Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynada wrote:Ja miałam sono właśnie, miałam też znieczulenie w formie zastrzyka w tyłek. One oba były niedrożne na początku. Jeden został udrożniony kontrastem, tak mi się przynajmniej wydaje, bo poczułam ból i w tym momencie lekarka powiedziała, że kontrast przeszedł. Idę poleżeć, ale powiem wam że ból był, jak dla mnie, na granicy wytrzymałości. Przy hsg bym zemdlała na 100%. Ale opieka na karowej cudowna. Te Panie położne mnie zagadywały jak płakałam z bólu. I powiedziały, ze dam radę z porodem jak przeżyłam to. Oby to były prorocze słowa!
Tak czy siak kobieta jest w stanie duzo wytrzymac odpocznij kochana i za pare dni dzialajcie bo przepchane to i musi sie udacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 14:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nada teraz już będzie z górki 😊
nada lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyJa.sporo zaplacilam za ten zabieg mialam go robiony w gabinecie to lekarz siw postaral pewnie zwby mnie nie bolalo bo serio mam gorsze bole okresowe dlatego sie zdziwilam z tym ze przy lewym nie bylo oporu wiec moze i dlatego mniwj bolalo w zasadzie czulam takiw klucie ale bol do wytrzymania. Teraz juz zapomnij o tym tyko sie wyspij .
Dziewczyny jak ida Wam porzadki wiosenne mi w tym roku wyjatkowo zle na dodatek okna nie umyte planujemy polamolawac dwa pokoje ale po przyjezdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 19:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry laseczki jak tam samopoczucie ja dzisiaj lepsze ale ale zeby nie bylo za swietnie to waga moja dzisiaj to 64 kg czuje po cyckach ze wody nabralam na dodatek czuje ze sie wypalilam w pracy mam w robocie jednego goscia ktory sie wyrzywa na pracownikach jak ma zly dzien i czwpia sie wszystkiego czysty mobing ale bedzie zdziwko jak w czwrwcu wypowiedzenie zloze ciekawe na kogo przeleje swoje emocje
-
Dzień dobry.
Ja teraz czekam na okres, a po okresie pędem do gina żeby zobaczył moją macice. Mam nadzieje, że zabieg będę mieć szybko i uda mi się po nim zajść w ciążę i to szybko.
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Ja będę mieć zabieg usunięcia polipa. Trzeba sublokatora wypier***** bo przeszkadza.
A najprawdopodobniej zrobił mi się kiedy skończyłam a antykoncepcją czyli jakieś pół roku po ślubie i jak chodziłam do ginekologa to on go nie widział bo za stare usg...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
-01.2020 start in-vitro ?