Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To spróbuj z mniejszą ilością octu i z miodem 🙂
To okropne że mamy początek roku i przychodni nie stać na badania.. W mojej przychodni też tak jest. Raz tylko poszłam u mnie w rodzinnej miejscowości do przychodni do gina, zaraz po c.biochemicznej. Wiecie co mi powiedział? Najpierw zapytał ile mam lat a potem jak długo jestem mężatką i powiedział że "jeszcze się do łóżka nie zdążyłam dopasować a co dopiero do męża i że wymyslam sobie problemy" fakt że to było w 2cs ale mimo wszystko skoro doszło do takiej sytuacji chciałabym się przebadac. Też usłyszałam że przychodnia nie ma pieniędzy na moje wymysły.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Szczerze to bardzo mnie to dobilo. Pęcherzyków jest kilka i byłaby większa szansa...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
70km
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyKaś28 wrote:70km
-
A dlaczego akurat tam Cię wysyłają do Katowic? Reklama? W Katowicach jest dużo klinik, więc ciekawe czemu niby tam.
Heh wiecie brak pieniędzy w tej żałosnej służbie zdrowia to jedno, ale brak taktu że strony lekarza to drugie. Dlatego mojego - mimo że tani nie jest - to nigdy bym go nie zamieniła, bo on by w życiu z tekstem o niedopasowanym łóżku nie wypalił. Pewnie w 2 cs też by dał mi do zrozumienia, że przesadzam, ale gdzie z takim tekstem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 19:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaga wrote:A dlaczego akurat tam Cię wysyłają do Katowic? Reklama? W Katowicach jest dużo klinik, więc ciekawe czemu niby tam.
Heh wiecie brak pieniędzy w tej żałosnej służbie zdrowia to jedno, ale brak taktu że strony lekarza to drugie. Dlatego mojego - mimo że tani nie jest - to nigdy bym go nie zamieniła, bo on by w życiu z tekstem o niedopasowanym łóżku nie wypalił. Pewnie w 2 cs też by dał mi do zrozumienia, że przesadzam, ale gdzie z takim tekstem...
Ruda ja robie bo jest to banalnie proste nawet taki ie talent jak ja zrobi inaczej wyglada malowanie paznokci i czekanie az wyschnie lakier inaczej jak pod lampa jest utwardzane polecam bo koszt jest taki ze kosmetyczka sie zwroci nie zaluje zakupuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 19:37
-
Kaga jasne że to był 2cs ale poszłam do lekarza zaraz po ciąży biochemicznej, załamana, możecie sobie wyobrazić co mogłam czuć.. Chciałam tylko sprawdzić czy wszystko w porządku, zrobić podstawowe badania tym bardziej że wiedziałam że mam PCOS. A on do mnie z tym tekstem o łóżku, że jeszcze zdążę zajść w ciążę i co ja sobie wyobrażam w ogóle prosząc o badania hormonów, że przychodnia nie ma pieniędzy... Już więcej tam nie poszłam.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyJak się chce osiągnąć jakiś cel to każda metoda jest dobra 😃. Ciepła woda z cytryna na czczo działa cuda na jelita 🙂 potem działają bez zarzutu.
Ja kiedyś żeby mieć gęste włosy i zeby rosły piłam... drożdże 😕 z woda, kakaem a nawet z barszczem czerwonym instant. Przez słomkę i z zatkanym nosem. Olałam bo ten „smak śnił mi się po nocach”..
W tym roku pierwszy raz nie będę miała formy na urlop i bikini zamienię na jednoczęściowy. Macie może jakieś fajne str ze strojami? 🙂
Melduje ze moja fasolinka to uparte i leniwe dziecię (napewno po ojcu), bo na usg się obróciło i zasneło 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 22:46
Kaga, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czemu akuart Invimed. Drugi lelarz , do którego dzis jade powiedział ze jak coś to wyśle mnie do Katowic ale do tego na nfz to będzie alno na Medyków albo na Ceglanych. Powiedział, zw tam robią badania na nfz. Może dziś mój gin da mi leki na stymulowanie wzrostu jajeczek. Pamietam jak w zeszłym roku miałam usg i cytologie i lekarz powiedział ze widzi ladny pecherzyk. Moze ja mam problem z pecherzykami i dlatego te niepowodzenia... eh... już sama nie wiem, tysiące myśli. Mam jeszcze pod nosem w Czewie Gyncentrum ale tam to już kase musiałabym dać i to sporą. Wczoraj miałam z mężem pogadać ale on jak to on przez telefon że pogadamy w domu a później jak zwykle cisza, nosz kur** to sobie pogadaliśmy że aż mi w gardlo zaschlo...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyMam Gabbiano stroje nie sa az tak drogie jak promuje Ewka Chodakowska te natomiast Natalia Siwiec tylko uwazaj z rozmiarowka bo M okazuje sie S a S okazuje sie XS ja tez mam jednoczesciowy chce zaslonic pepwk po laparoskopii a i tak ostatnio jednoczesciowe bardziej mi sie podobaja.
U mnie ewidentnie nic sie nie dzieje wiec w pt wbijam na trampoliny i saune 6 dni do @
I teraz szykuja sie 3 miesiace imprez najpierw urodzinki meza 33 potem emwrytura taty urodziny moje urodziny siostrzenca urodziny siostry, nasza rocznica 5 i urodziny chrzesnicy meza makabraWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 07:39
-
nick nieaktualny
-
Samosiowa a kółka tylko brudne czy widać, że starte?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Nada
Palmy ci wyszly.
Noo zalezy jeszcze jakie.
Ja mam pod biustem 3 albo 4 plamki brazowe .Wyszly mi przed tym niz dowiedziałam sie o IO a na szyji wyszly mi przed info i wychodza nadal.
One nie znikaja i nie wiem czy kiedykolwiek znikną.
Alko pije rzadko to teho nie powinnam miec heheWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 10:47
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilli86 wrote:A za mną 3 cykle wraz z urządzeniem do monitorowania dni płodnych komputerem cyklu myway. Wiem że to krótki okres by się martwić, więc na razie jestem bardzo dobrych myśli. Moja przyjaciółka używała ten sprzęt i udało się jej dość szybko zajść w ciążę.