Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj ostatnio marudził że sb kupi radio z makity. Bo stare mu sie rozwalilo i nic na podworku nie odbiera wiec mu kupiłam. Tak bez okazji.
W szoku byl
Wczoraj zamówiłam kanape z 2 fotelami
Przed świętami dojedzie hehe czyli idealnie
Nie ma co sie @ przejmować i płakać.
Tylko działać dalej...
Ja jestem ciekawa czy moja praca nad IO mi przywrocila owulacje. Jak nie to dopiero organizm dostanie wycisk haha* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyBędzie używał jej do jazdy na rowerze, dlatego kupiłam mu z takim uchwytem, który da się przymocować do kasku.
Ehh, mój mąż to taki typowy sportowiec, a ja to taki raczej kanapowiec, który od czasu do czasu pójdzie na siłkę potrenować i nie mam z tego jakiejś wielkiej przyjemności, ale przeciwieństwa się jednak przyciągają.
Ale na wakacjach też się nam przyda do nakręcenia jakiegoś takiego fajnego klipu.
Ja nie dość, że mam bolącą @ to jeszcze jestem przeziębiona, a dzisiaj mam trening wieczorem, który sobie chyba odpuszczę. Nos zapchany totalnie....
-
nick nieaktualnyHej wszystkim
Mam do was pytanie. Mialam owulacje 12.03 albo 13.03. Dokladnie niestety nie wiem. Wspolzylam z mezem juz przed owulacja w trakcie i po Dzisiaj powinnam dostac okres. Niestety nawet sie chyba nie zapowiada. Lekkie bole brzucha tylko mam. Rano zrobilam test, niestety negatywny
Musze wspomniec ze mam niedoczynnosc tarczycy( hashimoto) ale w normie (0,730). Jakby tego bylo malo mam zespol policystycznych jajnikow (odkryty 2 lata temu, bralam hormony). I teraz wracam do mojego pytania Czy nie pospoeszylam sie z testem? Mozliwe ze jeszcze nie wykrywa hcg w moczu? -
nick nieaktualnyHej dziewczynki fajne prezenty dla tych mezow sprawilyscie
Moj odebral wyniki hormonalne wszystko ladnie hula
Phia powodzenia aby owulka byla
Abi a moze dla pewnosci wczesniej zanim sie bedzie myslalalo o pomocy medycyny zbadac wszystko co sie da?
Np droznosc wybadac meza w zdluz i wszerz...
Np nasienie co 6 tygodni plus hormony? Moj ma takie zalecenia od lekarza
U nas wyszlo ze problemen jest nasienie ale walczymy ostro
Hormonki ok wiec teraz zostalo usg
Do konca roku dajemy sobie czas jesli sie nie uda to wtedy bedziemy myslec o ineminacji nasieniem partnera...
No ale to bedzie wtedy 3 lata naturalnych prob wiec raczej taka najwyzsza pora chyba...
Ale poki co dajemy wiare ze poprawimy nadze dzieciaki i ze zaskoczy pieknie i ladnie
Jeszcze 9 naturalnych szans przed nami -
Abi
Do pumy mi jeszcze daleko haha
Zanetka
Oby wrocila haha
To bd swietowac
Moj mial isc na nasienie ale tam gdzie robil to zawiesili te badanie i narazie do odwolania nie robia.
A w 2 musi podrzucic w ciagu 30minut a to nie realne bo za daleko mieszkamy. Szukamy dalej heh...
Ale teraz dentysta u niego bo ma stan zapalny na zebie i lepiej żeby sie nie rozwinęło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 10:04
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
MEGI 123 wrote:Milena zbadaj sobie resztę jeżeli chodzi o tarczyce, ft3, ft 4, anty tpo i anty tg.
Nawet jak tsh i ft mam idealnie to się okazało że mam hashimoto bo te anty ponad norme
Endo kazal mi brac wit. E i selen na zapalenie.
Mogę wpasc w hasimoto ale wcale nie musze. U mnie poprostu poczatki wszystkiego tyle z usg.
Tylko ze ja genetycznie juz obciazona jestem i musze pilnowac tsh.
Abi
Tez bd ciucha szukac na świeta heh
Ale czy znajde haha nie wiadomo xDWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 11:05
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż jest chory na ubieranie koszul, tylko t-shirty i bluzy, a w koszulach wygląda naprawdę dobrze, jest wysoki, dobrze zbudowany. Kupiłam mu na zeszłe święta taką koszule, to ubrał w końcu, ale nie tą.
Na wesele tak samo, ubrał, ale nie białą, bo sobie coś w głowie ubzdurał, ze biała koszula mu się źle kojarzy.
A to właśnie była taka slim fit.