W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Hej dziewczyny dziękuję za wsparcie. Badanie pobrane wyniki dzisiaj po 17 dam znać. Trzymajcie kciuki...
🤞🤞🤞Koteczka82 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Bardzo się martwię biorę duphaston
Czy to normalne ? Czy mogę coś jeszcze zrobic
Taki ból jest normalny, dużo kobiet tak boli..15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Milixx wrote:Ja też jak mogę to poproszę pół kciuka wieczorem. O 18:45 mam monitoring. Powiem Wam, że się stresuje jak przed pierwszą wizytą albo i gorzej. W ogóle to myślę, czy nie odwołać wizyty i nie zdać się jeszcze w tym cyklu na los. Właśnie posprzeczałam się z mężem i jakoś tak nie widzę sensu w tych staraniach. I szczerze, coraz częściej myślę czy to dobry czas na 3 maleństwo..
Jest mi głupio, że tak Wam tu znowu smucę😔 Niech ten styczeń się już kończy bo wykończył mnie już psychicznie. Oby cały rok taki nie był 😔
Trzymam kciuki, jak już się umowilas to może już nie odwoluj ☺☺☺
Może akurat to ten miesiąc, czas na Twojego kropka ☺🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2022, 14:08
Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
MałaStokrotka wrote:Dziewczyny...zaczęłam plamić. dzwoniłam do swojego gin na recepcję, ale dziś nie przyjmuje doradzono mi jechać na SOR... strasznie się boję i nie mogę na niczym skupić nie wiem, może ten SOR to jednak przesada... może wystarczyłby "zwykły" inny gin. Mam abo w medicoverze, ale tam raczej o lekarzach marne opinie - do tych, co by mieli wolne terminy. I sama nie wiem:( strasznie się czuję zagubiona w tym wszystkim
Powtarzałaś betę?15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
nick nieaktualnyZamieszana93 wrote:Tak, dokładnie to samo info też znalazłam, ale jednak czytając różne wypowiedzi na forach odnośnie tego co działo się z owulacją po dupku nadal nie jestem spokojna i myślę, że może asekuracyjnie lepiej zaczekać do owulki. 🙁
Myślę że głównie zależy od reakcji organizmu, ale zawsze lepiej skonsultować się ze swoim lekarzem. Ja też mam przepisany od 16 dc, ale pójdę 13 na monitoring. -
Dziewczyny oficjalnie przesyłam ciążowe wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠😊 jest bijące ♥️
Blondyna.B, Milixx, Gwiazdeczka 93, Aneta2506, Ely, Okinny, Zamieszana93, Little_s, Nati94, Natka2, MałaStokrotka, blackdeer, Emii, _Luna_, Flovers, Margolciaa, Domi_naturelover, Jedna_z_Wielu, Hermiona5, stara Staraczka, Namisa, Paulina666, Wojcinka, MystifyMe, Koteczka82, Lolka997, Livka, ALICE, Kluska95, pluto_nova, Moonlight , Ola1988, Hania007, tylko_czytam, Patinka.k, Marchewka, Jo!Zio, Angelaaaa, Agata97, Itka, Tititata, Olo323, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona30on32 wrote:Dziewczyny oficjalnie przesyłam ciążowe wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠😊 jest bijące ♥️
Rośnij kropku!
A ja wiruski chętnie przyjmę 😊Ona30on32, Marchewka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Nie ma antybiotyku tylko lek na zatoki dostał na 3 dni.. Czyli do soboty..
We wtorek ma mieć badania nasienia, myślicie że odwołać?
Pani jak dzwoniłam mówiła tylko o antybiotyku że musi być przerwa tydzień, ale o innych łękach nic nie mówiła..15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Gratuluje i oczywiście łapie wiruski 😊 przydadzą się.Ona30on32, Marchewka lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Zazdroszcze takiej szybkiej dostępności lekarza..ja szukałam ostatnio prywatnie dodatkowo i na przyszły tydzień, a znalazłam jednego na ten i się rozchorował ja plamiłam w pierwszej ciąży na brązowo, 2 razy byłam na IP, mam zdrową, prawie 5 letnią córkę. Pamiętam jak w 10 tc przed wizytą na sor siedziałam zrezygnowana w łazience i płakałam, że stracę dziecko, jechałam z przeświadczeniem, że to koniec bo plamienie było dość obfite. A w straconej ciąży żadnych plamień..trzymam kciuki
Ja się trochę uspokoiłam (chyba?), zobaczymy co lekarz powie. Staram się być przygotowana na wszystko, wiem, że to baaardzo wcześnie i po prostu może być różnie - a jednak wiem, że będzie strasznie jak... jak... 😿
Ona30on32 gratulacje ❤ -
Ona30on32 wrote:Dziewczyny oficjalnie przesyłam ciążowe wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠😊 jest bijące ♥️
Super!!! ❤️ Dzięki za wiruski, mam nadzieję, że szybko przejdą też na wszystkie staraczki 😊Ona30on32 lubi tę wiadomość
👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Madżi88 wrote:A który masz tydzień.. ja byłam jak skończyłam 5tyg i było widać tylko perzechyk pęcherzyk żółtkowy i malutki zarodek
Według USG 6t4d a według okresu to 6t5d😉kolejna wizyta dopiero za miesiąc.Domi_naturelover, Patinka.k, Marchewka lubią tę wiadomość
-
Koteczka, czekamy na wyniki, muszą być okej!
Milixx kochana, idź na ten monitoring! Ja też czasami mam jakiś dziwny stres przed wizytą, a przed pierwszą to już w ogóle. W gimnazjum, liceum, ogromnie stresowałam się sprawami szkolnymi i do tej pory czuję coś podobnego przed wizytami...
Co do mnie... Dzisiaj w pracy na szczęście moje myśli były zajęte chemicznymi sprawami, ale wróciłam do domu i wybuchłam płaczem... Po 30 minutach łkania i smarkania w uściskach mojego Ukochanego - poczułam, że sporo emocji zeszło.
Zjadłam pół paczki toffiefee, otarłam łzy i zaczęłam działać. Zadzwoniłam do mamy przyjaciela, położnej, popytałam jak załatwić szybko i sprawnie poradę i skierowanie na laparo na NFZ, dała mi kilka wskazówek, popyta u siebie w szpitalu. Ja już zarezerwowałam tak czy siak wizytę na 4 lutego do (podobno) świetnego lekarza, który pracuje również w pobliskim szpitalu i specjalizuje się w chirurgii. Wezmę komplet badań, a mam już ich całkiem sporo, i zobaczymy co on na to.
Jeszcze nie raz łzy polecą, ale czuję wsparcie, parę waszych pięknych słów siedzi mi w głowie od wczoraj i motywuje do działaniaMargolciaa, Emii, Milixx, Koteczka82, MałaStokrotka, blackdeer, Ola1988, Marchewka, Jo!Zio, Angelaaaa, Agata97 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Milixx wrote:Ja też jak mogę to poproszę pół kciuka wieczorem. O 18:45 mam monitoring. Powiem Wam, że się stresuje jak przed pierwszą wizytą albo i gorzej. W ogóle to myślę, czy nie odwołać wizyty i nie zdać się jeszcze w tym cyklu na los. Właśnie posprzeczałam się z mężem i jakoś tak nie widzę sensu w tych staraniach. I szczerze, coraz częściej myślę czy to dobry czas na 3 maleństwo..
Jest mi głupio, że tak Wam tu znowu smucę😔 Niech ten styczeń się już kończy bo wykończył mnie już psychicznie. Oby cały rok taki nie był 😔Milixx lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Domi_naturelover, a słyszałaś moze o masażu podbrzusza olejkiem rycynowym? Wiem ze to moze niewiele pomoże, ale moze warto spróbować do laparoskopi, moze załagodzi jakieś zrosty które są w środku i uda się to jakoś udrożnić. Ja sobie robię w ten sposób ze szczotkuje delikatnie ciało żeby pobudzić ukrwienie a później smaruje olejkiem rycynowym. Ale chyba nie można tego robić w drugiej fazie cyklu.