Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Może faktycznie przemęczenie, te nocki są jakieś koszmarne.. Choć teraz jak o tym myślę to rozważam też winę metformaxu.. Jak sytuacja będzie się powtarzać to wezmę kilka dni urlopu i odwiedzę lekarza..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Laski mozna sie zalamac...
2 tyg temu cukier 83 insulina 5
Dzisiaj cukier 86 insulina 15
Co jest grane?
Żanetka, może zjadłaś coś dzień wcześniej przed badaniami ?
Mi kiedyś wyskoczyła ogromna glukoza, bo na wieczór wypiłam litr soku pomarańczowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam z fitnessu i padam...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Lajni czekamy na informacje jak po wizycie
U nas dziś okropna pogoda, pada i wieje... brrrrLajni85 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
No właśnie piąteczek jeszcze udało mi się kupić matę do ćwiczeń i to różową
Muszę zająć się solidnie robotą to czas mi szybko zleci-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
RudaMaruda25 a znasz Ją dobrze? wiesz co lubi.. bo jak nie znasz Jej dobrze, to takie uniwersalne prezenty w stylu czekoladek/ pralin/ alkoholu będą dobre, bo jak ja się to zawsze śmieje, albo sama zje/ wypije albo poczęstuje gości, także się nie zmarnuje chyba że znasz Ją dobrze, to można kupić inny drobiazg, który wiesz, że Jej się spodoba.
A jak tam Twój śluz? (wybacz pytanie wprost, ale zastanawiałaś się czy to nie infekcja, więc pytam). -
nick nieaktualnyDzisiaj już nie ma śladu, totalnie sucho jest, więc to chyba był taki jednorazowy wybryk.
Jestem już chyba po owulacji, jeśli w ogóle w tym miesiącu ją miałam. Czuję takie pikanie z prawej strony jakby na jajniku i miałam plamki krwi, no chyba, że znów mi mięśniak rośnie
Co do szwagierki to pytałam męża, bo to w końcu jego siostra! A on taki ogarnięty, że stwierdził, że dobre wino. -
Jestem Paulina My z mężem staramy się już 6 cykl jak do tej pory nic Myślałam że po ślubie pyk i będzie jak u moich koleżanek ale niestety mnie to szczęście ominęło. Byłam u ginekologa i Pani dr zleciła mi badania hormonów, wyszła mi podwyższona prolaktyna norma 23.30 a ja mam 32.15 ale dokładnie co i jak z zresztą badań będe wiedziała po wizycie 21 marca. W poniedziałek mam jeszcze zrobić progesteron. Być może ta prolaktyna nam przeszkadza... też już nie mam siły bo mam 30 lat a tu nic, dzień w dzień o tym myślę dodatkowo Pani dr przepisała mi Ovarin i Miovelia Nac aby pomóc jajeczkowaniu. Zobaczymy po wizycie co z tego będzie. .
-
Lajni dawaj znac co i jak
Ja mam podobnie jak Ty tez inaczej funkcjonuje po powrocie z pracy juz jakos nic mi sie nie chce.
Jeszcze sie gdzieś przeziębilam i gardło mnie boli.. czosnku juz jesc nie moge bleeeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 16:29
Lajni85 lubi tę wiadomość
II kreski 10.01
30.01 -
Cześć Paulina ja też miałam nadzieję że pójdzie jak po maśle, w 2 cs owulacja potwierdzona na monitoringu - no nie może się nie udać - a jednak mogło.. Ciąża biochemiczna..
Rozgość, ponoć to szczęśliwy wątekStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Jest 116 uderzeń na minutę fasolek ma 6,7mm
Agafiga, MilusińskaMilena, Żanetka93, Tasia888, Alexandra88, Ag1988, MissKathy92, MartitaS, Kaga, Salome, Esti, blair., Phiczek, Jane208, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤