swoich wprowadzam
Tak, ze poswiecilam swoj wolny czas w ostatnim roku i zrobilam projekty sama. Natomiaat wiadomo, pravujac na pelny etat i majac 2 dzieci i budowe ciezko jeat wygospodarowac duzo czasu wiec teraz jeszcze dopieszczam sobie wizje i niektore rzeczy zostawilam na pozniej, np biuro czy pralnie. Natomiast u mnie jest o tyle problem, ze ja nie do konca ide za trendami, raczej kreuje sobie swoje wlasne wizje. I tak oto u mnie panuje lekki eklektyzm, nawiazujacy do mod century modern, z nuta bauhaus ale w nowoczesniejszej wersji. Nowoczesne meble mieszaja sie z ikea i z meblami z lat 60 po renowacji. Jeat drewno, fornir i dodatki w mocnych kolorach. Zamiast zlota ktore jeat obecnie trendy mamy srebro, chrom, nikiel. Jest lastryko, ale np rozowo zielone a nie szare. Teraz widze ze coraz wiecej pojawia sie aranzacji w podobnym stylu jak nasz ale nadal to nie jest jeszcze boom. Poki co widze ze jednak kroluje wabi sabi, japandi, modern classic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia, 01:04
ŚWIEŻYNKA97 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Widzę, że tematy budowlane. Ja właśnie przez nie nie mam czasu tu przychodzić.🙈 Bo tylko praca budowa. Mamy nadzieję na przeprowadzkę od teściów na swoje wrzesień październik. Góra praktycznie wykończona, lazienka dziś lub jutro będzie done, wszystkie pokoje pomalowane, tylko Korytarz machnąć jeszcze raz i dokończyć obsadzać drzwi. Na dole ekipa zaczęła drugą łazienkę, podłogi prawie koniec. Stolarz był wczoraj i kuchnia wjeżdża około 15 września. A będziemy się wprowadzać jak będzie 1 szafa, łóżko, zrobiona kuchnia i moja toaletka, bo ta zabieram od teściów. Tylko pies będzie miał swoje meble, bo dostanie nasze stare.🙈🤣 Ale juz 2 dni jeździmy za fuga. W sobotę 3 sklepy, a wczoraj jak zaczęli fugować, to dzwonią, że pół wiadra tylko zostało I wczoraj znów 3 sklepy żeby znaleźć ten kolor.🙈 Ci śmieszniejsze, dalej nie mamy prądu, tylko działamy na ich budowlanym. 8 segmentów podpiętych pod jeden korek, więc czasami są skoki napięcia.🙈 Nie wiem jak niektórzy tak już mieszkają, mnie by to irytowało maks, te wywalające korki.
Ktoś kiedyś prawdę powiedział, że to nie Ty wykańczasz dom, tylko on Ciebie.🤣
Ale fajnie byłoby się do niego wprowadzić z dodatkowych członkiem rodziny. 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia, 05:56
Ounai lubi tę wiadomość
🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
Starania od VII 2024
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
2 cs - wracamy do starań
Manifestuje najpiękniejsze prezent urodzinowy 🤞🏻
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
-> Acard 75 & heparyna -
Monia• wrote:A my dopiero otrzymaliśmy pozwolenie na budowę i będziemy zaczynać w przyszłym roku. Tyle roboty z tą budową nas czeka że aż myśleć o tym mi się nie chce 🤦♀️ planujemy wybudować za nasze co oszczędziliśmy ale na wykończenie też pewnie weźmiemy kredyt 😩
Nie ma co sie dołować na zapas
Budowa przynosi trochę nerwów, ale kolekcjonuje wspomnienia 😅
Każdy etap niesamowicie cieszy, po każdym etapie człowiek robi się ekspertem z danej dziedziny ( szkoda niestety, że nie przed).
U nas 15 miesiąc budowy i zaczynamy wykończenie, po powrocie z urlopu czas na zakup armatury do łazienki 🫢
Tak jak któraś napisała, oby to nie wykończyło nas 😅Monia•, Default.owa lubią tę wiadomość
👱♀️28 ♥️ 32👦
starania od 07.25 -
Dżozu wrote:Hej, dzięki że pytasz. Mam usg za tydzień, już się stresuję. Samopoczucie średnie, zero apetytu, wciskanie jedzenia na siłę, zdarzają się wymioty. Nie mam pojęcia czy wszystko ok 🤷♀️ dam Wam znać po następnych badaniach... zaczęłam 10ty tydzień 🤷♀️
Gratuluję Lianaa i mocno trzymam kciuki🤞🤞🤞
10 tydzień, ale ten czas leci 😀🤯 takie objawy są chyba dość normalne dla pierwszego trymestru, wiec pewnie nie ma się co martwić! Chwila moment zleca kolejne tygodnie, zaczniesz drugi i będzie pewnie dużo lepiej 🥰 czekamy na foteczke z usg!ŚWIEŻYNKA97, Dżozu, Marzycielka94, Gnom lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 13 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀26.08 - pierwsza wizyta w klinice -
Lianaa wrote:Ojejku, przykro mi, że się źle czujesz 😔 rozumiem twój stres, też mi towarzyszy 🫣 gdy człowiek jest świadomy, co po drodze trzeba odhaczyć, to ma przesrane. Z drugiej strony, ciężko być ignorantką, będąc staraczką. Pozostaje tylko być dobrej myśli i płynąc z nurtem.. myślisz, że część objawów może mieć związek ze stresem przed usg i badaniem?
Siostra mojego męża jest od marca w ciąży i też tragiczne miała początki, do tego stopnia, że dostała leki na zastopowanie wymiotów. Teraz.. nie wymiotuje ale ma strasznie słaby apetyt, też na siłę wciska. Chyba te początki są skazane na takie dolegliwości 😔
Trzymam kciuki ✊✊ale zadna z nas nie narzeka
-
karczoch321 wrote:10 tydzień, ale ten czas leci 😀🤯 takie objawy są chyba dość normalne dla pierwszego trymestru, wiec pewnie nie ma się co martwić! Chwila moment zleca kolejne tygodnie, zaczniesz drugi i będzie pewnie dużo lepiej 🥰 czekamy na foteczke z usg!
karczoch321, Powder lubią tę wiadomość
-
Dżozu wrote:Przyleciałam tu, bo zobaczyłam ze Karczoch cos napisala! Co u Ciebie? Wyglądam cały czas newsów od Ciebie i Powder i nic nie widzę 😁 albo nie umiem Was już znaleźć na forum 🤣
A bo u mnie po staremu i bez newsów. Dlatego nawet tu nic nie pisze, tylko czasem zajrzę jak pojawi się znajomy nick 😎 w weekend albo będę testować albo zacznie mi się okres i tak to się kręci od roku.
W kolejnym tygodniu idziemy na pierwszą wizytę do kliniki i dało mi to duży luz w głowie na ten cykl co właśnie mija. Mam nadzieję, że trafimy w dobre ręce i ktoś nas z rozsądkiem i za rączkę poprowadzi do celu, a ja planuję już sie samodzielnie nie skupiać na wymyślaniu kolejnych badań czy supli 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia, 07:37
Dżozu, assialbnn, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 13 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀26.08 - pierwsza wizyta w klinice -
cukrzyk1991 wrote:
Boszeee ... starania są takie ciezkie przy prawie 6-latku 😅 ... czekam az zasnie...a on usypia swoje maskotki aktualnie...z 30 sztuk wyłożyl na brzegu łóżka przy ścianie i im śpiewa kołysanki 😅 Prędzej mi mąż zaśnie ....
A to nasz ostatni cs przed ivf, eh 🙉
W tym tygodniu mogę się z tym utożsamić 😅 mamy 6 letniego siostrzeńca męża pod opieką od niedzieli, a jutro owulka 🤫 jeszcze nauczony późno chodzić spać, także w niedzielę dopiero o 23 zasnął, ale wczoraj już tak wybawiony na półkolonii i z wujkiem na placu zabaw że o 21:30 nie zdążyliśmy mu bajki opowiedzieć bo juz zasnął 😀
Cukrzyku, trzymam kciuki za powodzenie 🤩
Moja ciocia długo starała się o ciąże, z 8 lat. Już z wujkiem byli umówieni na procedurę ivf, pamiętam że termin mieli na po świętach wielkanocnych. A tuż przed świętami pozytywny test
Generalnie staram się nadrobić 20 stron, zeszly tydzien w ogóle nie miałam prawie z telefonem styczności 🙈 gratuluję ⭐️ i tulę za @ 🫂
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
-
karczoch321 wrote:A bo u mnie po staremu i bez newsów. Dlatego nawet tu nic nie pisze, tylko czasem zajrzę jak pojawi się znajomy nick 😎 w weekend albo będę testować albo zacznie mi się okres i tak to się kręci od roku.
W kolejnym tygodniu idziemy na pierwszą wizytę do kliniki i dało mi to duży luz w głowie na ten cykl co właśnie mija. Mam nadzieję, że trafimy w dobre ręce i ktoś nas z rozsądkiem i za rączkę poprowadzi do celu, a ja planuję już sie samodzielnie nie skupiać na wymyślaniu kolejnych badań czy supli 😁😁
Super, trzymam kciuki i za weekend i za wizytę w klinice 🤞 nieustannie kibicuję 🤞🤞🤞karczoch321 lubi tę wiadomość
-
Dżozu wrote:Przyleciałam tu, bo zobaczyłam ze Karczoch cos napisala! Co u Ciebie? Wyglądam cały czas newsów od Ciebie i Powder i nic nie widzę 😁 albo nie umiem Was już znaleźć na forum 🤣
Bardzo mi miło, że o mnie pytasz. 🥹U mnie przerwa od forum, zaglądam bardzo sporadycznie, odpoczywam od natłoku analiz, pozytywnych testów i wszystkiego, czego u mnie póki co nie ma, a czego na głównym jest multum.
Mieliśmy startować ze stymulacją z wrześniowym cyklem, ale wylazło mi na ręce coś, co może ale nie musi być półpaścem wg lekarza, więc wszystko przesunie się na październik. I tak się bujamy od jednego cyklu niepowodzeń do kolejnego.Dżozu, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 7cs
👩🏻🦱 ona
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, koenzym q10, d-inozytol, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magnez, d-inozytol, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice