W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżozu wrote:Super, trzymam kciuki i za weekend i za wizytę w klinice 🤞 nieustannie kibicuję 🤞🤞🤞
Dziękuję!! 🫶🥺
A ja trzymam kciuki żeby lepsze samopoczucie przyszło szybciutko 💪💖Dżozu lubi tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 13 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀26.08 - pierwsza wizyta w klinice -
Karczoch, trzymam kciuki za klinikę!
Ja z mojej (jestem w Invimed ale w bocianie leca tak samo schematem) jestem średnio zadowolona i szczerze i tak robię badania na własną rękę jakie sobie wymyślę. Dziś też byłam na spuszczeniu krwi bo nigdy nie badałam chociażby homocysteiny i insuliny, więc sobie dołożyłam do kontroli tych moich d, ferrytyny itd. Przy okazji dołożyłam proga z ciekowosci.
Także mam nadzieję, że będą na Ciebie mieli fajny pomysł i ruszy:)
Mnie w przyszłym cyklu czeka biopsja endometrium (to akurat spoko), a potem już proponują IUI, więc zobaczymy.
Powder, Ciebie też pamiętam i kciuki dalej zaciskam
karczoch321, Powder lubią tę wiadomość
1993 👱🏻♀️🧔🏻🐶
Starania od 04.2024
💊euthyrox 25, b complex, magnez, omega+ wit DEK, inozytol, shatavari, maca, selen, cynk, laktoferyna, maślan sodu, probiotyki, witamina C, koenzym Q10, jod
USG piersi ✅
Cytologia ✅
USG tarczycy ✅
prolaktyna 19
TSH 1,65✅
ferrytyna -38 (maj) ->25(lipiec)‼️ -> 30 ( sierpień)
Witamina b12- 502 pg/ml✅
Kwas foliowy - 14,50 ng/ml✅
Witamina D -26 ng/ml (luty) -> 43 ng/ml (maj) -> 47 ng/ml (lipiec) -> 54,5 ( sierpień)✅
Glukoza 77✅
Insulina 10,6 ⚠️
Homa-ir 2,02⚠️
Homocysteina 8,6 ⚠️
7dpo (grudzień):
Estradiol 285 pg/ml⚠️
Progesteron 16,50 ng/ml
7dpo (sierpień)
Estradiol 248 pg/ml
Progesteron 12,40 ng/ml
4 dc (styczeń)
LH:FSH 0,91
Estradiol 55
USG dopochwowe ✅
AMH 3,080 ng/ml
Drożność ✅
01.2025 1cs Ovitrelle 💉
Badanie nasienia ✅ morfologia 4%
Cykle regularne 27-29 dni -
karczoch321 wrote:A bo u mnie po staremu i bez newsów. Dlatego nawet tu nic nie pisze, tylko czasem zajrzę jak pojawi się znajomy nick 😎 w weekend albo będę testować albo zacznie mi się okres i tak to się kręci od roku.
W kolejnym tygodniu idziemy na pierwszą wizytę do kliniki i dało mi to duży luz w głowie na ten cykl co właśnie mija. Mam nadzieję, że trafimy w dobre ręce i ktoś nas z rozsądkiem i za rączkę poprowadzi do celu, a ja planuję już sie samodzielnie nie skupiać na wymyślaniu kolejnych badań czy supli 😁😁 -
Cześć dziewczyny!
Nie piszę, ale stale Was podczytuję. Miło popatrzeć na pozytywne wieści od niektórych z Was.
Ile nas tutaj, tyle różnych przypadków... powiem Wam szczerze, że nie odzywam się, bo mam jakiś słabszy czas. Dużo pracy, niekoniecznie takiej, która daje mi satysfakcję.
Od prawie miesiąca biorę bromokryptynę. Wczoraj 10 dpo, test biaaaały aż boli. @ powinna przyjść w czwartek. Jak tak to będę mogła wyskoczyć na badanie w sobotę by sprawdzić czy prolaktyna spada.
Chyba cieżej ostatnio, bo wszędzie dookoła dzieci... tylko swoich ni widu, ni słychuSeabird, Dżozu, Gnom, Lianaa, kikix0o lubią tę wiadomość
🙎♀️29 & 🤵🏻♂️34
💒 06.06.2025 r. 😱
Początki starań 03.2025 r. ❤️
Cykle 23 dni
Biochem 05.2025 💔 -
Powder wrote:Kochanaa, czytam, że trochę not yes u Ciebie, więc wysyłam przytulasa 🫂 i mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek formy i zaraz ciąża znowu będzie bezproblemowym i przyjemnym czasem oczekiwania; trzymam kciuki za wizytę! 🩷🩷🩷
Bardzo mi miło, że o mnie pytasz. 🥹U mnie przerwa od forum, zaglądam bardzo sporadycznie, odpoczywam od natłoku analiz, pozytywnych testów i wszystkiego, czego u mnie póki co nie ma, a czego na głównym jest multum.
Mieliśmy startować ze stymulacją z wrześniowym cyklem, ale wylazło mi na ręce coś, co może ale nie musi być półpaścem wg lekarza, więc wszystko przesunie się na październik. I tak się bujamy od jednego cyklu niepowodzeń do kolejnego.
Czekam na Was na fioletowej stronie ❤️
Buziaki ❤️❤️❤️karczoch321, Dżozu, Powder, White1, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
-
assialbnn wrote:Karczochu trzymam więc kciuki za testowanie ❤️ a jeśli trzeba będzie to i za udaną wizytę w klinice 🙂 Pozdrawiam ❤️❤️
Asiu, Twoj nazwy też wypatruje 😍 jak samopoczucie?
Super, że tu czasem zaglądacie - bardzo lubię takie update’y znajomych avatarków.
Treaclynat, zdecydowałam się na mniejszą klinikę - Gameta we Wrocławiu (chociaż to też sieciówka), bo tam przyjmuje lekarz którego nazwisko sporo razy przewijało mi się w polecajkach na lokalnych grupach. Mam nadzieję, że będzie okej. Ale staram się na nic nie nastawiać, jestem po prostu bardzo ciekawa jak nami pokieruje i czy przypadniemy sobie do gustu na tyle żeby zaufać mu w ciemno 🤞
Jedyne czego się obawiam to usłyszeć „państwo są młodzi i zdrowi, proszę wrócić za kilka miesięcy jak dalej się nie uda”Ale takie cuda chyba u klasycznych ginekologów, a nie w klinice.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia, 08:41
Dżozu, assialbnn, NinaB lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 13 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀26.08 - pierwsza wizyta w klinice -
Czy brałyście Clostilbegyt?👩34l 👨32l
Starania od 06.2025
Hashimoto od 10lat, Letrox125, anty TPO 16, TSH 2,5
Nadwaga, praca zmianowa (kortyzol?)
Cykle 27-34 dni, od 3 miesięcy widzę chyba brak owulacji
Czysty Magnez, prenacaps Ferr, prenacaps Ovi, prenacaps dha, koenzym q10, Bcomplex, staram się Niski IG
Ferrytyna 13, żelazo 9,3
Prolaktyna 14, HOMA 1,07
B12: 466, Wit D 33
AMH 8,18- bez zmian PCOS w USG, (testosteron?)
23DC Estradiol 44, Progesteron <0,50 😔 -
Powder wrote:Kochanaa, czytam, że trochę not yes u Ciebie, więc wysyłam przytulasa 🫂 i mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek formy i zaraz ciąża znowu będzie bezproblemowym i przyjemnym czasem oczekiwania; trzymam kciuki za wizytę! 🩷🩷🩷
Bardzo mi miło, że o mnie pytasz. 🥹U mnie przerwa od forum, zaglądam bardzo sporadycznie, odpoczywam od natłoku analiz, pozytywnych testów i wszystkiego, czego u mnie póki co nie ma, a czego na głównym jest multum.
Mieliśmy startować ze stymulacją z wrześniowym cyklem, ale wylazło mi na ręce coś, co może ale nie musi być półpaścem wg lekarza, więc wszystko przesunie się na październik. I tak się bujamy od jednego cyklu niepowodzeń do kolejnego.Powder, White1, Lianaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Za mną słaba noc, wczoraj byłam pełna nadziei, bo cały dzień zgaga i ciągnięcie w brzuchu, stwierdziłam że dziś rano (10 dpo) zatestuje. Chyba za bardzo się podekscytowałam, bo kompletnie nie mogłam spać. W końcu o 3 w nocy poszłam zrobić ten test żeby przestać już o tym myśleć. Biel razi jeszcze bardziej w środku nocy 😒 Do rana nie zasnęłam, dzisiaj jedyne co czuję to stare znajome bóle menstruacyjne, @ powinna być w sobotę.
Powoli kończę ten 6 cykl starań, trochę zawiedziona i rozczarowana... Bardzo chciałam wprowadzić się do nowego domu we wrześniu już we trójkę. Nie lubię mojej pracy, ale tkwię w niej ze względu na dobra umowe i warunki ewentualnego macierzyńskiego. Czuję, że być może to czas żeby te starania były tłem do codzienności, i żeby zadbać trochę o siebie i cała resztę życia.93👩🏼& 89👨
6cs ⏳ -
karczoch321 wrote:Asiu, Twoj nazwy też wypatruje 😍 jak samopoczucie?
Super, że tu czasem zaglądacie - bardzo lubię takie update’y znajomych avatarków.
Treaclynat, zdecydowałam się na mniejszą klinikę - Gameta we Wrocławiu (chociaż to też sieciówka), bo tam przyjmuje lekarz którego nazwisko sporo razy przewijało mi się w polecajkach na lokalnych grupach. Mam nadzieję, że będzie okej. Ale staram się na nic nie nastawiać, jestem po prostu bardzo ciekawa jak nami pokieruje i czy przypadniemy sobie do gustu na tyle żeby zaufać mu w ciemno 🤞
Jedyne czego się obawiam to usłyszeć „państwo są młodzi i zdrowi, proszę wrócić za kilka miesięcy jak dalej się nie uda”Ale takie cuda chyba u klasycznych ginekologów, a nie w klinice.
Fizycznie czuje się bardzo dobrze 😊 za to hormony robią robotę i niedługo cały świat mnie znienawidzi 🙈🙈 level hard 😂 sama nie ogarniam 😜
Wczoraj dowiedzieliśmy się że będziemy mieć syna 🩵 kurcze jakoś ciężko mi pojąć że to chłopiec 🙈 wokoło same baby, wszyscy mają córki a tu bum chłopiec 😆
A co do kliniki to chyba jest to miejsce do którego przychodzą pary, które mają za sobą długi czas niepowodzeń w staraniach i chyba są tam tego świadomi 🤔 Trzymam kciuki aby plan lekarza był dla Was zadowalający ❤️🤞 i za szybkie efekty 😊Gnom, karczoch321, Dżozu, Velaria, Ounai, Monia•, Meggi_**, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
-
assialbnn gratuluję chłopca 😍🩵 no to będziecie mieć parkę 🤭
Dżozu mam nadzieję, że już niedługo odpuszczą mdłości i zostanie sama radość 🥰🤞
ater, Velaria, assialbnn lubią tę wiadomość
👧26 🧑27⏳️05.24 💉01.25
PCOS | IO | hiperandrogenizm
MTHFR homo | PAI-1 homo
7 cykl stymulowany -
karczoch321 wrote:Asiu, Twoj nazwy też wypatruje 😍 jak samopoczucie?
Może mniejsze kliniki też mają bardziej indywidualne podejście, no i dobrze, że polecany lekarz.
Ja chyba za dużo się naoglądałam lekarzy i dietetyków na instagramie, którzy tak mocno drążą te przyczyny niepłodności i przez to mam bardzo wygórowane oczekiwania🤡 daj znać jak po wizycie! Choć może do niej nie dojdzie i tego Ci życzęWhite1, karczoch321 lubią tę wiadomość
1993 👱🏻♀️🧔🏻🐶
Starania od 04.2024
💊euthyrox 25, b complex, magnez, omega+ wit DEK, inozytol, shatavari, maca, selen, cynk, laktoferyna, maślan sodu, probiotyki, witamina C, koenzym Q10, jod
USG piersi ✅
Cytologia ✅
USG tarczycy ✅
prolaktyna 19
TSH 1,65✅
ferrytyna -38 (maj) ->25(lipiec)‼️ -> 30 ( sierpień)
Witamina b12- 502 pg/ml✅
Kwas foliowy - 14,50 ng/ml✅
Witamina D -26 ng/ml (luty) -> 43 ng/ml (maj) -> 47 ng/ml (lipiec) -> 54,5 ( sierpień)✅
Glukoza 77✅
Insulina 10,6 ⚠️
Homa-ir 2,02⚠️
Homocysteina 8,6 ⚠️
7dpo (grudzień):
Estradiol 285 pg/ml⚠️
Progesteron 16,50 ng/ml
7dpo (sierpień)
Estradiol 248 pg/ml
Progesteron 12,40 ng/ml
4 dc (styczeń)
LH:FSH 0,91
Estradiol 55
USG dopochwowe ✅
AMH 3,080 ng/ml
Drożność ✅
01.2025 1cs Ovitrelle 💉
Badanie nasienia ✅ morfologia 4%
Cykle regularne 27-29 dni -
Asiaaa, cudownie, gratulacje chłopca 🩵💙🥹
My też jesteśmy w Invimedzie, ale jeszcze nie wyrobiłam sobie opinii, czy idziemy ślepym schematem, czy nie. Zobaczymy po stymulacji w październiku, co dalej. Ale na własną rękę już nic nie robię chwilowo. Teraz czekam na okres, bo test w 12dpo biały (jak zwykle) i zaczynamy przerwę.assialbnn, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 7cs
👩🏻🦱 ona
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, koenzym q10, d-inozytol, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magnez, d-inozytol, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice -
Nowa1991 wrote:Czy brałyście Clostilbegyt?
Ja mam 2 cykl stymulowany clostilbegyt. Wcześniej miałam 2 stymulacje aromek.
Byłam na monitoringu w zeszłym tygodniu, jak zawsze miałam endometrium w 12-14 dniu cyklu około 10 mm, tak teraz podczas drugiej stymulacji Clostilbegyt mam lekko ponad 6 mm… ale lekarka powiedziała że na tym leku może być właśnie mniejsze endometrium.09/2024 odstawienie AH po 4 latach
starania na poważnie od 03/2025
- stwierdzone PCOS, hiperprolaktynemia czynnościowa
- 2 x stymulacja (04,05.2025)
- badanie drożności jajowodów - oba drożne 06.2025
- 1 x stymulacja clostybegyt (07.2025)
- kolejny cykl starań?
————————————————-
💊Pueria uno, resweratrol, cynk, magnez, olej z wiesiołka, OVULOMED (wcześniej fertistim), glucophagne -
Dżozu trzymamy kciuki za wizytę!
Asia super, że chłopak. Chyba zupełnie inna odsłona macierzyństwa Cię czeka 🫣 🤪Dżozu, Velaria, assialbnn lubią tę wiadomość
K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
lekka adenomioza ❌ MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej
7 cykl: monitoring + encorton + luteina + duphaston ❌
8 cykl: lametta ❌
27.08 histeroskopia
Czekamy w kolejce do programu IVF 🤞 -
Default.owa wrote:Widzę, że tematy budowlane. Ja właśnie przez nie nie mam czasu tu przychodzić.🙈 Bo tylko praca budowa. Mamy nadzieję na przeprowadzkę od teściów na swoje wrzesień październik. Góra praktycznie wykończona, lazienka dziś lub jutro będzie done, wszystkie pokoje pomalowane, tylko Korytarz machnąć jeszcze raz i dokończyć obsadzać drzwi. Na dole ekipa zaczęła drugą łazienkę, podłogi prawie koniec. Stolarz był wczoraj i kuchnia wjeżdża około 15 września. A będziemy się wprowadzać jak będzie 1 szafa, łóżko, zrobiona kuchnia i moja toaletka, bo ta zabieram od teściów. Tylko pies będzie miał swoje meble, bo dostanie nasze stare.🙈🤣 Ale juz 2 dni jeździmy za fuga. W sobotę 3 sklepy, a wczoraj jak zaczęli fugować, to dzwonią, że pół wiadra tylko zostało I wczoraj znów 3 sklepy żeby znaleźć ten kolor.🙈 Ci śmieszniejsze, dalej nie mamy prądu, tylko działamy na ich budowlanym. 8 segmentów podpiętych pod jeden korek, więc czasami są skoki napięcia.🙈 Nie wiem jak niektórzy tak już mieszkają, mnie by to irytowało maks, te wywalające korki.
Ktoś kiedyś prawdę powiedział, że to nie Ty wykańczasz dom, tylko on Ciebie.🤣
Ale fajnie byłoby się do niego wprowadzić z dodatkowych członkiem rodziny. 🤞🏻
Jak myśleliśmy o budowie to wynegocjowałam pomieszczenie dla zwierzaków, żeby miały swój kąt.
W końcu udało nam się dostać pozwolenie i tez niedługo będziemy ruszać. Do tego kończymy mieszkanko i w październiku będziemy ruszać z przeprowadzka także wszystko się nam zbiegnie w czasie.
👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 -
Dżozu wrote:Nie są związane ze stresem, bo miałam po ostatniej wizycie bardzo chillowy czas, czyli 3 tygodnie sielanki, a i tak z jedzeniem bardzo słabo... stresować zaczynam się dopiero teraz. Ale z tego co widzę na wątku ciążowym to tendencje są różne - są dziewczyny, ktore czują się podobnie jak ja, jest jedna która ma masakre, ale reszta bardzo dobrze
ale zadna z nas nie narzeka
Całkiem zrozumiałe, że tak sie czujesz. W końcu zachodzi masa procesów w tym czasie i fasolka sobie dojrzewa 😃
Trzymam kciuki, by to był tylko chwilowy spadek formy i wrócił chill.
Ja dziś krew już spuściłam, czekam na wyniki. Jakoś to nadal do mnie nie dociera.Dżozu, mon08kow, Mamacita, Promyczek39 lubią tę wiadomość
📝Agata
👩🏼💼31 🤵🏽 28
🗓️4 CS
𝗢𝗡𝗔:
•Cyto oraz USG ✅
•USG i 💉Tarczycy: niewielkie zmiany zapalne 🤷♀️
•Depresja reaktywna+ADHD
•Refluks,Nadciśnienie,Glukoza skok.
💊Asertin💊Pueria Uno
💊Wiesiołek💊Żelazo+C
💊Inozytol💊Omega3+ADEK
𝗢𝗡: Fertilman Plus, Omega
11.07.25 -Gin:✅ Potwierdzone Owu
•TSH 1,83 •PROG 11,36
•GLUK. 93. •FERR 23
19.08.25
•TSH 2,61 ⚠️ •PROG 14,10
18.08.2025 ⏸️ 🤫🙏🙌
19.08.2025 •BETA 720,69
21.08.2025 •BETA 1488 🙏 -
Default.owa wrote:Widzę, że tematy budowlane. Ja właśnie przez nie nie mam czasu tu przychodzić.🙈 Bo tylko praca budowa. Mamy nadzieję na przeprowadzkę od teściów na swoje wrzesień październik. Góra praktycznie wykończona, lazienka dziś lub jutro będzie done, wszystkie pokoje pomalowane, tylko Korytarz machnąć jeszcze raz i dokończyć obsadzać drzwi. Na dole ekipa zaczęła drugą łazienkę, podłogi prawie koniec. Stolarz był wczoraj i kuchnia wjeżdża około 15 września. A będziemy się wprowadzać jak będzie 1 szafa, łóżko, zrobiona kuchnia i moja toaletka, bo ta zabieram od teściów. Tylko pies będzie miał swoje meble, bo dostanie nasze stare.🙈🤣 Ale juz 2 dni jeździmy za fuga. W sobotę 3 sklepy, a wczoraj jak zaczęli fugować, to dzwonią, że pół wiadra tylko zostało I wczoraj znów 3 sklepy żeby znaleźć ten kolor.🙈 Ci śmieszniejsze, dalej nie mamy prądu, tylko działamy na ich budowlanym. 8 segmentów podpiętych pod jeden korek, więc czasami są skoki napięcia.🙈 Nie wiem jak niektórzy tak już mieszkają, mnie by to irytowało maks, te wywalające korki.
Ktoś kiedyś prawdę powiedział, że to nie Ty wykańczasz dom, tylko on Ciebie.🤣
Ale fajnie byłoby się do niego wprowadzić z dodatkowych członkiem rodziny. 🤞🏻
Swiezynka wykonczeniowka chyba najgoesza bo nawet jak juz masz projekt to musisz milioby decyzji na juz podejmowac i wszystko na cito zwozic. Pamietam jak u nas weszli i nagle codziennie dzwonili: gdzie baterie, kiedy przyjada plytki, dlaczego jeszcze drzwi nie ma, na jutro farby, jakie listwy planujecie, gdzie maja byc lampy, prosze przyjechac i pokazac gdzie bedzie wylot klimatyzacji i tak codziennie albo co drugi dzien. Choc najgorszy byl telefon ze zabraklo plytek. Plytek sprowadzanych z hiszpanii na ktore czekalismy 5 tygodni...
Oj sex przy dzieciach to rzeczywoscie inny poziom. Ja nigdy nie mialam duzego libido, a teraz to jest masakra bo zanim oni zasna to mi juz czeato ochota przechodzi. W dodatku starsze juz uswiadomione, wie jak sie dzieci robi wiec no.. trzeba sie pilnowac.ŚWIEŻYNKA97 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ja też wieczorem mam zerowe libido ze zmęczenia. Większość naszego pożycia jest w godzinach przedszkolnych 😅👫🏻 93&94 👩❤️💋👨 2013
🐈⬛🐈⬛🐈⬛🦮
🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
💔01.2025 biochem
💔02.2025 biochem
03-06.2015 przerwa na uzupełnienie niedoborów i odstawienie encortonu
😞 07.2025
Reumatyzm, PCOS, POTS, niedobór kwasu foliowego, B6, B12, żelaza, cynku, miedzi, selenu -
U nas mąż buduje teraz klientom bliźniaki do stanu deweloperskiego i oczywiście pada wieczorem nieprzytomny, widzę, że z każdym rokiem libido coraz niższe 🫣 tak się zgrywamy, że kiedy ja chcę on nie ma siły, a jak on coś teges to ja padam 😃
zamówiłam dla niego Fertistim.
My na etapie fundamentów pracowaliśmy z projektantką już nad układami funkcjonalnymi, aby dograć gdzie wc, gdzie szafy, szerokości drzwi itd. 🏠 Niestety projektantka na pierwsze spotkanie zabrała ze sobą tylko 1 próbkę blatu HPL i nic więcej, intuicja mi mówiła, że może to nie ta osoba dla nas, ale brnęłam w to dalej.
Materiały, meble, lampy, 3/4 znalazłam ja, a ona wrzucała to do wizek. Czułam, że jak na moje i męża doświadczenie jest jeszcze za dużym "początkującym". W efekcie rzeczywiście moje 1,5 roku inspiracji, zmian, pomysłów, ale układ funkcjonalny został, dobre i to 😀 dzięki męża pracy ekipy były tylko od wiązarów i montażu okien i drzwi, całą resztą zajął się on. Wkrótce planujemy pierwszą noc "próbną" na materacach, a wprowadzka ta jesień lub zima.
Dziewczyny, nie badałam nigdy prolaktyny - najlepiej w 2 do maksymalnie 5 dnia cyklu?35 😍 38 😎
Starania o pierwsze dziecko - luty 2025 🍓
💊 Suplementy:
witamina D3, Omega-3, kelp, olej z wiesiołka, Prenatal Uno
🕐 Długość cyklu - 28 - 30 dni
Progesteron 8dpo - 12,79
Estradiol 8dpo - 128
TSH - 2,72 🆘
Ferrytyna - 58
Żelazo - 118
D3 - 28,3 🆘 zwiększona dawka supli włączona 🤠
AMH - 0,65
FSH - 5,86