X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️
Odpowiedz

W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️

Oceń ten wątek:
  • Donna89 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś, Delfi przytulam za biele ❤️‍🩹 zadbajcie o siebie dzisiaj i zróbcie dla siebie coś miłego ❣️

Default.owa piękne kreseczki! W ogóle jak szybko się one u Ciebie pojawiły 😍

@Belia też myślę, że alk+niewyspanie mogą dać niemiarodajny wynik temperatury. Ale cieszę się, że wczoraj zaszalałaś! Zasłużyłaś 😍 na pewno zrobiło to dobrze na Twoją psychikę, czasem trzeba troche wyluzować!

Default.owa, Delfi lubią tę wiadomość

👩‍🦳27 🧔‍♂️29
    starania od 2023
    12.24 9tc 💔👼

Endometrioza
    PAI-1, MTHFR hetero
    Niedoczynność tarczycy —> unormowana
    Amh 1,16 🥲
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz patrzę, że jedna apka przesunęła mi okres z 23.03 na 25.03, a druga na 27.03 🙈 a mnie już boli tak jakby @ byla za rogiem 🤯

👩31 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
    21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
    26.06 wszystko dobrze 🥹

preg.png
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 16 marca, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donna89 wrote:
    Miś, Delfi przytulam za biele ❤️‍🩹 zadbajcie o siebie dzisiaj i zróbcie dla siebie coś miłego ❣️

Default.owa piękne kreseczki! W ogóle jak szybko się one u Ciebie pojawiły 😍

@Belia też myślę, że alk+niewyspanie mogą dać niemiarodajny wynik temperatury. Ale cieszę się, że wczoraj zaszalałaś! Zasłużyłaś 😍 na pewno zrobiło to dobrze na Twoją psychikę, czasem trzeba troche wyluzować!

Oj tak, też mnie to zdziwiło. Ten tydzień spędziliśmy z mężem na wyjeździe. Widocznie dzidziutek chciał razem z nami spacerować po Krakowie.
    Jadłam też wtedy pierwszy raz steka (zwykle tylko kąsałam na spróbowanie od znajomych i męża) i był przepyszny! Teraz muszę go trzymać długo w pamięci, bo szybko nie zjem. 🤣

Belia lubi tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

1 cs - wracamy do starań
    16.07 - Pęcherzyk dominujący 19 mm

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
    Kariotyp ✅️
    Hormony wszelkiej maści ✅️
    Morfologia ✅️
    🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
    🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1

-> Acard 75 & heparyna
  • Donna89 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Default.owa wrote:
    Oj tak, też mnie to zdziwiło. Ten tydzień spędziliśmy z mężem na wyjeździe. Widocznie dzidziutek chciał razem z nami spacerować po Krakowie.
    Jadłam też wtedy pierwszy raz steka (zwykle tylko kąsałam na spróbowanie od znajomych i męża) i był przepyszny! Teraz muszę go trzymać długo w pamięci, bo szybko nie zjem. 🤣

Haha, może dzidziutek miał ochotę na soczysty kawał mięsa 😂 na pewno dodał mu sił na szybkie zadomowienie się w Tobie 😍

Default.owa, Belia lubią tę wiadomość

👩‍🦳27 🧔‍♂️29
    starania od 2023
    12.24 9tc 💔👼

Endometrioza
    PAI-1, MTHFR hetero
    Amh 1,16 🥲
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Default.owa Gratulacje kreseczek! Bardzo się cieszę 😀
    Który to był Twój cykl starań? 💖💖

Default.owa lubi tę wiadomość

18. cykl starań o pierwsze maleństwo 🤍🤰🏻 #rodzew2026
    • 14.08 – wizyta u lekarza prowadzącego 🧑🏻‍⚕️
    • 22.08 – badanie pod kątem endometriozy 🔍
    • 25.08 – klinika 🏥

👩 Ona (29 lat):
    • PCOS ⚠️
    • AMH: 6,94 🧪
    • Jajowody udrożnione podczas HSG 👹 ✅
    • MUCH ✅
    • Podejrzenie endometriozy❓

👨 On (27 lat):
    • mąż najlepszy we wszechświecie 🌏
    • Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
    • Koncentracja: 11 → 37 mln/ml 💪
    • Ruchliwość A+B: 6% → 11,5% 🐢
    • Morfologia: 2% 😐
    • Żywotność: 74% → 32% 📉
    • HBA: 43% 🥲
    • Lepkość: (++) 🤷‍♀️
    • HP i stan zapalny żołądka – antybiotykoterapia 💊
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Powder Autorytet

Wysłany: 16 marca, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ja przychodzę trochę poamrudzić, przyszła i na mnie kolej, bo jakoś się źle czuję z powiedzeniem tego mężowi, czy komukolwiek ze swojego otoczenia, bo obawiam się wyjścia na złą osobę, albo usłyszenia, że przesadzam i niepotrzebnie tak myślę. Ale mam te myśli i nic na to nie poradzę…ale do brzegu.
    Wspominałam jakiś czas temu, że dostałam zaproszenie na babyshower znajomej. To jedna z dwóch par, które zaczęły starać się po nas i obie zaszły za pierwszym podejściem. Obie będą tam obecne. Impreza jest dzisiaj a ja od rana mam zepsuty nastrój i nie wiedziałam dlaczego. Zajrzałam głębiej w siebie i uświadomiłam sobie, że mam strasznie dużo żalu i zazdrości, że to nie ja jestem w ciąży. Że dalej jesteśmy w tym miejscu. Mam świadomość tego, że to niczyja wina, ale nie zmienia to faktu, że czuję że się tam umęczę, uśmiechając i udając, że jest super…😩

Monnie, Ola8999, Zosia667 lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 34 🐶 🐶

🍼staranie na luzie od 03.2024
    ⏳monitorowane: 7cs

👩🏻‍🦱 ona
    ✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
    💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, koenzym q10, d-inozytol, euthyrox

🧔🏻‍♂️ on
    61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
    aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
    morfologia 2% → 0%❗️
    HBA 80%
    💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magnez, d-inozytol, kolagen

🔜 29.07 wizyta w klinice
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 16 marca, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Default.owa Gratulacje kreseczek! Bardzo się cieszę 😀
    Który to był Twój cykl starań? 💖💖

Łącznie można powiedzieć, że 6. Po 4 cyklu zaszłam w ciążę, ale ją straciłam w 8 tygodniu.
    Pod koniec stycznia dostaliśmy zielone światło od ginekolog i endo na starania. No i pod koniec lutego trafił się ten udany. Mam nadzieję, że dalej będzie wszystko dobrze. 🤞🏻

Chochlik12, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

1 cs - wracamy do starań

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

Kariotyp ✅️
    Morfologia ✅️

-> Acard 75 & heparyna
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 16 marca, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:
    Dzisiaj ja przychodzę trochę poamrudzić, przyszła i na mnie kolej, bo jakoś się źle czuję z powiedzeniem tego mężowi, czy komukolwiek ze swojego otoczenia, bo obawiam się wyjścia na złą osobę, albo usłyszenia, że przesadzam i niepotrzebnie tak myślę. Ale mam te myśli i nic na to nie poradzę…ale do brzegu.
    Wspominałam jakiś czas temu, że dostałam zaproszenie na babyshower znajomej. To jedna z dwóch par, które zaczęły starać się po nas i obie zaszły za pierwszym podejściem. Obie będą tam obecne. Impreza jest dzisiaj a ja od rana mam zepsuty nastrój i nie wiedziałam dlaczego. Zajrzałam głębiej w siebie i uświadomiłam sobie, że mam strasznie dużo żalu i zazdrości, że to nie ja jestem w ciąży. Że dalej jesteśmy w tym miejscu. Mam świadomość tego, że to niczyja wina, ale nie zmienia to faktu, że czuję że się tam umęczę, uśmiechając i udając, że jest super…😩
    Kochana, nie rób nic wbrew sobie. Jeśli wiesz, że to będzie dla Ciebie męka to nie idź. Twoje zdrowie psychiczne jest bardzo ważne i na pewno wpływa też na starania.
    Daj znać, że nie przyjdziesz, bo się źle czujesz i tyle. Nic na siłę. Zrób dziś dla siebie coś miłego.🩵

Powder, Marzycielka94, Meggi_** lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

1 cs - wracamy do starań

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

Kariotyp ✅️
    Morfologia ✅️

-> Acard 75 & heparyna
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Default.owa wrote:
    Kochana, nie rób nic wbrew sobie. Jeśli wiesz, że to będzie dla Ciebie męka to nie idź. Twoje zdrowie psychiczne jest bardzo ważne i na pewno wpływa też na starania.
    Daj znać, że nie przyjdziesz, bo się źle czujesz i tyle. Nic na siłę. Zrób dziś dla siebie coś miłego.🩵
    Zgadzam się całkowicie… jak masz się męczyć to nie rób sobie tego. Idź na spacer, przewietrz głowę, napij się kawy na balkonie albo coś obejrzyj w tv, cokolwiek, co da Ci choć trochę radości. Dziewczyny, musimy być dobre przede wszystkim dla samych siebie ❤️

Default.owa, Powder, Dżozu, Monnie, Meggi_**, Loraa lubią tę wiadomość

✨ Starania od 09/24 (11 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, MUCHa
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
    ❓ owulacja
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
    ⬆️ homocysteina 10,89 umol/L

👨 36
    ⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
    ✔ USG
    ✔ koncentracja 45 mln/1 ml
    ⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %

LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
    🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
    28.07 - 💉 beta HCG
    08.25 - sono-HSG

Wysłany: 16 marca, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem, że u mnie dni płodne zapasem + dodatkowo badania nasienia w przyszłym tygodniu. I jakoś czuję stres i przed tym cyklem, i przed badaniami, co to będzie, jak to będzie. Zastanawiam sie, czy nie odpuścić w tym cyklu..
    szczególnie po ostatniej sytuacji z dwoma kreseczkami i okresem po kilku dniach..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 10:52

#rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, MUCHa
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ❓ owulacja

👨 36
    ✔ USG

LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
    28.07 - 💉 beta HCG
    08.25 - sono-HSG
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 16 marca, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:
    Ja Wam powiem, że u mnie dni płodne zapasem + dodatkowo badania nasienia w przyszłym tygodniu. I jakoś czuję stres i przed tym cyklem, i przed badaniami, co to będzie, jak to będzie. Zastanawiam sie, czy nie odpuścić w tym cyklu..
    szczególnie po ostatniej sytuacji z dwoma kreseczkami i okresem po kilku dniach..
    Jak napisałaś wyżej, musimy być dobre dla siebie. Jeśli czujesz, że chcesz ten cykl odpuścić, bo to zrobi lepiej Twojej głowie, to idź za tym.
    A badaniami się nie stresuj. Mój mąż miał pod koniec stycznia i morfologia wyszła 0%, a teraz mam dwie kreseczki ciemniejące każdego dnia.
    Wyniki badań to nie będzie wyrok. To informacja, która powie Wam w którym kierunku macie iść. Trzymam za Was kciuki.🤞🏻

Powder, snieżka, Marzycielka94, Kokosik, Olisska, Donna89, Dżozu, Monnie lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

1 cs - wracamy do starań

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

Kariotyp ✅️
    Morfologia ✅️

-> Acard 75 & heparyna
  • Powder Autorytet

Wysłany: 16 marca, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, że jesteście! I rozumiecie 🩷 chyba i tak pojadę, bo z kolei moje poczucie obowiązku się mocno odzywa i wychodzi na prowadzenie. Najwyżej odbiję sobie wieczorem czymś miłym.

Default.owa, Marzycielka94, Darrika, Monnie, Meggi_**, emciak lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 34 🐶 🐶

👩🏻‍🦱 ona
    ✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)

🧔🏻‍♂️ on
    61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
    morfologia 2% → 0%❗️
    HBA 80%

🔜 29.07 wizyta w klinice
  • Powder Autorytet

Wysłany: 16 marca, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:
    Chyba dobrze byłoby spróbować odpuścić, zwłaszcza jeśli już na tym etapie czujesz stres. Nie ma co sobie go dokładać samodzielnie. Tulę mocno, domyślam się, że masz dużo myśli z tyłu głowy, ale może właśnie odpuszczenie i postawienie na spontan okaże się być remedium. 🫂🫂

Marzycielka94 lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 34 🐶 🐶

👩🏻‍🦱 ona

🧔🏻‍♂️ on
    morfologia 2% → 0%❗️
    HBA 80%

🔜 29.07 wizyta w klinice
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 16 marca, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:
    Dzięki dziewczyny, że jesteście! I rozumiecie 🩷 chyba i tak pojadę, bo z kolei moje poczucie obowiązku się mocno odzywa i wychodzi na prowadzenie. Najwyżej odbiję sobie wieczorem czymś miłym.
    Jeśli czujesz, że chcesz wesprzeć to idź. Rób co podpowiada Ci serce. Ale pamiętaj, żeby się do niczego nie zmuszać. Zawsze możesz po pół godzince czy godzince zmyć do domu. Pamiętaj w tym wszystkim myśleć o sobie. 🩵

Powder, Marzycielka94, Monnie lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

1 cs - wracamy do starań

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

Kariotyp ✅️
    Morfologia ✅️

-> Acard 75 & heparyna

Wysłany: 16 marca, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki serdeczne dziewczyny, dobrze jest mieć w Was wsparcie 🥹

Powder, Default.owa, Mardotka, Zosia667 lubią tę wiadomość

#rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, MUCHa
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ❓ owulacja

👨 36
    ✔ USG

LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
    28.07 - 💉 beta HCG
    08.25 - sono-HSG
  • Donna89 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:

Powder pamiętaj, aby pozwolić sobie na swoje emocje i odczucia… Wiesz, to że jesteśmy zazdrosne nie oznacza, że komuś źle życzymy. Targają nami różne odczucia. Jesli nie masz ochoty na uśmiechy i udawanie, że jest super to nie zmuszaj się do tego kochana. Oczywiście nie chodzi o to, aby odbierać radość komuś, ale mam na myśli to że zazwyczaj my sami stawiamy wobec siebie takie wymagania. Ja miesiąc po stracie dowiedziałam się o ciąży mojej szwagierki- tak samo, postanowili że chcą drugie dziecko cyk i jest zdrowa ciąża. Przeżyłam to bardzo, w głowie miałam że znowu będę musiała się uśmiechać i cieszyć kogoś ciążą, gdy w środku mam tyle cierpienia. Ale prawda jest taka że nikt mi nie każe się tym cieszyć, nie mam ochoty na dopytywanie o ciąże, zagadywanie w tym temacie itd. I wiesz co? Spotykamy się z rodziną i nikt mnie do tego nie zmusza, nikt nie każe mi o tym rozmawiać. I znowu przekonałam się że ta „powinność” jest tylko w mojej głowie.

Powder, Default.owa, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość

👩‍🦳27 🧔‍♂️29
    starania od 2023
    12.24 9tc 💔👼

Endometrioza
    PAI-1, MTHFR hetero
    Amh 1,16 🥲
  • Powder Autorytet

Wysłany: 16 marca, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donna89 wrote:
    Powder pamiętaj, aby pozwolić sobie na swoje emocje i odczucia… Wiesz, to że jesteśmy zazdrosne nie oznacza, że komuś źle życzymy. Targają nami różne odczucia. Jesli nie masz ochoty na uśmiechy i udawanie, że jest super to nie zmuszaj się do tego kochana. Oczywiście nie chodzi o to, aby odbierać radość komuś, ale mam na myśli to że zazwyczaj my sami stawiamy wobec siebie takie wymagania. Ja miesiąc po stracie dowiedziałam się o ciąży mojej szwagierki- tak samo, postanowili że chcą drugie dziecko cyk i jest zdrowa ciąża. Przeżyłam to bardzo, w głowie miałam że znowu będę musiała się uśmiechać i cieszyć kogoś ciążą, gdy w środku mam tyle cierpienia. Ale prawda jest taka że nikt mi nie każe się tym cieszyć, nie mam ochoty na dopytywanie o ciąże, zagadywanie w tym temacie itd. I wiesz co? Spotykamy się z rodziną i nikt mnie do tego nie zmusza, nikt nie każe mi o tym rozmawiać. I znowu przekonałam się że ta „powinność” jest tylko w mojej głowie.
    Bardzo Ci dziękuję za tę wiadomość 🫂 nawet nie wiesz, jak przyjemnie zarezonowała🩷

Pomyślałam sobie, że przekuję to w coś dla siebie i wykorzystam ten czas na oderwanie się od zastanawiania, czy to, że ukłuło mnie w podbrzuszu to ciąża, czy niestrawność 😂💪🏻

Default.owa, Donna89, Monnie lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 34 🐶 🐶

👩🏻‍🦱 ona

🧔🏻‍♂️ on
    morfologia 2% → 0%❗️
    HBA 80%

🔜 29.07 wizyta w klinice
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Default.owa wrote:
    Dziewczyny, melduje, że kreseczka ciemnieje i to jak!
    https://zapodaj.net/plik-wx8CyjUoWJ

I porównanie z poprzednimi:
    https://zapodaj.net/plik-2fifBAwXFB

Jutro lecę do laba, w środę pewnie znów, by sprawdzić przyrosty, ale jestem dużej wiary, że będzie okay.

Rośnij groszku. 🩵🤞🏻

Gratulacje 😍😍😍 u mnie na testach sikanych nadal cienie bladziochy, ale wierzę, że kropek tam walczy, piękne i zostane na fioletowej stronie🤞
    Piękne masz te kreski, beta to już formalność ❤️😘

Default.owa, Marzycielka94, Haniaxoxo lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:

Ja też uważam, że nie powinnaś robić nic wbrew sobie, a już tym bardziej zamęczać się dodatkowo tym wyjściem i udawaniem, że nic się w Tobie nie kotłuje. Możesz powiedzieć, że się źle czujesz, jelitowke masz cokolwiek i tyle, bo prawdopodobnie jak pójdziesz to po powrocie możesz się czuć sto razy gorzej niż teraz. Trzymaj się 🫂🫂🫂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 11:17

Powder, Haniaxoxo lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Default.owa Ekspertka

Wysłany: 16 marca, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Gratulacje 😍😍😍 u mnie na testach sikanych nadal cienie bladziochy, ale wierzę, że kropek tam walczy, piękne i zostane na fioletowej stronie🤞
    Piękne masz te kreski, beta to już formalność ❤️😘

Wierzę, że maluszek dzielnie walczy i będzie dobrze. 🤞🏻🩵 Widzę po stopce, że przyrost ładny. 🩵

Darrika, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

🧑🏻‍🦲 34 👩🏽 30 🐶 4

4 cs
    ⏸️ 10.24
    💔 11.24

2 cs
    ⏸️ 14.03
    💔 02.05 Florian 🩵

1 cs - wracamy do starań

👩🏻‍🦲 Morfologia 0% -> 2%
    Fragmentacja DNA 8%
    Kariotyp ✅️

Kariotyp ✅️
    Morfologia ✅️

-> Acard 75 & heparyna
‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ