Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Abi płaszczyk przepiękny !
Sama sobie muszę jakiś upolować, 4 tygodnie do świat, może jeszcze zejdę trochę z centymetrów i kilogramów to się odstrzelę !
Jejku, a mi się wydawało, że 2020 rok to jeszcze tak daleko, a tu jednak nie!
Ale ten czas mi zapiernicza, dopiero był Nowy Rok.
Ja sobie na urodziny muszę kupić telefon, ma może któraś z was iPhone ? Teraz sobie z telefonem poszaleję, ale to inwestycja na lata Teraz mam stary po mężu i powiem szczerze, trochę już mi się wiesza.
Ehh to moje przeziębienie nie daje za wygraną, jak tu ćwiczyć ?
IPhone rewelacja 😍polecam, ale jeśli ktoś chce robić zdjęcia sztos to Huawei 20pro jest konkretny 😀
Podzieliłam Twój los z przeziębieniem - again 😕 -
nick nieaktualnyHej laseczki
Abi fajny plaszczyk;)
Phia bedzie dobrze;) masz sprawdzic czy owulka powrocila
Czyli wychodzi na to ze jej nie bylo
A jak jej nie bylo to bez tego ani rusz:(
Wiec w sumie nie bylo na co liczyc...
Takze kciuki mocne aby wrocila
A jesli nie zawsze mozna stymulowowac itp takze wkoncu sie doczekasz
Tak jak kazda tutaj
Nie ma co patrzec na rok
Mial byc 2017 mial byc 2018
2019 tez mial byc tym
Wiec nie myslimy o 2020 tylko bierzemy sie w garsc i idziemy po swoje az do skutku nie wazne jaka bedzie to data
Ja dzis zapracowana ostro ale dobrze przynajmniej czas leci:)
A i zdrowka dla chorych wracajcie do silWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 14:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zanetka
2 razy mialam sprawdzane i nie bylo ale to tez nie wyrok bo mogla sie pojawiać ale nie tak czesto jak sb mysle.
Moze byla szansa raz na 12 cykli hehe
Moze czesciej a moze wcale.
Pogdybac sb możemy hehe
Gdybym sprawdzala co miesiac to co innego.
IO to cholerstwo ale trza dalej zwalczac. Chociaz czasami już nie mam ochoty.
Sprawdzimy i sie okaze czy bd powrot smoka xD
Wgl cycki mnie bola jeszcze troche. A @ dzis koniec.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Samosiowa staraczka wrote:A czy ktoras z Was probowala sobie robic taki post tylko o wodzie albo o sokach narazie wytrwalam ale napewno nalezy duzo lezec juz nie moge sie doczekac jutrzejszego sniadanka
Kaga, PJUR lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja też nie jestem zwolennikiem takich postów, diet itp.
Chyba lepiej jeść zdrowo i racjonalnie.
Ja się teraz pilnuję z jedzeniem i jem 4 razy dziennie, około 5:30, 9:30, 14:00 i 18/19. Kalorycznie wychodzę w zwykły dzień 1600-1700, a jak mam trening to 1900-2000.
Ale jak mi koleżanka rozpisała dietę, to powiem szczerze, że nic mi się ani nie marnuje, ani nie chodzę głodna, a i posiłki jak się lekko zmodyfikuje lub dołoży coś je i mój mąż, więc nawet mam z głowy co ugotuje.
PJUR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie 7, 10, 13, 16, 19 godzinka.
Zalezy na ktora zmiane ide to czasami roznica 30-40 minut jest.
1.5l-2l wody i tam cala reszta.
Dietetyczka mi ustalila posilki.
Ostatnio robiac obiad mam efekt wymiotny i za bardzo ich nie jem. Predzej mi mega smakowaly. Hmmm czemu tak mam. Sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 15:16
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Samosiowa takie diety nie mają najmniejszego sensu. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, żeby rzucać argumentami, ale poczytaj opinie dietetyków i specjalistów w takich dziedzinach. Żaden mądry tego nie poleci.
Nigdy nie zapomnę też jak jedna nad wyraz wybitna profesorka na moich studiach wyśmiewała wszystkie diety i gówniane suplementy na odkwaszania organizmu. Zdrowy organizm z prawidłowo funkcjonującymi płucami i nerkami nie będzie nigdy zakwaszony. Ale co chwilę zjawia się jakiś Ziebopodobny człowiek i wymyśla takie bzdury dla zbicia kasy. A ludzie plaaaacą... Za żywą wodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:09
-
nick nieaktualnyWiem znam cala jej historie jestem przeciwniczka tego typu praltykom i uwazam ze ona sie nienotrzasnelo po smierci bliskich ale kazdy ma wybor i sam decyduje o swoim zdrowiu co do jednodniowego postu to juz jedno podejscie mialam ale niestety wtedy bylam nie douczona w tej kwestii post nie jest celem w zajsciu ciaze bardziej ze wzgledow regeneracyjnych na moje jelita..
Kaga dzieki za rady jednak po cos ten post zrobilamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 15:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPosty tymbardziej o wodzie to nie najlepszy pomysl ...
Organizm nie otrzymuje zadnych wartosci odzywczych
Prze dluzszy lub czesty czas moza wpasc w anemie itp...
Mi znajoma ktora studiowala dietety mowila ze gdy czlowiek chce przejsc detox dobrze zaczynac dzien od smothi np warzywnego lub owocowego /woda z cytryna ale pomiedzy tym napewno.zjesc wartosciowe drugie sniadanie plus odzywczy obiad...
Poza tym dla oczyszczenia organizmu polecala picie przez dwa tyg wode brzozowa 3 szkl dziennie do posilkow..ale to do posilkow
Poza tym podstawa jest zmiana nawykow zywieniowych na stale nie na chwile
Tak jest z dietami ale tez z detoksami...
Zyjac np tydzien o samych sokach a pozniej rzucac sie na jedzenie nie przyniesie nic dobrego...
Dobry jest tez detox ale jedzac
Czyli jeszcz to co oczyszcza ale dajesz tym organizmowi wartosci odzywcze ...
Kazdy jest dorosly i odpowiada za siebie ale takie rygorystyczne diety lub detoxy raczej dobroci nie przynosza
-
Niestety w dzisiejszych czasach praktycznie w każdej branży czekają na nas hieny, które tylko myślą jak wydebic od nas kolejne pieniądze. Najgorzej jest chyba właśnie jeżeli chodzi o zdrowie, bo ludzie zrobią wszytko, żeby nie bolało, żeby wyzdrowieć, żeby pozbyć się raka, żeby mieć dziecko itp.
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:10
-
Ja bym kiedyś podjęła post dąbrowskiej, sle trzeba wtedy wszystkie leki odstawić a chce dać im szanse działać. Mam koleżankę w pracy która już dwa razy przeszła post i bardzo sobie to chwali. Inna zaszła w ciąże po poście, ale to nie było same w sobie celem postu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:55
-
nick nieaktualnyJa naprzyklad jak zjem miecho to czuje sie syta a po warzywach ciagle jednak mysli sie o jedzeniu. Posty sa dobre pod warunkiem ze zrobimy go madrze ja jestem chyba tylko przeciwniczka tych calych frutarianizmow i weganizmow a diety niestety ale i w szpitalach stosuja