X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ten moj kolega z pracy jest okropny dzisiaj mi 3 razy orobowal przy innych udowodnic ze jestem.do dupy i jeszcze innym.powiedzial ze mam gorszy dzien wita sie calusami na powitanie a potem.zjedzie Cie jak psa ze cos zawalilas.albo nie zawalilas tylko ktos inny

• nada Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaś no tak, pisałaś przecież, że będziecie usuwać a ja zapomniałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:58

PplPp1.png
  • Kaś28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do drożności to musiałabym się zapytać j czy byłaby taka możliwość.

Samosia a może mu trzeba jakoś pocisnąć?

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaś28 wrote:
    Co do drożności to musiałabym się zapytać j czy byłaby taka możliwość.

Samosia a może mu trzeba jakoś pocisnąć?
    To jest straszne co robi ze pptrafi caly dzien popsuc dlaczego to a dlaczego tamto on ma taki charalter kiedys do szefa poszla do biura skarga zbiorowa na niego skonczylo sie przeprosinami ale moje stanowisko jak sobie cos ubzdura to sie wyrzywa bo jestem nizej od niego ma ta wladze...

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja bym napisała kolejną skargę albo mu powiedziała, że jeśli ma jakiś problem to niech idzie na siłownie się wyładować bo to co robi w pracy jest mega nieprofesjonalne i zachowuje się jak 5latek.

Samosiowa staraczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez takie sytuacje moja pewnosc siebie spada wlasnie

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa staraczka wrote:
    Przez takie sytuacje moja pewnosc siebie spada wlasnie
    Samosiowa musisz olać gościa

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeprszam ze Wam tu zasmiecam Nada jak Ty siw czujesz dzisiaj slonce juz lepiej?? Trzymam za Was kciuki na kwietniowych dziewczyny szaleja z serduszkami w koncu i tutaj ruszy trzymam za Was kciuki mocno modle sie i za mnie i za Was i przesylam duzo energii :*** dzisiaj u mnie trampoliny dzieisja probowalam chodakowskiej batona z zyrawina jest rewelacja i nie bylam glodna przez 3 h niesamowite...

• nada Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj już lepiej, ciagle krwawię. Nie mogę się doczekać wizyty u gin żeby się dowiedzieć co dalej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:58

PplPp1.png
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada już niedługo będziesz mogła rozmawiać o ciąży i dzieciach z własnego doświadczenia 🙂 wracaj szybko do siebie i działajcie, teraz już będzie tylko lepiej 😘

Samosiowa nie toleruj takiego zachowania w stosunku do siebie. Jesteś silną kobietą, masz wiele różnych doświadczeń na swoim koncie i żaden gbur nie ma prawa się nad Tobą pastwić. Skoro i tak chcesz zmienić pracę to mu powiedz co o tym wszystkim myślisz z kulturą. Nie warto się zniżać do jego poziomu ale też nie możesz sobie pozwolić żeby wchodził Ci na głowe.

nada lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milusinska masz racje na noego rozmowy nic nie dadza bo on lubi jak ktos sie broni i jeszcze bardziej atakuje jedyna metoda to olewanie
    Maz kazal odpuscic dzisiaj trampoliny czyzby mial jakas nadzieje ehhtym razem to on sie rozczaruje
    Nada ludzie tego nie rozumieja moje siostry notorycznie mowia o malych dzieciach od kuzynek lrzy mnie najpierw mnie to bolalo a teraz sie wylaczam mysle o czyms innym i jakos to znosze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 16:19

MilusińskaMilena lubi tę wiadomość

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczyny jesli ktoś się nie zetknął bezpośrednio z problemem posiadania dzieci to raczej nie zrozumie. Mnie ostatnio też kuzynka wręcz zaatakowała że powinniśmy w końcu pomyśleć o dzieciach, w pracy też często słyszę "na co jeszcze czekacie", co prawda już mnie to tak nie boli jak kiedyś ale nadal jest to ukłucie w sercu...

Samosiowa więc proponuję lampkę wina, wspólną kąpiel i pełen relax w piątkowy wieczór 🙂 sama bym tak zrobiła gdyby nie to że na nockę do pracy idę. Ale za to mam w planach zrobić romantyczną kolację jutro bądź w niedzielę, z winkiem właśnie, wspólną kąpielą i przytulankami. Przy okazji będę mogła przetestować nową bieliznę którą sobie ostatnio kupiłam z myślą o mężu 😁

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilusińskaMilena wrote:
    Niestety dziewczyny jesli ktoś się nie zetknął bezpośrednio z problemem posiadania dzieci to raczej nie zrozumie. Mnie ostatnio też kuzynka wręcz zaatakowała że powinniśmy w końcu pomyśleć o dzieciach, w pracy też często słyszę "na co jeszcze czekacie", co prawda już mnie to tak nie boli jak kiedyś ale nadal jest to ukłucie w sercu...

Samosiowa więc proponuję lampkę wina, wspólną kąpiel i pełen relax w piątkowy wieczór 🙂 sama bym tak zrobiła gdyby nie to że na nockę do pracy idę. Ale za to mam w planach zrobić romantyczną kolację jutro bądź w niedzielę, z winkiem właśnie, wspólną kąpielą i przytulankami. Przy okazji będę mogła przetestować nową bieliznę którą sobie ostatnio kupiłam z myślą o mężu 😁
    Niestety nie moge sie napic bo jutro od 6 zaczynam prace pojechalam na te trampoliny jednak za 10 min zaczynam moj maz sie pewnie ucieszy ze go nie posluchalam ale musze gdzies sie wyladowac. A gdzie kupujesz bielizne ;) fajny pomysl ;)

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio zamawiam na stronie byann, mają duży wybór bielizny, choć mi czasem ciężko znaleźć swój rozmiar. Ostatnio zamówiłam sobie komplet biustonosz z koronkowymi majteczkami i taką jakby ażurową koszulkę. Małżonek jeszcze nie widział więc ciekawa jestem reakcji 😁 powiem Ci że lubię tak w weekend zrelaksować się z mężem przy winku zwłaszcza podczas kąpieli. To mój sposób na uwiedzenie męża. Wtedy nie powie że jest zmęczony i nie ma siły 😁 w ogóle gdy popołudnia spędzamy razem to wspólnie zażywamy dobroci posiadania wanny

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę Milena dobry patent.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:59

PplPp1.png

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada polecam, samopoczucie się poprawia i w ogóle jest super 🙂 niestety trzeba często kombinować żeby uwieść zmeczonego męża 😁 ooo albo czasem proponuję mu masaż jak jest zmęczony i też zwykle kończy się fajnie, no chyba że jest naprawdę skonany ale wtedy nie mam mu za złe 😁

Jane208 lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo lubie bielizne z triumph ale nie nalezy do tanich 2 staniki kupilam sobie nude i czarny i mam 4 rok zupelnie nic sie z nimi nie dzieje a na slub kupilam stanik z intimissimi i praktycznie od razu sie popsuł. No to pewnie Twoj zadowolony

• nada Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha masaż. Tez dobry patent. Mój uwielbia drapanie po plecach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:59

PplPp1.png

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada mój też uwielbia drapanie po pleckach 😁
    Trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem i żebyś w wakacje miała już małego lokatora bądź lokatorke w brzuszku 😁

Ja właśnie namoczylam fasolkę bo mężowi zachciało się fasolki po bretońsku, więc jeśli fasolka nie chce zamieszkać w moim brzuszku to przynajmniej przygarne taką 😁
    A propos śniło mi się że miałam ciążowy brzuch 😂

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam na zakupach nie uwierzycie na co nabralam ochoty na kaszanke ostatnio moglabym tylko miecho jesc nie wiem czy przez te mordercze treningi ....
    Na trampolinach sie troszke wystraszylam bo mialam bezdech i kulo mnie w plucach myslalam ze juz nie dam rady nie umialam zlapac oddechu pierwszy raz mi sie tak zdarzylo a przeciez cwicze juz od stycznia fakt ze moja trenerka to killer i wszystkie negatywne mysli potrafi Ci wybic z glowy i teraz sie zastanawiam czy to nie od tych tabletek z natural mojo ktore wzielam 15 min przed trenigiem a dwa na sali zero tlenu bylo dzisiaj i duzo kobiet trzy moze zbyt duze tempo sobie narzucilam bylam.ostatnio kolo starszej babeczki i ona strasznie powolnie cwiczyla to mnie meczylo wiec poszlam obok trenerki dzisiaj.. Czemu pozostale dziewczyny sie nie odzywaja co u Was? Milusinska jak z mierzeniem temperatury dajesz rade? Kiedy testujesz albo kiedy termin?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 19:59

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ