Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko. Współczuje . Nikt nie powinien przez coś takiego przechodzić!-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Maria87 wrote:Dzień dobry!
Ja mam nadzieję, że to będzie pierwszy cykl, w którym nie będę się doszukiwać objawów, bo to było do tej pory wykańczające...
Kiedy badać progesteron? 7dpo? Może być dzień wcześniej lub później?
7-8 dpo powinno się badać
Żanetko nie wiem co powiedzieć. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, straszne to -
nick nieaktualny
-
MartitaS wrote:A zawsze Cię bolały piersi przed @? Mnie po owu jak zaczynają boleć to już wiem, że się nie udało, że nie powinny... Nie wiem skąd mi się takie myślenie wzięło
Idę dzisiaj na podgląd czy objawy owu pokryły się z rzeczywistością i jestem po
Martita ja mam tak samo - zawsze jak zaczynaja bolec mnie piersi to wiem ze z nic nie wyjdzie... i w sumie odkąd pamietam to zawsze piersi mnie przed @ bolały z tydzień albo i lepiej..
Witam się również w ten wtorkowy dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 10:50
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Żanetka nikogo nie powinno to spotkać, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co w tej chwili czuje Twoja koleżanka...PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Żanetka to jest bardzo smutna wiadomość. Zobaczcie jakie to niesprawiedliwe. Ciąża powinna być spokojnym okresem a okazuje się że ciągle trzeba się martwic.
Ja dziś do pracy spóźniłam się godzinę bo musiałam opanować swoje mdłości.. dziewczyny objawy rozkręcają się ok 8 tygodniaII kreski 10.01
30.01 -
Martita mnie czasem bolały a czasem nie- ale zawsze przestawaly na 2-3 dni przed okresem a w udanym cyklu nie dlatego miałam przypuszczenia że mogło się udać
Zanetka jejku co za historia najgorzej to wrócić do pustego domu kiedy miało się wrócić z dzieckiem jejku aż mi się płakać chce
Tasia to ja czekam na ten 8 tydzień jeszcze dwa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rzadko testowalam, ale jak juz sie zdarzalo to niestety tak. Po jakims czasie test odbawił się w miejscu kreski i powstawala taka bardzo blada kreska. Raz juz serio myslalam, że to ciąża. Najlepiej powtorz test za jakies dwa dni, zeby miec pewność. Szczerze te testy najlepiej wyrzucac od razu. Praktycznie kazdy w koncu sie odbarwia
-
nick nieaktualnyKaga wrote:Ja rzadko testowalam, ale jak juz sie zdarzalo to niestety tak. Po jakims czasie test odbawił się w miejscu kreski i powstawala taka bardzo blada kreska. Raz juz serio myslalam, że to ciąża. Najlepiej powtorz test za jakies dwa dni, zeby miec pewność. Szczerze te testy najlepiej wyrzucac od razu. Praktycznie kazdy w koncu sie odbarwia
-
Clariethin wrote:Aż mi się smutno zrobiło
Dziewczyny czy zdarzyło wam się żeby na teście który sobie został samopas przy umywalce po 24 h zrobiła się bladorozowa kreska w okienku C? Bo właśnie znalazłam test z wczoraj i oniemialam
niestety to tylko testy, po 24 godzinach nie sprawdzamy już. Zrób nowy potem może to będzie miłe zaskoczenieII kreski 10.01
30.01 -
Hej dziewczyny
Melduje, że rośniemy
Beta 14dpo 413.6
A jeśli chodzi o wczesne objawy, to w dniu kiedy pojawiło się plamienie implantacyjne czułam się bardzo dziwnie, taka nieobecna. Byłam na urodzinach i skądś wiedziałam zeby nie pić. Wszyscy mi mówili,że i tak wygladam jakbym piła bo oczy mi się świeciły:p
Później objawy jak na okres, dopiero później zorientowałam się, że to tak bolą jajniki i w pachwinach mnie ciągnęło. A teraz czuje ból jakby minie coś rozpychało od środka, najczęściej po południu.Tasia888, MartitaS, Bożenka, Esti lubią tę wiadomość
6 cs
Beta 8dpo 7,8
10dpo 40,2
14dpo 413.6
17dpo 1917.5
-
Clariethin ja nigdy nie patrzyłam ma testy po dłuższej przerwie niż na ulotce- później są niewiarygodne powtórz test i będzie jasne
Furma ładnie rosniecie
Ja byłam u rodzinnej i jestem trochę odwodniona muszę powtórzyć badanie moczu i pić duuuuzo wody -
Ja byłam na wizycie. Potwierdziła, że pęcherzyki piekły, endo 13mm. I dała skierowanie do kliniki... niby wiedziałam, że wcześniej czy później to się stanie, ale jakoś mnie poruszyło jak dostałam tą kartkę...15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
Martita wiem że to pewnie dołujące, ale z drugiej strony pomyśl że trafisz do miejsca z większą wiedzą i doświadczeniem w którym szybciej pomogą zajść w ciążę
MissKathy no to butla w dłoń i na zdrowie
Furma gratulacjeMissKathy92, MartitaS lubią tę wiadomość
-
Martita wiem co czujesz bo ja też już dostalam skierowanie do kliniki niby się człowiek spodziewa ale i tak smutno A może u Ciebie się skończy jak u mnie? : trzymam kciuki
Blair teraz będę w pracy chodzić do wc co pół h jak nic Jejku chce jak najszybciej powiedzieć szefowi o ciąży bo pomyśli że jakaś nienormalna jestem hahaMartitaS, blair., Why_not_now87 lubią tę wiadomość
-
Martita a to podejrzewałas ze może dać Ci skierowanie do kliniki ?
Wiem ze pewnie czujesz się z tym kiepsko ale z drugiej strony Blair ma racje, ze tam bardziej doświadczeni ludziMartitaS lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg.