Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamosiowa posiew z gruczolu prostaty...
Ma sie zglosic po antybiotyk ...
Wyleczyc nim.dziada
A pozniej dzialamy...
Aa dziewczyny jestem happy
Lamaly nas te wyniki meza a teraz wiadomo przez co...
Dokladnie teraz juz z gorkinada, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Samosiowa posiew z gruczolu prostaty...
Ma sie zglosic po antybiotyk ...
Wyleczyc nim.dziada
A pozniej dzialamy...
Aa dziewczyny jestem happy
Lamaly nas te wyniki meza a teraz wiadomo przez co...
Dokladnie teraz juz z gorki -
nick nieaktualnyDo androloga ..
Wczesniej wykonal badania hormonalne
Po czym na wizycie lekarz go wybadal zrobil.usg na zylaki
Wszystko bylo okej wiec pobral wymaz w kierunku bakteri...
No i takim.sposobem mamy dziada...
Wgl musze pisac do gina czy to zarazliwe... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka93 wrote:Mamy wizyte za tydzien
Pytalam i oboje musimy brac lek ...
Wypedzimy dziada ktory nam tak szkodzi
Mam nadzieje ze w 2020 wyladujemy na porodowce
"Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
21.03.2022 transfer 2AA
5 dpt 21,4 7 dpt 61,2 10 dpt 205,9 14 dpt 955 23 dpt 💗
7.06.22 prenetralne, synek
18.07.22 pierwsze ruchy 19+5
22.07.2020 20+2 waga 329g połówkowe
30.09.22 3 genetyczne 30+2 1445g
12.12.2022 40+5 56 cm, 3550 g, g.15.55 😍
02.01.2020 *IVF *ICSI MACS
15.01.2020 punkcja ❄❄ ❄
15.02.2020 transfer 3AA
6 dpt 49,5 9 dpt 181,5 11 dpt 286 13 dpt 446 16 dpt 1446 19 dpt 3893
26 dpt ❤️ 12.03.2020
18.06.2020 20+3 połówkowe- waga 385 g szczęścia 💕 będzie synek
19.06.2020 pierwsze ruchy💗
21.07.2020 25+1 waga 776 g
21.08.2020 29+5 gene 1502g
09.09.2020 waga 1944g
34+2 waga 2200, 35+2 waga 2600
09.10.2020 36+4 - 54 cm, 2620g godz 23.21 😍 -
Heh Zanetka moze to glupio zabrzmi, ale super, ze tak Wam wyszlo. Zdiagnozowany problem to pewnie z 80% sukcesu. Teraz juz bedzie z gorki.
Ag a Tobie jeszcze raz powodzenia w nowej pracy. A kto wie - moze los zaskoczy Cie w najmniej oczekowanym momencie.Ag1988, Żanetka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wrocilam z silowni padam zrobilam sobie badania bo mamy na silowni profesjonalana wage i co najlepsze waga spadla w dol tkanka tluszczowa tez w dol miesnie poszly w gore ale wiek metaboliczny tez poszedl do gory haha wiec bardzo ciekawe to jestem mega zmeczona moze dlatego za duzo jednak tych obowia,kow ostatnio mam i czekam na urlopik ojej a jeszcze ta niedziele muszw przetrwac
-
nick nieaktualnyKaga my tez sie cieszymy ze to wyszlo haha
Maz pisal od razu do lekarza ktory odpisal ze wdrazy nam antybiotyk mnie i mezowi i ze wszystko powinno wrocic do normy...
Esperanza : nie mial zadnych objawow jesli chodzi o narzady it
Poprosty wyniki nasienia za kazdym razem byly kiepskie
A gdy hormony wyszly ok i usg tez to jego androlog stwierdzil ze.mozliwe ze cos choduje
No i sie potwierdzilo ...
Kaga, Esperanza Mia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziekuje!
Żanetka!!!! Aaaaa!!!! Cudnie! Trzymam kciuki! A napiszesz co to za bakteria? Wyszłaby w posiewie? Jak wrócimy do starań to chce wysłać męża na badanie nasienia rozszerzone z posiewem zeby wszystko było wiadomo...Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAg nam androlog wlasnie mowil ze.nie wszystkie bakterie wyjda w badaniu nasienia
Po pierwsze to zapytalismy wtedy czy robic rozszerone badanie
Stwierdzil ze duzo dokladniejszy jest wymaz z prostaty...
Badanie niezbyt przyjemne maz stwierdzil se wrecz okropne no ale co sie nie robi dla dziecka...
A wiec wypial tylek i.dal sobie to pobrac
A co do nazwy na wyniki pisze : liczne bakterie z grupy acinetobacter
Maz.od razy wyslala wyniki do lekarza ktory odpisal ze obstawi meza antybiotykiem... plus zone tez ...
I ze 6 tyg po zakonczeniu antybiotykoterapi trzeba bd powtorzyc badanie ale ze bez bakteri juz powinien byc super wynik...
Takze jestesmy dobrej mysli
-
Moj maz podstawowy posiew zrobil przy pierwszym badaniu. I mimo że nic nie wyszło to urolog/androlog zlecil mu dodatkowe trzy badania tj kwas cytrynowy, fruktoze i NAG, bo mowil, ze nie do konca ufa posiewom i mimo ze wychodza ok to zdarzaja sie infekcje (maz nie mial praktycznie zadnego ruchu plemnikow mimo ze inne parametry super). Znalezlismy chyba dwa laboratoria w calych Katowicach, ktore te badania robily. I kiedy maz mial je isc zrobic to okazalo sie, ze zaszlam w ciaze. Mimo wszytko warto konsultowac te wyniki z urologami, bo normy normami a wiedza wiedzą i dobry lekarz zawsze cos doradzi.
-
Ruda ale super. Może coś wywalczysz. A prace warto zmieniać jeżeli są możliwości.
Kurczę, dobrze że dał się zbadać. Nie wiem jak mój by się zachował w takim przypadku. Z nasieniem tez trochę było gadania. Ciekawe jak można coś takiego złapać? Na basanie np?