Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy za to wczoraj byliśmy na rowerach, a wieczorem w kinie na Kurierze.
Dodatkowo mieliśmy bardzo intensywny weekend jeśli chodzi o , ale mieliśmy co nadrabiać, bo ten miesiąc ogólnie był kiepski, a ja mam za niedługo chyba mieć @.
Wczoraj mi narzekał, że aż go od tego mięśnie bolą
To była niedziela, którą mąż miał w całości wolną, a to się mega rzadko zdarza.
nada, Agafiga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a czy Wy też tak macie że jak zbyt wcześnie po @ zaczniecie się serduszkować to jakby się przedłużało plamienie? W tamtym cyklu tak miałam że 5dc miałam usg i nawet po tym plamilam jeszcze 3-4dni. Ciekawe od czego tak i jak temu zapobiec?Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
U mnie też bo ostatni trwał raptem 3 dni a reszta to właśnie takie lekkie plamienie. Za to dzisiaj mnie zalewa okropnie a brzuch i krzyż to mnie tak boli że w ogóle masakra.. Aż mi przeszło przez myśl że to może znowu biochemiczna bo jest podobnie jak wtedy.. Ale jeśli tak to chyba nie chcę o tym wiedzieć. Za to po ruszę temat plamień u gina..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Moj weekend minął pod znakiem alkoholu a skoro w ciąży nie jestem to czemu sobie odmawiać. Mój okres skończył sie 20 marca, wczoraj w pracy poczulam lekki skurcz brzucha i po jakimś czasie tak momro mi się zrobiło. Ide do łazienki a tam brązowe a w sumie to beżowe plamienie. Dzid rano czuje lekki bol brzucha i sluz jest z dodatkiem kewi już takiej wyraźnej... cos mi sie wydaje ze po tych tabletkach to mi sie ladnie poprzestawialo...
Ja to dwie kreski zobacze jak kupie falszywy test z neta lub druga kreskę sobie domaluje...
Dziś jade z mężem do ortopedy i sie dowiemy czy gips mu potrzebny czy może zmienić na buta specjalnego a najlepiej jakby wrócił do pracy.
Od momentu jak sie dowiedziałam że moje dwie koleżanki sa w ciąży to znów mi jakoś ciężko plus jeszcze ta stazystka w pracy na moje miejsce... oj chciałbym zobaczyć 2 kreski, później serfuszku i zanieść im zwolnienie i mieć wszystko w dupie...
Dziś 26 czyli moja chrzesnica kończy 4 latka, ale to zleciało-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ?