X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
Odpowiedz

W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷

Oceń ten wątek:
  • Roma95 Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    No dzieci są słodkie nie powiem. Ale pracując w zlobku to tą pracę przez pierwsze 2 lata uważałam za antykoncepcję za którą nie musze płacić tylko mi jeszcze płacą 😁
    Ale już tak poważnie to zawsze uwielbiałam opiekować sie dziećmi w rodzinie czy znajomych. Później jak zaczęły sie problemy i poronienia zmieniłam nastawienie. Dopiero sie odblokowałam po porodzie własnego dziecka. Psychika człowieka różnie reaguje.
    Oj domyślam się. Ja od wieku nastoletniego do młodej dorosłej bardzo nie chciałam mieć dzieci, bo od 11 r. ż. byłam zmuszana do opieki nad bratem, odkąd skończył pól roku. Wracałam że szkoły i od razu był mi wciskany az do wieczora, i tak przez te pare lat. Ale się wyleczyłam z tej traumy 😉 dzis chłopak ma 19 lat i dalej się czuje jak jego mama 😂

• Lianaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki - obserwuje też Twoją historię i mam przeczucia, że jesteś coraz bliżej celu 🥹 działasz, masz plan.. trzymam kciuki ❤️

Siesiepy - widziałam stopkę ❤️🥹 gratuluję, trzymam kciuki

Ja dziś oddałam krew na drugą betę 🥹 mam mega stres, dobrze, że jestem w pracy… trochę to odwróci myśli od wyniku. W każdym razie staram się nie nastawiać na nic i płynąć z nurtem

Velaria, siesiepy lubią tę wiadomość

📝Agata
    👩🏼‍💼31 🤵🏽 28
    🗓️4 CS

𝗢𝗡𝗔:
    •Cyto oraz USG ✅
    •USG i 💉Tarczycy: niewielkie zmiany zapalne 🤷‍♀️
    •Depresja reaktywna+ADHD
    •Refluks,Nadciśnienie,Glukoza skok.
    💊Asertin💊Pueria Uno
    💊Wiesiołek💊Żelazo+C
    💊Inozytol💊Omega3+ADEK

𝗢𝗡: Fertilman Plus, Omega

11.07.25 -Gin:✅ Potwierdzone Owu
    •TSH 1,83 •PROG 11,36
    •GLUK. 93. •FERR 23

19.08.25
    •TSH 2,61 ⚠️ •PROG 14,10

18.08.2025 ⏸️ 🤫🙏🙌
    19.08.2025 •BETA 720,69
    21.08.2025 •BETA 1488 🙏
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Velaria wrote:
    Trzymam kciuki, dawaj znać koniecznie! Myślałam o Tobie, bo jesteśmy obie wpisane na 24.08 - mi tak kalendarzyk wyznaczył 1 dzień małpy, ale wyłapałam dość wcześnie takie właśnie przebijanie :) dziś 14dpo i mogłabym legitnie zatestować - oczywiście tez to zrobiłam z racji zapasów testów w szufladzie >.<
    Dziś już ładna kreseczka 🥹😍 No i byłam spuścić krew na pierwsze oznaczenie bety, proga i innych 🤞🤞🤞

IMG-0409.jpg
    Gratuluje 🍀 piękna krecha 🍀 trzymam kciuki za bete 🥰

Velaria lubi tę wiadomość

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
    Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
    Aniołki: 02.2015 & 06.2016
    Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
    08.2025r - stymulacja do in vitro - czas start
    15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
    16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
    20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
    Rośnij w siłę Kropku 🍀
    4 ❄️❄️❄️❄️
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianaa wrote:
    Kiki - obserwuje też Twoją historię i mam przeczucia, że jesteś coraz bliżej celu 🥹 działasz, masz plan.. trzymam kciuki ❤️

Ja dziś oddałam krew na drugą betę 🥹 mam mega stres, dobrze, że jestem w pracy… trochę to odwróci myśli od wyniku. W każdym razie staram się nie nastawiać na nic i płynąć z nurtem
    Bedzie dobrze 😊 trzeba byc dobrej myśli, chociaż z tymi myślami to różnie. Później stres bo badania trymestralne , później kolki, ząbki szkoła etc . Martwienie sie juz później będzie ciągle 😁

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
    Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
    Aniołki: 02.2015 & 06.2016
    Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
    08.2025r - stymulacja do in vitro - czas start
    15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
    16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
    20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
    Rośnij w siłę Kropku 🍀
    4 ❄️❄️❄️❄️
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Velaria wrote:
    Trzymam kciuki, dawaj znać koniecznie! Myślałam o Tobie, bo jesteśmy obie wpisane na 24.08 - mi tak kalendarzyk wyznaczył 1 dzień małpy, ale wyłapałam dość wcześnie takie właśnie przebijanie :) dziś 14dpo i mogłabym legitnie zatestować - oczywiście tez to zrobiłam z racji zapasów testów w szufladzie >.<
    Dziś już ładna kreseczka 🥹😍 No i byłam spuścić krew na pierwsze oznaczenie bety, proga i innych 🤞🤞🤞

IMG-0409.jpg

Trzymam kciuki za betę w takim razie!🤞🏻
    U mnie zwykle mąż nie widział tych bladziochow, a teraz widział, więc chyba coś jest na rzeczy.
    Chciałabym jak najszybciej wyłapać ze względu na konieczność brania heparyny. Mam też dużo stresów teraz w pracy i jestem po dwóch stratach, więc chciałabym teraz iść odrzucało razu na L4 żeby uniknąć tego wszystkiego kolejny raz.
    Jutro będę powtarzać i zobaczymy co poranny sik powie.🙈

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

Starania od VII 2024

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

2 cs - wracamy do starań
    Manifestuje najpiękniejsze prezent urodzinowy 🤞🏻

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
    Kariotyp ✅️
    Hormony wszelkiej maści ✅️
    Morfologia ✅️
    🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
    🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1

-> Acard 75 & heparyna
  • bambusek-94 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Valeria @ Lianaa gratulacje dwóch kreseczek i trzymam kciuki za wysokie bety i progi! 🙂

Ja już mogę oficjalnie pochwalić się moją kuleczką z bijącym serduszkiem 😊❤️
    Dziewczyny trzymam cały czas za Was kciuki i czytam wątek. Proszę brać tyle wirusków ile potrzeba🦠🦠🦠🦠🦠🦠

20250821-084814.jpg

Imazolka, Mamacita, Lianaa, stokroteczka25, Mika1992, Remedios, Roma95, Ounai, Yoanne, Kociara_96, Promyczek39, Malineczka, Default.owa, MisiaMisia123, Velaria, Reja13, onalola, Luna11, ŚWIEŻYNKA97, Locus, mon08kow, ferrytynka25, Paula., Marzycielka94, PA lubią tę wiadomość

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️25.07 BETA 47 mIU/ml
    ▶️28.07 BETA 219 mIU/ml, prog. 34,20 ng/ml
    ▶️01.08 BETA 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,32cm bobasa z bijącym serduszkiem
    🔜17.09 kolejna wizyta

IO i hiperandrogenizm
    TSH, DHEA-SO4, 17-OH-progesteron ⬆️

Euthyrox 50

preg.png
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja melduje ból gardła.... czyżby sezon chorobowy miałby się już zacząć? Córka od trzech dni katar 🙃

Jeszcze w sobotę mamy imprezę rodzinna... taką wiecie z muzyką. Moi rodzice będą obchodzić lecie ślubu. Tak bardzo mi sie nie chce... jeszcze nie mam kiecki. Chyba pora zajrzeć do tej garderoby 🙃🫣

30♀️ PCOS, IO
    35♂️
    Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs

A👧 10.10.2018
    J👧🏼 29.04.2021
  • aszin Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ssilvia wrote:
    Kiki, ja na białko C i S czekałam dwa dni.

Odnośnie starań - troszkę sie zgadzam z poprzednimi wpisami. Jeżeli chcesz miesiąc przerwy to jak najbardziej zrób.

Ale z drugiej strony jak już masz brać acard i heparynę po pozytywny teście to dziwne że nie pozwolił ci się starać. Jak ostatnie badanie to tylko formalność..

Po prostu trudno zrozumieć jego podejście.
    A mnie nie dziwi, że zaleca się wstrzymać. Po pierwsze, reszta badań określi dawkę heparyny. Po drugie, nie jest przecież powiedziane, że to ze względu na mutacje Kiki traci ciąże, bo samo PAI to nie jest trombofilia. Ja bym sie tylko cieszyła, gdyby lekarz patrzył na nas holistycznie i sprawdzał ewentualne możliwości. Więc Kiki, myślę, że jesteś na dobrej drodze i ja bym rzeczywiście doradzała ten miesiąc przerwy. To jest tyle, co nic, a przynajmniej pozwoli Ci odzyskać jakąś równowagę psychiczną.

Ounai, siesiepy lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
    ✔️USG, hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
    💊 Clostilbegyt + suple (od 08.2025)

📌 11.2025 badanie nasienia

Wszystko to, co mam
    to ta nadzieja, że życie mnie poskleja
  • Lianaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Bedzie dobrze 😊 trzeba byc dobrej myśli, chociaż z tymi myślami to różnie. Później stres bo badania trymestralne , później kolki, ząbki szkoła etc . Martwienie sie juz później będzie ciągle 😁

Ciągle się martwię, że ten prog 14 z hakiem to za niski jest, jutro mam teleporade, niech mi coś dadzą dla świętego spokoju 🫣 ale tak… stres już zostanie, trzeba mieć jakieś zajęcie, bo można zwariować.

📝Agata
    👩🏼‍💼31 🤵🏽 28
    🗓️4 CS

𝗢𝗡𝗔:
    •Cyto oraz USG ✅
    •Depresja reaktywna+ADHD
    💊Asertin💊Pueria Uno
    💊Wiesiołek💊Żelazo+C
    💊Inozytol💊Omega3+ADEK

•TSH 1,83 •PROG 11,36
    •GLUK. 93. •FERR 23

19.08.25
    •TSH 2,61 ⚠️ •PROG 14,10

18.08.2025 ⏸️ 🤫🙏🙌
    19.08.2025 •BETA 720,69
    21.08.2025 •BETA 1488 🙏
  • Lianaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:
    @Valeria @ Lianaa gratulacje dwóch kreseczek i trzymam kciuki za wysokie bety i progi! 🙂

Dziewczyny trzymam cały czas za Was kciuki i czytam wątek. Proszę brać tyle wirusków ile potrzeba🦠🦠🦠🦠🦠🦠

20250821-084814.jpg

Dziękuję a tobie gratuluję kuleczki z serduszkiem 🥹 piękności!

bambusek-94 lubi tę wiadomość

📝Agata
    👩🏼‍💼31 🤵🏽 28
    🗓️4 CS

𝗢𝗡𝗔:
    •Cyto oraz USG ✅
    •Depresja reaktywna+ADHD
    💊Asertin💊Pueria Uno
    💊Wiesiołek💊Żelazo+C
    💊Inozytol💊Omega3+ADEK

•TSH 1,83 •PROG 11,36
    •GLUK. 93. •FERR 23

19.08.25
    •TSH 2,61 ⚠️ •PROG 14,10

18.08.2025 ⏸️ 🤫🙏🙌
    19.08.2025 •BETA 720,69
    21.08.2025 •BETA 1488 🙏
  • stokroteczka25 Debiutantka

Wysłany: 21 sierpnia, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianaa wrote:

Trzymam kciuki za betę, czekamy na wynik 🥰

Lianaa lubi tę wiadomość

👩 33
    starania od 04.2025
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Default.owa wrote:
    Dziewczyny, ja od kilku dni płaczę z byle powodu. Kolega napisał coś do mnie w pracy i się popłakałam. Dostałam informację, że trzeba dokupić płytki i drzwi są popękane i trzeba zamówić nowe i znów w ryk. Mąż mówił do mnie żebym spojrzała na psa jak akurat coś robiłam w pracy i w ryk. Przez co brajanusz już działa na pełnej. Zrobiłam paskowy test z facelle I chyba coś przebija, według męża też. Niestety nie mogę tego wyłapać na zdjęciu. Pozostało mi czekać do jutra i zobaczymy co dalej. Ale już jestem na siebie zła, że nie wytrzymałam do dnia testowania.🙈
    Jak o tym przeczytalam to też tak pomyślałam, że coś jest na rzeczy. Jak byłam w pozamacicznej to moj maz tez mowil, ze miałaj mega jazdy emocjonalne i stwierdzil ze juz rozumie o co chodzilo jak mi wyszly kreski na tescie

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Jak o tym przeczytalam to też tak pomyślałam, że coś jest na rzeczy. Jak byłam w pozamacicznej to moj maz tez mowil, ze miałaj mega jazdy emocjonalne i stwierdzil ze juz rozumie o co chodzilo jak mi wyszly kreski na tescie

Ja ogólnie jestem wrażliwa, ale nie jak ktoś napisze do mnie na teamsacg w pracy.🙈 Pozostaje mo tylko przeżyć do jutra i zrobić testy.🤞🏻

Velaria, Ounai lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

Starania od VII 2024

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

2 cs - wracamy do starań

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

Kariotyp ✅️
    Morfologia ✅️

-> Acard 75 & heparyna
  • Velaria Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianaa wrote:

Trzymam kciuki, dawaj znać! Wysoką miałaś tą pierwszą betkę 😍😍 Jeśli w dzisiejszym wyniku prog Ci nie zmaleje, to (będąc w takim przypadku) zostawiłabym jak jest i nie zamartwiała się :)) Oczywiscie z konsultować z lekarzem można. Choć mi wczoraj już 4 lekarz ginekolog powiedział, że wskaźnikiem zdrowego rozwoju ciży jest beta, a nie progesteron i w sumie by mi go nie wypisywał w skierowaniu na badania, ale wie, że panie i tak chcą. Ten temat progesteronu mnie nurtuje - te podzielone zdania wśród lekarzy.

Lianaa wiem dobrze, jak stresujące może być oczekiwanie - w poprzedniej ciąży nie umiałam żyć normalnie w oczekiwaniu na wynik. Kilka razy robiłam badania na cito w szpitalu i wynik miałam po godzinie. Ta godzina trwała w nieskończoność, a wchodząc do labo czułam się, jakbym szła na skazanie + płacz na końcu nosa.
    Teraz juz podchodze do tej ciąży inaczej. Widzę po sobie, że bardziej jestem ciekawa dzisiejszego wyniku (czy jest w dziesiątkach, czy już wbił w seteczkę) i tego, czym los postanowił mnie obdarzyć tym razem :) Bo nie bardzo mamy na to wpływ. Będzie co ma być kochana, staraj się nie zamartwiać na zapas, tylko wierzyć w Kropeczka, że jest silny i drąży tam ostro swoją miejscówkę 🥰🥰

Lianaa lubi tę wiadomość

AMH 0,98
    05.25 10+2 tc / 6 tc 👼

18.08.25 -⏸️10 dpo
    21.08.25 - b-hcg 247, prog 29,63

🍀🍀🍀🍀🍀🍀
  • Velaria Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Default.owa wrote:
    Trzymam kciuki za betę w takim razie!🤞🏻
    U mnie zwykle mąż nie widział tych bladziochow, a teraz widział, więc chyba coś jest na rzeczy.
    Chciałabym jak najszybciej wyłapać ze względu na konieczność brania heparyny. Mam też dużo stresów teraz w pracy i jestem po dwóch stratach, więc chciałabym teraz iść odrzucało razu na L4 żeby uniknąć tego wszystkiego kolejny raz.
    Jutro będę powtarzać i zobaczymy co poranny sik powie.🙈

Dziękuję 🥰 Jak ma Cię to uspokoić, to może wybierz się na betę??
    Mój też widział ten cień cienia kuzyna :D i choć mówił mi, żebym się nie nakręcała, bo może być to ta kreska fabryczna, wadliwy test (sama mam tą świadomość), to jednak wiedziałam, że nigdy mi się taka wadliwa kreska nie przydarzyła.... 🤔 Także nadzieja była ostra do następnego poranka.

Kibicuję Wam mocno!

AMH 0,98
    05.25 10+2 tc / 6 tc 👼

18.08.25 -⏸️10 dpo

🍀🍀🍀🍀🍀🍀
  • Velaria Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:

20250821-084814.jpg

Ale pięknie!! Wszystkiego dobrego dla Was, zdrowej i nudnej ciąży!! ❤️❤️❤️

bambusek-94 lubi tę wiadomość

AMH 0,98
    05.25 10+2 tc / 6 tc 👼

18.08.25 -⏸️10 dpo

🍀🍀🍀🍀🍀🍀
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Velaria wrote:
    Dziękuję 🥰 Jak ma Cię to uspokoić, to może wybierz się na betę??
    Mój też widział ten cień cienia kuzyna :D i choć mówił mi, żebym się nie nakręcała, bo może być to ta kreska fabryczna, wadliwy test (sama mam tą świadomość), to jednak wiedziałam, że nigdy mi się taka wadliwa kreska nie przydarzyła.... 🤔 Także nadzieja była ostra do następnego poranka.

Kibicuję Wam mocno!

Wiesz, może to zabrzmi bezsensownie, ale po dwóch stratach chyba wolę mieć ten dzień na nadzieję, lekką radość, niż dostać obuchem w głowę jeśli mamy z mężem zwidy.🙈

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

Starania od VII 2024

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

2 cs - wracamy do starań

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

Kariotyp ✅️
    Morfologia ✅️

-> Acard 75 & heparyna
  • Lianaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Velaria wrote:
    Trzymam kciuki, dawaj znać! Wysoką miałaś tą pierwszą betkę 😍😍 Jeśli w dzisiejszym wyniku prog Ci nie zmaleje, to (będąc w takim przypadku) zostawiłabym jak jest i nie zamartwiała się :)) Oczywiscie z konsultować z lekarzem można. Choć mi wczoraj już 4 lekarz ginekolog powiedział, że wskaźnikiem zdrowego rozwoju ciży jest beta, a nie progesteron i w sumie by mi go nie wypisywał w skierowaniu na badania, ale wie, że panie i tak chcą. Ten temat progesteronu mnie nurtuje - te podzielone zdania wśród lekarzy.

Lianaa wiem dobrze, jak stresujące może być oczekiwanie - w poprzedniej ciąży nie umiałam żyć normalnie w oczekiwaniu na wynik. Kilka razy robiłam badania na cito w szpitalu i wynik miałam po godzinie. Ta godzina trwała w nieskończoność, a wchodząc do labo czułam się, jakbym szła na skazanie + płacz na końcu nosa.
    Teraz juz podchodze do tej ciąży inaczej. Widzę po sobie, że bardziej jestem ciekawa dzisiejszego wyniku (czy jest w dziesiątkach, czy już wbił w seteczkę) i tego, czym los postanowił mnie obdarzyć tym razem :) Bo nie bardzo mamy na to wpływ. Będzie co ma być kochana, staraj się nie zamartwiać na zapas, tylko wierzyć w Kropeczka, że jest silny i drąży tam ostro swoją miejscówkę 🥰🥰

Dziękuję ci kochana 🥹 głupia dziś proga nie zrobiłam z tego wszystkiego tylko sama betę 🫣🤣 czekam…
    Też trzymam za Ciebie kciuki 🥹 a no i razem że spotkamy się na wątku po tej drugiej stronie forum

Dziewczyny, odpiszę każdej z osobna ale obecnie walczę w pracy 😆dziękuję wam bardzo z przemiłe slowa, jesteście kochane ❤️

📝Agata
    👩🏼‍💼31 🤵🏽 28
    🗓️4 CS

𝗢𝗡𝗔:
    •Cyto oraz USG ✅
    •Depresja reaktywna+ADHD
    💊Asertin💊Pueria Uno
    💊Wiesiołek💊Żelazo+C
    💊Inozytol💊Omega3+ADEK

•TSH 1,83 •PROG 11,36
    •GLUK. 93. •FERR 23

19.08.25
    •TSH 2,61 ⚠️ •PROG 14,10

18.08.2025 ⏸️ 🤫🙏🙌
    19.08.2025 •BETA 720,69
    21.08.2025 •BETA 1488 🙏
  • Promyczek39 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Dziś jestem 7dpo, poszłam zbadać progresteron i dodałam też estradiol, teraz się zastanawiam czy dobrze czy powinnam w owulacje go badac. Podpowiecie ?

👩39 l. 🧔‍♂️40 l.

👶 Wrzesień 2024 córeczka ( udało się w 2 cs )

Starania o drugie dziecko 🤞👶 zaczynamy 4 cs
  • Promyczek39 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:

20250821-084814.jpg

Gratulacje! Niech Maluszek rośnie zdrowo ❤️🤞

👩39 l. 🧔‍♂️40 l.

👶 Wrzesień 2024 córeczka ( udało się w 2 cs )

Starania o drugie dziecko 🤞👶 zaczynamy 4 cs
‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ