Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj weszłam zerknąć I widzę, że się nie da!
Ale wczoraj I tak na forum bym wiele mie posiedziała, bo miałam zabiegany dzień.
Przed braniem hormonów I sterydów to nosiłam 36, aleee się mi przytyło.
Z 36 miałam też taki problem, że spodnie bywały na mnie za krótkie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaria87 wrote:Jejku w których sklepach widzicie 32? Bo mnie by się czasem przydał taki rozmiar (nie spodni, ale np bluzki czy kurtki), ale jak już to tylko allegro.
I jeszcze w którym sklepie taka obsługa?Salome lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja teraz leżę z pupą na poduszkach, nogi na ścianie hehe Działamy, działamy
Ladinola, anna1990 lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyWitajcie mam na imie Zofia od 2016 roku staramy sie z mezem z przerwami i pierwsze dziecko na koncie dwie nie udane ciaze na wczesnym etapie nogdy nie widzielismy serduszka a druga ciaza byla ciaza pozamaciczna. Teraz dlugo dlugo nic. Przechodzilam rozne stany od zalamania po zlosc. Ale w koncu poukladalam sobie w glowce ze swiat sie nie konczy i skoro tak ma byc to orzeciez nie moge sie zloscic na cos czego nie ma. Z mezem dopiero teraz zaczynamy sie cieszyc z zycia. Ja zrzucilam kilka kg waze teraz 61 kg ( z 67 kg) planujemy tez wyjazd. Widze ze duzo kobiet boryka sie z dlugimi staraniami a ja vhyba tylko widzialam ze tylko ja mam taki problem moze w tym moje nieszczescie bylo i te ciagle porownywanie sie do innych. Dlatego jesli ktos ma gorsze dni pamietajcie nie jestescie same wiele par sie boryka z dlugimi staraniami i chocby skaly sra..y jak sie to mowi czasami nie mozna nic zrobic bo nie mamy na niektore rzeczy wplywu. Pozdrawiam i zycze milego dnia
anna1990, Pastylka, Esti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj byłam na aqua aerobiku, ale było tak sobie, za to jutro idę na to samo, ale z inną prowadzącą, która daje większego czadu
U nas z mężem spora różnica wzrostu, bo aż 36 cm2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyMaria Ty jesteś z Krakowa, tak ?
Gdzie chodzisz na Aqua ? Ja byłam w Parku Wodnym raz i było tak sobie, a chciałabym tak żebym to poczuła
Więc będę wdzięczna za polecenie, w sumie ja na siłownie chodzę do Cascady na Szuwarowej, tam też jest aqua aerobik, ale jeszcze się tam trochę wstydzę iść, bo pełno znajomych chodzi -
nick nieaktualnynada wrote:Zofia a jak się czujesz po trampolinach? Ja się nasłuchałam samych negatywnych rzeczy jak to skakanie może zniszczyć mięśnie dna miednicy i spowodować nietrzymanie moczu.
-
Oj dziewczyny podziwiam Was za chodzenie w szpilkach. Ja mam szpilki w szafie i zakładam tylko na wesela albo tego typu imprezy. Miedzy mną a moim mężem jest 10 cm różnicy i jakos szaleć nie mogę z obcasami. Dziś jak to przy sobocie mam leni i nie moge zebrać sie do sprzątania i chyba muszę zrobić sobie badanie cukru. Ciągle jestem zmeczona i ciagle chce mi się pić...
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyhttps://polki.pl/zdrowie/medycyna-naturalna,skacz-na-trampolinie-dla-zdrowia,10311482,artykul.html
Tutaj masz wiecej ja bym bardziej bala sie ze nie nadaze. Poza tym specjalisci uwazaja ze moga przegonic raka a moja rodzina jest bardzo obciazona wiec dla mnie same plusy wole to niz nic nie robic.