Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka przykro mi ale to można poprawić. Nam lekarz powiedział, żeby M unikał saun, term, kąpieli w gorącej wodzie, jazdy na rowerze... Bo na to podobno duży wpływ. A nie miał infekcji ostatnio? Będzie dobrze :*01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
Żanetka i dobrze ze sobie wczoraj odreagowaliscie. Ja wczoraj prosto z samolotu na urodziny kolegi. Mąż biedny dzisiaj leczy kaca
Na wakacjach było super, odreagowałam i cieszę się, ze wracam do swojej rutyny. Tylko te wyniki mnie męczą. Mogliby na maila wysłać a tak to nic nie wiem.
O 15 jedziemy po psa była u rodziców cały wyjazd. Ciekawe jak zareaguje -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 12:30
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 a łączysz zioła z lekami na stymulacje? Ja sie troche obawiam zeby nie przestymulowac... ale Mężowi i tak bede parzyć.
Nie moge jakos przestać myślec o tym jak wczoraj tulilam Maluszka .. heh .. i Maz tez .. ale przyjdzie i czas na nas! Poki co mam „wychodne” zeby troche odpocząć od tej całej sytuacji z uziemieniem w domu...nada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny!
Jak tam weekend, powoli się już kończy i jutro już powrót do szarej rzeczywistości...
Ja dzisiaj widziałam u siebie zabarwiony krwią śluz, już sama nie wiem co się tam dzieje mi w środku, mam nadzieję, że nie rośnie mi żaden nowy mięśniak
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 12:31
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%