Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie mam pojecia naprawde ...
Trzeba wytepic
Nada tak dal nawet nie musialam mu o tym mowic bo sam sie za to wzial
Sam.sobie lekadza znalazl sam chcial.isc sam.sie umowil hehe
Zaangazowal.sie strasznie w te badania i wgl
To taki typ faceta ze jak mu na czyms zalezy to.robi wszystko zeby to osiagnac...
A na dziecku mu strasznie zalezy wiec sie za wszystko wzial
Nawet do gina ze mna poszedl.stwieedzil ze chce zobaczyc jajeczko az lekarz sie usmial wtedy hehe
On ogolnie jakos nie ma.problemu z lekarzami
Poprostu idzie zalatwia co ma zalatiwic i wychodzi
To ja.sie bardziej stresilam jak mialam.do lekarza.isc
W sumie przejmowal sie tymi swoimi wynikami dzis wkoncu jakas taka.radosc zobaczylam u niego
Cieszy sie bo znalazl powod
A ja sie ciesze razem z nim
Nawet menadzerka mnie dzis z rownowagi nie potrafi wyprowadzic hahanada lubi tę wiadomość
-
Żanetka93 wrote:Ag nam androlog wlasnie mowil ze.nie wszystkie bakterie wyjda w badaniu nasienia
Po pierwsze to zapytalismy wtedy czy robic rozszerone badanie
Stwierdzil ze duzo dokladniejszy jest wymaz z prostaty...
Badanie niezbyt przyjemne maz stwierdzil se wrecz okropne no ale co sie nie robi dla dziecka...
A wiec wypial tylek i.dal sobie to pobrac
A co do nazwy na wyniki pisze : liczne bakterie z grupy acinetobacter
Maz.od razy wyslala wyniki do lekarza ktory odpisal ze obstawi meza antybiotykiem... plus zone tez ...
I ze 6 tyg po zakonczeniu antybiotykoterapi trzeba bd powtorzyc badanie ale ze bez bakteri juz powinien byc super wynik...
Takze jestesmy dobrej mysli
"Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
21.03.2022 transfer 2AA
5 dpt 21,4 7 dpt 61,2 10 dpt 205,9 14 dpt 955 23 dpt 💗
7.06.22 prenetralne, synek
18.07.22 pierwsze ruchy 19+5
22.07.2020 20+2 waga 329g połówkowe
30.09.22 3 genetyczne 30+2 1445g
12.12.2022 40+5 56 cm, 3550 g, g.15.55 😍
02.01.2020 *IVF *ICSI MACS
15.01.2020 punkcja ❄❄ ❄
15.02.2020 transfer 3AA
6 dpt 49,5 9 dpt 181,5 11 dpt 286 13 dpt 446 16 dpt 1446 19 dpt 3893
26 dpt ❤️ 12.03.2020
18.06.2020 20+3 połówkowe- waga 385 g szczęścia 💕 będzie synek
19.06.2020 pierwsze ruchy💗
21.07.2020 25+1 waga 776 g
21.08.2020 29+5 gene 1502g
09.09.2020 waga 1944g
34+2 waga 2200, 35+2 waga 2600
09.10.2020 36+4 - 54 cm, 2620g godz 23.21 😍 -
nick nieaktualnyZanetka93 super wiesci
Dziewczyny ja pomimo cwiczen diety itp to nadal czuje sie nie za zdrowo po przyjezdzie chyba powtorze w koncu te badania napewno tarczyce prolaktyne i homocysteine i czuje ze z wiekiem w cale nie bedziw lepiej musze sobie taka liste zrobic i odchaczac napewno cytologie bo juz nie pamietam kiedy mialamŻanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żanetka
Super wiadomości.
Teraz tylko wypedzic zło.
Ag
Powodzonka w nowej pracy
Ja ide w poniedziałek na proga.
Jestem ciekawa wyniku.
Byle do następnej soboty i ciut odetchne xDŻanetka93, Ag1988, nada lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Wszystko sie przesuwa w czasie tak jak pisalam nie mam okresu od 21.01, a mielismy zaczac stymulacje puregonem. Zatrzymal sie okres bo powstala jakas torbielka...
Dostalam luteine dopochwowo 3x1 tab -10dni na wywolanie i po okresie um sie na wizyte zeby sprawdzic co sie dzieje z torbiela i ewentualnie zaczac stymulacje (nie moge sie tego doczekac )
jesli ktoras przyjmowala po ilu dniach od zakonczenia kuracji luteina dostalyscie okres? -
nick nieaktualnyDziewczyny wpisalam sie na majowe testowanie w zwiazku z tym ze owulka przypada mi na urodziny meza a termin mam w moje urodziny tylko co jakby sie udalo??? Co z wyjazdem haha zbyt duzo zbiegow okolicznosci moze sie uda tym razem wbijajcie na maj to piekny miesiac :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka naprawdę masz niesamowitego męża 🙂
Phia trzymam kciuki za badanie ❤️
Ja nie liczę na ten cykl w ogóle. Na następny w sumie też nie bardzo więc na maj się nie pisze. Jesli uda nam się przed zimą zajść w ciążę to będzie super, choć nie ukrywam że po cichu liczę że może do wakacji nam się uda.
Teraz najważniejsze dla mnie znaleźć przyczynę niepowodzeń i ją zwalczyć.
A jak Wam mija piątkowe popołudnie? Ja na szczęście jutro mam jednak wolne i teraz odmóżdżam się winkiem 🙂Phiczek, zanga lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny 😊
Chyba zwariuje, mam jedną wielką niewiadomą, nie wiem co myśleć więc proszę o radę. Zerknij ie na mój wykres - okres się spóźnia, nic go nie zapowiada w samopoczuciu <nawet o dziwo piersi nie bolą, a zwykle dają o sobie znać przed @>, wykres wygląda tak jak wygląda... Testy sikańcowe ujemne, nawet bez cienia...
Czy to leki, wpływ leków spowodował takie zawirowania? Biorę od 27.03: euthyrox, jodid, metformine i bromergon, co 2 tyg vit D... Do pakietu inofem kontynuuje od kilku miesięcy. Swoją drogą po dropsach czuję się trochę lepiej, więcej werwy, mniej opuchnieta jestem i w ogóle jakoś tak fajniej.
W robocie wrzuciłam na luz, więc staram się o minimum stresu. Chyba takie podejście mi służy, a szczerze to i ludzie chyba jacyś milsi, szczególnie, że koleżanka zaproponowała mi przejście do jej zespołu i troszkę conieco chyba dotarły info do szefa. I zrobiło się jakios przyjemniej w robocie. Aktywność fizyczna to ostatnio niestety tylko spacerniaku z psem i mini aerobik w mieszkaniu - małego remontu dokonywałam.
A okresu nie ma, drugiej krechy też. Zwariuje chyba... Ech...
Czy możliwe żeby sikańce oszukiwały?
(ale się rozpisałam - sorki, ale gdzie w tej kwestii się wygadać jak nie tu i Wam)
A tak w ogóle to milusiego dnia 😁
Ja niestety w pracy do wieczora -
nick nieaktualnyAnna30 trudno ocenic na podstawie wykresu czy jest ciaza jesli testy nie wychodza a przypuszczasz ze w niej jestws udaj sie na betahcg badanie z krwi to Ci wszystko wyjasni :*
Jejku ale ten moj okres sie ciagnie kiedys 4 dni cyklu a dzisiaj 6 jeszcze plamie i brudze ciekawe czemu to tak -
nick nieaktualny
-
Phia wierzę że znajdziemy przyczynę i się uda, a nawet jak nie znajdziemy to się nie poddamy i będziemy walczyć dalej 😁
Myślałam że @ pojawi się przed majówką ale owulki jeszcze nie było więc cykl znowu pewnie dobije do ok 40dni 😔Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyJa żyję ogromną nadzieją, że to jednak kwiecień będzie tym szczęśliwym miesiącem!
Taki prezent na moje 26 urodziny
Dzisiaj w nocy mieliśmy bardzo fantastyczną noc, po czym ja powiedziałam, że teraz musimy nadrabiać, bo mam okres za tydzień, a on na to: może nie będziesz miała i ciąża?!!
I to z takim oburzeniem, jakby to była oczywista oczywistość
Teraz dopijam kawę i lecę na siłownie
Miłej soboty!
-
nick nieaktualny