Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Lajni85 wrote:Dziękuję Dziewczyny ;* jestem w szoku... Jestem w pracy i nie umiem się skupić. Jutro jadę powtórzyć!
Po pracy do męża do szpitala. Jak mu podskoczy ciśnienie, to do poniedziałku mu obniża... -
Tasia beta na pewno nie jest za mała
po prostu jest szybko wyłapana i jeszcze nie zdążyła podrosnac kiedyś na wątku 92 była dziewczyna która miała pierwszą betę 2.3- teraz tuli już synka
Witaj trodde
Miło że wybrałaś nasz wątek jak widac być może okaże się szczęśliwy i tego nam wszystkim życzę przykro mi z powodu Twojej straty I super że już wrociliscie do starań, kwestia czasu i znowu się uda i aniołek do Ciebie wróci zobaczysz
Dziewczyny super nam się rok zapowiada 2019 będzie nasz jak nic każda w swoim czasie i swoimi metodami zajdzie w ciążeblair., Werka 0456, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mogę dołączyć do was to mój 17 miesiąc starań. W 2016 w październiku miałam zabieg wylyzeczkowania ponieważ mojq dzidzia nie rozwinęła się i zarodek pojawił się na chwilę i na wizycie po 2 tyg już nie było... Ale zaczęliśmy starania w sierpniu 2017. I id tamtej pory nic, za 4 miesiące biorę ślub, mój narzeczony badania dobre ja mam zle tsh i biorę letrox 50
Werka 0456, MissKathy92, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta93 wrote:Hej dziewczyny mogę dołączyć do was to mój 17 miesiąc starań. W 2016 w październiku miałam zabieg wylyzeczkowania ponieważ mojq dzidzia nie rozwinęła się i zarodek pojawił się na chwilę i na wizycie po 2 tyg już nie było... Ale zaczęliśmy starania w sierpniu 2017. I id tamtej pory nic, za 4 miesiące biorę ślub, mój narzeczony badania dobre ja mam zle tsh i biorę letrox 50
-
Witaj Marta93
Oczywiście że możesz dołączyć, witamy i zapraszamy
Widzę że masz już przeżycia na koncie bardzo mi przykro że wtedy się nie udało
Ale zobaczysz że będzie lepiej
Od kiedy masz za wysokie tsh i jaki miałaś wynik przed letroxem?
Widzę dużo dziewczyn ma problem z tarczycą -
blair. wrote:O mamo co się podziało z moją prolaktyną. Badałam w maju i była ok, 14.08 ng/ml, a teraz zrobiłam z innymi badaniamy i wyszło 53.34 ng/ml przy normie do 26.72. Może to jest teraz przeszkodą hmm. Ma któraś z Was problem z prolaktyną?
-
blair. wrote:28 stycznia dopiero, już znów po owulacji będzie.
-
Beti82 wrote:Jedyne co Ci moge polecic to pij szałwie.Tak mi ostatnio ginka kazala .W cholere to niesmaczne ale nie bralabym castagnusa czasem ,bo u mnie sie dlugie cykle od tego zaczely.A tsh masz ok?
O dzięki! Eh tsh właśnie się pojawiło, zawsze miałam ładne, w maju również badałam i było 1.303, a teraz 3.710, to chyba przecież za wysoko na starania ft3 5.20 przy normie do 6.80, ft4 15.99 przy normie do 22. Wiedziałam że te całe stymulacje namieszają u mnie, przed wszystko zawsze było w normie
Plamka niestety nie wiem co znaczy na tym etapie, wiem że przed owulacją dziewczyny badają żeby stwierdzić czy jest wartościowa komórka jajowa, i miało to być w okolicach 200 na komórkę? Ale nie pamiętam super dokładnie jak to było -
Blair no faktycznie chyba stymulacja Ci nie służy skoro mówisz że wcześniej było w normie a teraz takie kwiatki
Plamka progesteron bardzo ładny powiedziałabym A na estriadiolu niestety (pewnie jeszcze) się nie znam badalam tylko na początku cyklu razem z innymi hormonami- był w normie to się nie skupiałam na nim, bo miałam wiele innych badań na których musiałam się skupić -
MissKathy92 wrote:Witaj Marta93
Oczywiście że możesz dołączyć, witamy i zapraszamy
Widzę że masz już przeżycia na koncie bardzo mi przykro że wtedy się nie udało
Ale zobaczysz że będzie lepiej
Od kiedy masz za wysokie tsh i jaki miałaś wynik przed letroxem?
Widzę dużo dziewczyn ma problem z tarczycą -
Blair to tego samego dnia mamy wizyte u lekarza
Mam nadzieje, że coś sensownego Ci poradzi na wizycie.
No właśnie zwykle estradiol bada się przed bądź w okolicach owulacji a mój lekarz chce wyniki z 7 dpoblair. lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)