Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam w piatek powtórkę bety po 24h.. z 16 do 34 urosła. Wiem że powinnam dłużej czekać Ale męczył mnie to...
Lajni85, MartitaS, blair. lubią tę wiadomość
10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
Witajcie dziewczyny weekendowo
Werka kciuki trzymam żeby @ się nie pojawiła kiedy test? dzisiaj który śpi?
Oj Tasia Tasia no ale widzisz że beta rośnie super wiem że nie można wytrzymać w takiej sytuacji- znaczy się domyślam się teraz zrób w poniedziałek dopieroblair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Witajcie dziewczyny weekendowo
Werka kciuki trzymam żeby @ się nie pojawiła kiedy test? dzisiaj który śpi?
Oj Tasia Tasia no ale widzisz że beta rośnie super wiem że nie można wytrzymać w takiej sytuacji- znaczy się domyślam się teraz zrób w poniedziałek dopiero
-
Lajni przy Twojej wczorajszej becie powinno już ładnie widać może ten test jakiś wadliwy? Spokojnie kochana czekaj na drugą bete trzymam mocno kciuki żeby było ok :*
Lajni85 lubi tę wiadomość
-
Lajni85 wrote:Test sikany nie wyszedł ani bladej kreski... Czekam w kolejce na betę... Boję się, że coś będzie nie tak...
Beta ważniejsza niz sikany?
Beta jest ważniejsza.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*
Lajni85 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:Ja dziś dostałam @ wiec zaczynamy drugi cykl starań
Na forum panuje motto, że nowy cykl to nowa nadzieja i szansa a pierwszy dzień @ to może pierwszy dzień ciąży.Ani0nka, MissKathy92, Plamka_92, Lajni85, blair. lubią tę wiadomość
-
Werka 0456 wrote:Dzisiaj mam 16 dpo, to dosyć wcześnie dlatego staram się nie nakręcać
-
Dokładnie Anionka- tak jak napisała Kaga- ja też sobie zawsze mówię że 1dc to być może pierwszy dzień mojej ciąży więc głowa do góry, pierś do przodu i nowy cykl będzie Twój
-
Kaga wrote:Lajni te testy to są czasami do niczego i tyle. Mojej kolezance też wychodziły negatywne i te negatywne testy biegają jej teraz po domu. Może za dużo wypilas i mocz był rozcienczony? Może stezenie hormonu jest wciąż za niskie na czulosc testu?01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Lajni85 wrote:Test sikany nie wyszedł ani bladej kreski... Czekam w kolejce na betę... Boję się, że coś będzie nie tak...
Beta ważniejsza niz sikany?
Może masz jakiś słaby test.
Będzie dobrze! 3mam kciuki!10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7