X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️
Odpowiedz

W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️

Oceń ten wątek:
  • Powder Autorytet

Wysłany: 19 marca, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beautifullady wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Ja chyba zrobię sobie przerwę od forum i wrócę w kwietniu. Jakoś tak ostatnio jestem w niedoczasie i mam wrażenie, że mam mnóstwo planów na dany dzień, a kończy się na tym, że niewiele z nich realizuję.
    Dodatkowo ostatnia wizyta u psychologa dała mi do myślenia i zaczęłam podejrzewać u siebie depresję. Już od dawna nie czuję się dobrze psychicznie, ale styczniowa strata dobiła mnie kompletnie. Dziś mijają dokładnie 2 miesiące od straty, a to dalej boli.

Bardzo mocno za wszystkie z Was trzymam kciuki 🤞🤞
    Dużo zdrowia i pozytywnej energii. Od siebie dodam tylko tyle, że zauważenie u siebie depresji to pierwszy i najważniejszy krok do wyzdrowienia, walcz dziewczyno, forum poczeka, a my będziemy Cię dopingować w tle 🩷🩷🩷🫂

Dżozu, Marzycielka94, beautifullady lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 34 🐶 🐶

🍼staranie na luzie od 03.2024
    ⏳monitorowane: 6cs

👩🏻‍🦱 ona
    🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
    ✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
    💊 pueria uno, witamina D3, magne b6 forte, kolagen, koenzym q10, euthyrox

🧔🏻‍♂️ on
    61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
    aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
    morfologia 2% → 0%❗️
    HBA 80%
    HOMA-IR 3,14
    💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magne b6 forte, kolagen

🔜 29.07 wizyta w klinice
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 19 marca, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Maniusia staraj się nie stresować, wszystko będzie dobrze. Zdrówka i rosnących bet!🫶🏼

@beaufitullady zaopiekuj się sobą i wracaj kiedy poczujesz, że będziesz tego potrzebować❤️

@Mstka tulę za biel, faktycznie prog dawał spore nadzieje...🫂

@onalola czułaś jakoś jajniki w okresie po owu? Pytam bo też mam ten przypadek torbieli krwotocznej i jakiś dziwny ten cykl. Wczoraj czułam kilka razy takie przeszywające, mocne kłucie po stronie gdzie jest ta torbiel. Tak poza tym nie czuję w zasadzie żadnych objawów (może ból piersi ale to po duphastonie).

Miłego dnia kochane dziewczyny!

beautifullady, Mstka lubią tę wiadomość

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

starania od kwietnia 2024 r.
    10.2024 biochem 💔

13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
    25.04 1479 mlU/ml
    07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
    29.05 2,6 cm do kochania 🥰
    18.06 prenatalne (6,4 cm zdrowego maleństwa)🩷
    16.07 ważę 150 g i jestem siłaczką😻
    Połówkowe 13.08

preg.png
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beaufifullady - jesteś bardzo dzielna i kochana, zadbaj o siebie i daj sobie czas na swoje przeżycia, każde uczucia i emocje są dobre. Wspieramy Cię i będziemy czekały na wieści od Ciebie ❤️

Mstka - ściskam mocno 🫂

Onalola - trzymam mocno kciuki, a nuż biel okaże się drugą kreska? Bądźmy dobrej myśli ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca, 08:50

beautifullady, Mstka lubią tę wiadomość

✨ Starania od 09/24 (11 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, MUCHa
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
    ❓ owulacja
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
    ⬆️ homocysteina 10,89 umol/L

👨 36
    ⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
    ✔ USG
    ✔ koncentracja 45 mln/1 ml
    ⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %

LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
    🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
    28.07 - 💉 beta HCG
    08.25 - sono-HSG
  • Donna89 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dzisiaj zrobiłam test apteczny i biel nad bielami. 😤 Mam 9dpo, więc zatestuje jeszcze w weekend, o ile małpa nie przyjdzie.

@beautifullady Trzymam za Ciebie kciuki. Nie bój się skorzystać z pomocy specjalistów. To dobra decyzja aby zadbać o siebie i o swoją głowę ❤️

Powodzenia wszystkim testującym! Dawajcie tutaj kreseczki 😍

beautifullady lubi tę wiadomość

👩‍🦳27 🧔‍♂️29
    starania od 2023
    12.24 9tc 💔👼

Endometrioza
    PAI-1, MTHFR hetero
    Niedoczynność tarczycy —> unormowana
    Amh 1,16 🥲
  • Meggi_** Ekspertka

Wysłany: 19 marca, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym miesiącu jakby odpuściłam i bylo bardziej na luzie, ale dzisiejsza @ i tak lekko ukłuła w serduszko 🙃 ale teraz przynajmniej wiem, że w następnym tygodniu będę robić HSG bo wydaje mi się, że po cc moze tam coś zawodzi. Zrobię tez moze kontrolnie wyniki, bo robilam ostatnio w lipcu. Zaczelam bardziej dbać o siebie, waga drgnęła w dół, samopoczucie lepsze, jeszcze dzis piekne słoneczko ☀️ Ważne, że plan działania jakis jest. Ten cykl ogarnac to i owo, a potem wracam do gry 🤞

Jeszcze w weekend jade do Lublina (SAMA!) spotkac się z koleżankami ze studiów, więc i drineczka wypije. W niedzielę musze wrócić wiec symbolicznie, ale i tak pierwszy samotny wypad to dla mnie wielkie cos 😁 to będzie moja pierwsza noc bez dziecka 🙈

Dziewczyny miłego i pięknego dnia i trzymam kciuki!! ☀️☀️

Powder, Nayeli, Marzycielka94, Loraa, Siasi, Default.owa, kasialinkaa lubią tę wiadomość

32 👩 37 🧑
    2021 Księżniczka 👸 3cs

01.2025 Clo + Ovitrelle ❌️
    27.03.2025 HSG ✔️/❌️

👩:
    ✔️TSH - 1,088
    ✔️FSH - 5,54
    ✔️LH - 4,71
    ✔️Prolaktyna - 9,67
    ✔️Estradiol - 40,9
    ✔️Testosteron - 1.32
    ✔️Żelazo - 112
    ✔️Ferrytyna - 31,3 ➡️ 50,22
    ✔️Wit D - 81,7 🙃

18.07 wizyta kwalifikacyjna in vitro

21.07 ➡️ start stymulacji
  • onalola Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nayeli wrote:
    @Maniusia staraj się nie stresować, wszystko będzie dobrze. Zdrówka i rosnących bet!🫶🏼

@beaufitullady zaopiekuj się sobą i wracaj kiedy poczujesz, że będziesz tego potrzebować❤️

@onalola czułaś jakoś jajniki w okresie po owu? Pytam bo też mam ten przypadek torbieli krwotocznej i jakiś dziwny ten cykl. Wczoraj czułam kilka razy takie przeszywające, mocne kłucie po stronie gdzie jest ta torbiel. Tak poza tym nie czuję w zasadzie żadnych objawów (może ból piersi ale to po duphastonie).

Odczuwałam go, mój ból owu był pt i trochę soboty. A potem go czułam cały czas. We wtorek mi powiedziała że to mam, i czułam go jeszcze tak do piątku, coraz mniej, w jakieś pozycji czy siadaniu. Teraz w sumie nawet nie, może się zmniejszyła. Ja na dupku nic nie czułam, a teraz miałam luteinę i no tutaj piersi są takie jakby ciut tkliwsze i większe tak ciut ciut. No coś czuje. I nie, napewno nie jest to od ciąży, tylko od luteiny. Bo czuję odkąd biorę.
    Raczej jak doktorka mówiła, skreślam ten cykl gruba czarna kreska. Zaraz idę zebrać o badania do internisty , może coś się uda na NFZ. Żeby @ przyszła łaskawa w czasie 🙌

Gratuluję II kresek ❤️ mniej się udzielam, ale trochę mam na głowie

2 cs 11/24 cb 💔

07. 2025 10 cd

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
    Luteina 1x1

👨
    Obniżona ruchliwość , morfologia 1%, agregacja..
    30.06 androlog -> mówi że wyniki super
    Worek supli
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beautifullady wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Ja chyba zrobię sobie przerwę od forum i wrócę w kwietniu. Jakoś tak ostatnio jestem w niedoczasie i mam wrażenie, że mam mnóstwo planów na dany dzień, a kończy się na tym, że niewiele z nich realizuję.
    Dodatkowo ostatnia wizyta u psychologa dała mi do myślenia i zaczęłam podejrzewać u siebie depresję. Już od dawna nie czuję się dobrze psychicznie, ale styczniowa strata dobiła mnie kompletnie. Dziś mijają dokładnie 2 miesiące od straty, a to dalej boli.

Bardzo mocno za wszystkie z Was trzymam kciuki 🤞🤞

Trzymaj się i wróć do nas jak tylko będziesz gotowa 🫂❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca, 09:11

beautifullady lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • brilka Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika, jak się czujesz?

Darrika lubi tę wiadomość

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ problemy z drożnością kanału szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, stan zapalny endometrium, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

14/07 - konsultacja immunologiczna
    22/07 - wizyta kwalifikacyjna do IVF 🥹🍀
  • Julciaa14 Ekspertka

Wysłany: 19 marca, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maaniusia wrote:
    Nie śpię od 3, nie wytrzymałam i zrobilam trzeci test.
    1 sikany dodałam wczoraj
    2 zrobiłam apteczny z krwi i wyszedl negatywny
    Dzis zrobiłam kolejny sikany i sama nie wiem już co myśleć, same zobaczcie: https://ibb.co/5WxkGhcp
    Na betę na razie nie mam jak jechać przez pracę.
    Wczoraj z tego wszystkiego zle popatrzyłam i wczoraj był 10 dpo a dziś 11, ale linia ani trochę nie ściemniała.
    Masz ciemniejsza kreskę odemnie, u mnie to już w ogóle ledwo widoczna ta kreska, a tej jest chyba 11/12 dni po owulacji. Też nie wiem co robić. Dziś rano miałam trochę sluz podbarwiony na różowo. Na betę mogę jechać dopiero po pracy. Chyba nie wytrzymam dziś w tej robocie.

31👩‍❤️‍👨41
    👶- 9 lat
    Starania o rodzeństwo od 06.2023
    Styczeń 2024 💔
    Marzec 2025 ⏸️🤞🤞
    24.04 mamy serduszko ❤️
  • Maaniusia Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nayeli wrote:

Wcześniej jak tylko podczytywałam na forach to jakoś prostsze się to niestresowanie wydawało 😅 mam nadzieję że testy mnie nie oszukują, bo lekko bym tego nie zniosła.
    Dzis muszę zapytać lekarza czy mam dalej brać duphaston (zaczęłam brać żeby torbiel zniknela)

Nayeli lubi tę wiadomość

• Iskiereczka00 Ekspertka

Wysłany: 19 marca, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mstka i Meggi przykro mi dziewczyny 😔 ściskam Was mocno, walczymy dalej 💚

Maniula gratulacje! Piękne kreseczki 🥹💗

Beautifullady po pierwsze dziękuję, że dajesz nam znać. Myślę o Tobie często i gdybyś zniknęła bez śladu zastanawialabym się co się stało. Jeśli to depresja, to tak jak pisały dziewczyny, samo już zauważenie to bardzo duży krok. Życzę Ci na ten czas mnóstwo czułości, ukojenia, zrozumienia i łagodności dla siebie. Daj sobie to czego potrzebuje Twoje serce, a my będziemy tu na Ciebie czekać. Wpadaj też z doskoku, jeśli tylko będziesz miała chęć. Nadrabianie postów może być trudne i męczące, więc wpadaj też tak po prostu 💚 i pamiętaj, że są gdzieś w Polsce i za granicą dziewczyny, które o Tobie myślą 😘

beautifullady, Meggi_**, Mardotka, Mstka lubią tę wiadomość

Starania od 10.2022

👩🏼 34

IO, niedrożny jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
    Kir AA
    Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)

04.24 metformina
    05.24 drożność
    06.24 histeroskopia
    08.24 leczenie doksycyklina
    01.25 leczenie metronidazol + tarivid
    05.25 histeroskopia

🧔🏻‍♂️ 36
    Nasienie w porządku
    Hla C1C1

IVF

I procedura, krótki protokół 07.2025 - 5 komórek, 0 ❄️
    II procedura, długi protokół ⏳️?
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    Odczuwałam go, mój ból owu był pt i trochę soboty. A potem go czułam cały czas. We wtorek mi powiedziała że to mam, i czułam go jeszcze tak do piątku, coraz mniej, w jakieś pozycji czy siadaniu. Teraz w sumie nawet nie, może się zmniejszyła. Ja na dupku nic nie czułam, a teraz miałam luteinę i no tutaj piersi są takie jakby ciut tkliwsze i większe tak ciut ciut. No coś czuje. I nie, napewno nie jest to od ciąży, tylko od luteiny. Bo czuję odkąd biorę.
    Raczej jak doktorka mówiła, skreślam ten cykl gruba czarna kreska. Zaraz idę zebrać o badania do internisty , może coś się uda na NFZ. Żeby @ przyszła łaskawa w czasie 🙌

Ja po Ovitrelle zrobionym 9marca nie czułam nic, dopiero 11 wydawało mi się że była owu bo czułam kłucie prawego jajnika, chociaż to niemożliwe bo torbiel powstała na lewym. I od tamtej pory nic, dopiero w poprzedni weekend kłucie w macicy, jakieś ciągnięcie w podbrzuszu przy siadaniu i zmianach pozycji. w poniedziałek spokój a wczoraj takie mocne kłucie z lewej strony (tej co torbiel). Nie wmawiam sobie, że to ciąża bo to raczej niemożliwe. Bardziej zastanawiam się czy te dziwne objawy powoduje torbiel czy taki po prostu cykl się trafił. Też zamierzam po pojawieniu się @ iść na badania krwi, chociaż już nie wiem jakie🤷🏼‍♀️

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

10.2024 biochem 💔

13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    25.04 1479 mlU/ml
    Połówkowe 13.08

preg.png
  • Maaniusia Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julciaa14 wrote:
    Masz ciemniejsza kreskę odemnie, u mnie to już w ogóle ledwo widoczna ta kreska, a tej jest chyba 11/12 dni po owulacji. Też nie wiem co robić. Dziś rano miałam trochę sluz podbarwiony na różowo. Na betę mogę jechać dopiero po pracy. Chyba nie wytrzymam dziś w tej robocie.
    Ja tak mialam wczoraj w pracy, roznosiło mnie. Miejmy nadzieję że jak coś widać tam gdzie powinna być biel to się udało ❤️

• Nayeli Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maaniusia wrote:
    Wcześniej jak tylko podczytywałam na forach to jakoś prostsze się to niestresowanie wydawało 😅 mam nadzieję że testy mnie nie oszukują, bo lekko bym tego nie zniosła.
    Dzis muszę zapytać lekarza czy mam dalej brać duphaston (zaczęłam brać żeby torbiel zniknela)

Oj tak, zwykle jak ktoś mówi ,,nie stresuj się" to działa na odwrót ale musisz się starać dla dobra tej fasolki 😊

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

10.2024 biochem 💔

13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    25.04 1479 mlU/ml
    Połówkowe 13.08

preg.png
  • Maaniusia Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nayeli wrote:
    Oj tak, zwykle jak ktoś mówi ,,nie stresuj się" to działa na odwrót ale musisz się starać dla dobra tej fasolki 😊

Staram się nie myśleć o negatywach :D

Widzę, że zaczynasz stymulację taka sama jaka ja miałam do stycznia. Pierwszym razem miałam aromek + ovitrelle +duphaston, a potem już tylko aromek i duphaston.
    Mi dzięki tym stymulacjom wróciły owulacje.
    Do tego suplementowałam m.in inozytol.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca, 09:39

Dżozu, Nayeli lubią tę wiadomość

• assialbnn Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki szybkie pytanie 😊 nie dla mnie ale z racji że jesteście skarbnica wiedzy to kieruje je do Was 🙂 prolaktyna i lh najlepiej badań rano czy pora dnia nie ma znaczenia ?

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    27.05- progesteron 31 ng/ml
    29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
    31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
    progesteron 21 ng/ml
    03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
    05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
    progesteron 18,9 ng/ml
    07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
    16.06- beta ok. 31 tyś mUI/ml 💚
    progesteron 16 ng/ml ....

16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶

1.07- progesteron 20 ng/ml
    Besins(progesteron) 3x100mg
    Luteina 2x100mg

preg.png
  • PaulinaNnn Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    No to zarażaj mnie tym przesunięciem raz dwa 🦠

U mnie dzisiaj owulak nadal słabiutki. Mam nadzieję, że owulacja nie wystrzeli do soboty

Zarażam ♥️ jak słaby to już dziś środa to myślę że nie pojawi się wcześniej.
    Faktycznie czułam wczoraj jajnik prawy i właśnie z niego była owulacja.
    A dziś już nic nie boli.
    Serio gdyby nie te testy owu nie spodziewała bym się takiego obrotu sprawy. Boże jak dobrze że ja je zrobiłam w poniedziałek i wczoraj 😂

Kokosik lubi tę wiadomość

💃🏻31
    🤵‍♂️33

4cs - na luzie, spontanicznie
    3cs - testy owulacyjne, suplementy
    31.03 🥰 II 🥰 12 dpo
    Progesteron- 11.90 ng/ml -> 10.80 ng/ml
    31.03 -33.60 mlU/ml
    02.04- 111.00 mlU/ml
    04.04- 326.00 mlU/ml
    07.04- 834.00 mlU/ml
    16.04- 11410.00 mlU/ml
    02.05- dwa serduszka 💞
    30.05- prenatalne - ok 👌🏾

„Moje nadzieje nie zawsze się spełniają, ale zawsze mam nadzieję" 🤍
    preg.png
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Dziewczynki szybkie pytanie 😊 nie dla mnie ale z racji że jesteście skarbnica wiedzy to kieruje je do Was 🙂 prolaktyna i lh najlepiej badań rano czy pora dnia nie ma znaczenia ?
    Wydaje mi się, że rano, szczególnie prolaktyne, która mocno jest uzależniona od stresu (kortyzolu), który mówi sie, że z rana jest najwyższy

assialbnn lubi tę wiadomość

✨ Starania od 09/24 (11 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, MUCHa
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
    ❓ owulacja
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
    ⬆️ homocysteina 10,89 umol/L

👨 36
    ⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
    ✔ USG
    ✔ koncentracja 45 mln/1 ml
    ⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %

LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
    🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
    28.07 - 💉 beta HCG
    08.25 - sono-HSG
  • ater Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Rano. Co do prolaktyny to 2 dni przed zero 💖, bez większego wysiłku fizycznego i wyspać się. Prolka jest bardzo wrażliwa

Marzycielka94, izzou97 lubią tę wiadomość

32🧝‍♀️33🧔🏻‍♂️
    starania od II.24
    pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
    •nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki

team #rodzew2026✨🍓🍓
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 19 marca, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ☺️
    Gratuluję || i Trzymam kciuki za Julcie i Maniusie.
    Podziwiam Maniusia, bo jestem chyba na takim etapie, że gdybym zobaczyła dwie kreski to praca zeszła by na dalszy plan i pędziła bym na betę. Według mnie niepotrzebnie się stresujesz- test informuje o ciąży, a doszukiwanie się ciemniejszych kresek jest bez sensu. Tylko beta prawdę Ci powie i oczywiście dwudniowy przyrost. Także to jest teraz Twój priorytet i wiesz co zrobić, a ja czekam na wynik.

U mnie Sielsko Anielsko. Nie robię owulakow, bo jakoś mi lżej. Działamy sobie co dwa dni i mamy 9,11,13dc za nami.
    Jakoś lepiej mi się działa nie wiedząc czy jest PiK 😅
    Także w tym cyklu totalny spokój, co ma być to będzie.
    Co jakiś czas właściwie od okresu swędzą mnie sutki i piersi sa troszkę większe niż zawsze. Macie tak czasami? Ja zazwyczaj przed 🐒 tylko. Mam nadzieję że to nie cykl bezowulacyjny bo pięknie nam wychodzi działanie w tym miesiącu i się ostro wkurzę.
    Edit. I śluz od 9dc piękny, płodny. Najładniejszy w 9 i 13dc. Więc też miła odmiana.
    Chyba nie robienie testów wpływa na mnie kojąco.
    Jak to brzmi o tym śluzie niczym ostatnie zdjęcie koleżanki hahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca, 09:57

Marzycielka94, Nadzieja32, Powder, grazka0022, Darrika, Meggi_**, Dżozu, Mardotka, Hope🍀, Belia lubią tę wiadomość

🧩 11cs o brakującego puzzelka. To nie jest nasza wiosna 💔
    ⏸️ Kwiecień 2025- 9dpo, cień cienia
    💌 (6t0d) pęcherzyk żółtkowy, z zarodkiem 3,6mm i echem serduszka
    💌 (7t0d) Zarodek 6.6mm, brak akcji serca 💔
    Wciąż walczymy o Ciebie 🖤

✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!

preg.png
‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ