Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale LH i FSH 3 dzień cyklu po okresie czy nawet w trakcie okresu? W necie znalazłam ze najlepiej w 3 dniu cyklu ja mam okres 7 dni i nie wiem kiedy?
-
Ani0nka wrote:Ale LH i FSH 3 dzień cyklu po okresie czy nawet w trakcie okresu? W necie znalazłam ze najlepiej w 3 dniu cyklu ja mam okres 7 dni i nie wiem kiedy?
W 3 dniu cyklu, czyli podczas okresuAni0nka lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Anionka, u mnie też tak było że raz był ten pierścień a raz nie niestety ale tak może być
Ja mam Hashimoto ale mam bardzo wysokie przeciwciała- gdybym nie zbadala to bym nie wiedziała bo mi nigdy endo nie powiedziała że widzi na usg że jest hashi
Kochana moja pamiętaj pcos i Hashimoto to nie wyrok pamiętam jak ja wyłam jak się dowiedziałam o pcos, jeśli się potwierdzi (A mam nadzieję że nie) to musisz to na spokojnie przetrawic i stawać dalej do walki jesteś silną babką jak my wszystkie tu żadna choroba nas nie pokona w drodze do szczęścia -
Ani0nka wrote:Ale LH i FSH 3 dzień cyklu po okresie czy nawet w trakcie okresu? W necie znalazłam ze najlepiej w 3 dniu cyklu ja mam okres 7 dni i nie wiem kiedy?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Dzięki Kochana! Zrobię wszystko aby to nie było pcos zacznę od diety podobno może zdziałać cuda. Ale najpierw badania. Ten fsh i LH powie więcej czy to pcos i ta glukoza z insulina. W lutym mam usg tarczycy i dowiem się czy to hashimoto
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:No i już nadrobione
Werka wyniki wydają się fajne do tej pory pcos stwierdzali po obrazie usg ale teraz coraz bardziej się schylaja nad hormonami, pewnie oba te czynniki są ważne ja przy złych wynikach hormonów mam normalne cykle i swoje owulacje
To w takim razie co uniemożliwia u mnie ciąże? Musi być jakaś przyczyna -
Ale Wy dużo piszecie!!! W końcu usiadłam na tyłku i czytam
Dużo Karolin tutaj pozdrawiam imiemniczki!!
Tasia bo nie doczytałam, jaki wynik?
Z mężem lepiej, ciśnienie dalej skacze. Najbardziej podskoczylo, jak powiedziała mu ordynator że zostanie do poniedziałku, drugi raz - jak przyszłam :pblair., Plamka_92 lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
Werka 0456 wrote:To w takim razie co uniemożliwia u mnie ciąże? Musi być jakaś przyczyna
-
A jaka dieta najlepiej się sprawdza przy pcos?
Bo wiem że na hashi to najlepiej odstawic nabiał i gluten (jeśli ktoś potrafi) ale przy pcos to się nie orientuje -
nick nieaktualnyPrzy PCO to chyba takie dietka sluzy jak przy IO...
Warzywka owoce
A z umiarem najlepiej zadko lub w cale slodycze fast foody cukier itp itp
Czytalam kiedys taki artykul walka z pco
I tam pisalo ze pco jest najczesciej powiazne z IO
Wiec taka dieta najlepiej sie zapewne sprawdzi -
MissKathy92 wrote:A jaka dieta najlepiej się sprawdza przy pcos?
Bo wiem że na hashi to najlepiej odstawic nabiał i gluten (jeśli ktoś potrafi) ale przy pcos to się nie orientuje
Ja nie jestem super w temacie, ale warto poczytać dziewczyny z to w środku http://www.towsrodku.pl/dieta-pcos-zalecenia/ -
nick nieaktualny