Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny
Hsg jak dobrze pójdzie w kwietniu. Teraz te posiewy a to musi dwa tygodnie rosnąć. Zobaczymy czy znowu jakaś bakteria się nie wykluje. Ten cykl spisuje na straty. Eh. Ostatni cykl żeby rodzic w Tym roku.
Co do szpilek to ja tak rzadko nosze na wesela chyba tylko. Nie lubie swoich nóg i rzadko zakładam spódnice.
Ogladałyscie Dance Dance wczoraj? Nie wiem czemu nakręciłam się ze chodakowska będzie tańczyć! A ona w jury
Lecę z psem na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 09:49
Alexandra88 lubi tę wiadomość
-
Nada - ja jak robiłam posiew gin mówiła ze około tygodnia. A w ogóle wynik miałam już po 3 dniach bo okazało się ze na szczęście nic się nie wykluło, wiec może i u Ciebie będzie szybciej ja nie oglądałam Dance Dance - w ogóle mam zaległości w tv
Stokrotka - no to w takim razie działajcie ja przed owu i w trakcie raczej nie mam żadnych objawow. Niekiedy czuje jajnik po tej stronie co jest pęcherzyk, ale to rzadko mi się zdarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 10:16
nada lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
Mnie czasami kłuje jajnik haha ale jakiś dużych objawów nie mam.
Wczoraj była u nas kuzynka i opowiadała o przygotowaniach do starań o dziecko. Jak ja bym chciała być na takim etapie i się niczym nie przejmować.
Muszę się skupiać bardziej na urlopie a nie takich szlak tych myślach. Liczę że odpocznęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 10:58
-
Dzień dobry! Ja w tym cyklu mam dość wysoką temperaturę jak na pierwszą fazę, ale co chwilę jest zaburzona, bo alkohol, bo inna pora pobudki. Robię co prawda testy clearblue, ale został mi tylko jeden, więc nie wiem, czy się uda wykryć owulkę...
Wczoraj byliśmy z mężem na kolacji w indyjskiej restauracji, a potem chcieliśmy iść potańczyć, ale oczywiście było za wcześnie, więc jeszcze łaziliśmy sporo. Śmiałam się, że stare dziady z nas, bo o 22 chcemy tańczyć, a wszystko wszędzie się rozkręca przed północą dopiero. I już miałam ochotę się zawijać do domu Ale w końcu po kilku baniach weszliśmy na pusty parkiet i rozpoczęliśmy imprezę hahaPhiczek lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie ja wczoraj ogladalam dance dancw ale zasnelam przy odc 2. Co do szpilek ja ostatnio sportowy albo polsportowy styl bardzo mi sie podoba i jest praktyczny. Co ciekawe od kad chodze na silownie nie musze sie o swks meza prosic a z ksiazek co polecacie przeczytac mam w.koncu troche luzu co mnie bardzo cieszy a po wczorajszym spa nie umiem rak domyc maseczka zola
ta byla i moje dlonie tez zolteWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 11:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe norma wiedzialam o tym ze bedzie
Jest plan na przyszlosc a to wazne
Bede robic hsg maz powtarza nasienie
Ogolnie doszlismy z mezem do wniosku ze do konca roku probujemy naturalnie
A jesli niestety nadal nic to bedziemy myslec o pomocy medycyny ;(
Oby do tego nie doszlo ale ... plan B trzeba miec -
Żanetka, masz super podejście! I to jest Twoja wielka siła.
as88 to zależy od tego, jak długie masz cykle i kiedy zazwyczaj pojawia się owulacja.
Żanetka93, as88 lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
U nas tylko rozmowa heh
Bez klotni.
Musieliśmy pewne sprawy przegadac a raczej plan na nas.
U mnie endo narazie.
Zobaczymy co powie a pozniej reszta na spokojnie.
Moj powtorka badan tych co androlog zlecil i nasienie.
No i jego usg brzuszka. Musowo musi zrobic.
Zanetka
Widze u cb @ przychodzi jak u mnie jak w zegarku heh
Mam nadzieje ze do 50tki nie dobijesz. Zreszta nie pozwalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 12:05
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyJa na ta chwile jedyne co moge zrobic to jest to hsg...
Bo owulki wszystko gra na tip top...
Mam nadzieje ze wyniki meza beda lepsze tym razem jesli nie poszukamy pomocy u androloga...
A jesli nie uda sie w tym roku bedziemy szukac pomocy w klinice i dzialac inaczej ...
Oby nie... chce zeby natura dala nam dzidzie...
No ale to nie koncert zyczen
Hehe
Co do podejscia nie moze byc inne
Zamartwianie i uzalanie sie nic nie zmieni i w niczym nie pomoze
Ja od dawna okres traktuje normalnie
Gorzej reaguje moj maz
Od momentu gdy zbadal nasienie i nie wyszlo zbyt rewelacyjnie ma takie jakby hm... poczucie winy?
Odbylo sie setki rozmow na ten temat
A i tak w czasie gdy wie ze mam okres jest jakis taki inny...
Ale naszczescie szybko mu mija bo czuwam nad pozytywna atmosfera hehe
Zawsze mo mowie wez nie mazaj sie bo za niedlugo mamy od nowa robote hehe
W sumie twierdzi ze ja jak nikt zawsze potrafie sprawic ze od razu mu lepiej w kazdej sytuacji gdzie ma dola
I to sie nazywa udane malzenstwo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak phia jak w zegarku;D
Ale to mnie akurat cieszy
Nie mam problemu z cyklem a to przeciez sukces hehe
A co do tego ze lazja nie chce zniknac na 9mscy?
Rusze niebo i ziemie zeby znalesc przyczyne niepowodzen !
A jak juz ja znajde to zabije ze szczegolnym okrucienstwemRudaMaruda25 lubi tę wiadomość