Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak to juz bywa na forum
Jedni odchodza drudzy przychodza
Moze Ag juz nie miala ochoty udzielac sie na forum wiec sobie poszla ;d
Ja mam w palnie po pracy porzadki
W sensie przejelalam nowa wizje wnetrza i musze dzis do pozmieniac
Ale to po pracy ktora dzis az do wieczora -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie pracowicie ostatnio wczoraj samochod umyty kwiati przesadzone obiad zrobiony oczywiscie byla tez praca. Dzisiaj silka praca i troche smieci ogarnelam. A jutro gotowanie sprzatanie praca. Pojutrze praca i kosciol w sobote wyjezdzam do mamy na grob.
Moj chop mi pozazdroscil od czerwca rusza z silownia haha zrobil sie mega zazdrosny
Ja rozumiem ze odpoczynek od telefonu w ogole jest potrzebny slyszalyscie moze o promieniowaniu ?? -
U mnie za to ten tydzień jest okropny, czuję się przemeczona, śpię po 5-6h dziennie 😴
Od rana sprzątanie i ogólne przygotowanie do świąt. Dziś byliśmy w Kielcach, mąż miał badanie nasienia a ja go wspierałam. Po wszystkim stwierdził że nie chce o tym rozmawiać i chce zapomnieć 😁 ale zauważyłam zmianę w jego zachowaniu, oczywiście pozytywnie.
Dziś test owu pozytywny więc będę go musiała trochę pomęczyć 😁
A teraz mknę do pracy, byle do świąt..
Miłego dnia 😘Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Abi mój mąż to ten sam typ. Tak samo jest mało wylewny, ale po 7 latach razem znamy się jak łyse konie i wiem kiedy go coś gryzie. Zadko mówi że kocha, raczej miłość okazuje w bardziej praktyczny dla niego sposób, poprzez troskę itp. Ale po wspólnej wizycie w poradni się zmienił, jest bardziej czuły i jakoś częściej rozmawiamy na temat przyszłości, z dziećmi. O samych staraniach raczej nie rozmawiamy, chyba że chodzi o badania które akurat mamy wykonać. I masz rację, musimy żyć, każdą chwilą bo tego czasu już nie odzyskamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 15:57
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Zazdroszczę Ci tej energii, ja czuję się dziś jak wrak człowieka. Z pieczeniem ciast startuje w piątek.
Nam krzewy zmarzły. Posadziliśmy agrest i porzeczki i niestety zdechły 😑Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyMoj maz za to rozmowny
Lubi rozmawiac wrecz przeciwnie nie lubi dusic nic w sobie
Zawsze musi miec wszystko dogadane wyjasnione
A jak mu na czyms zalezy to juz wogole wkolko tem sam temat hehe
Ale ja mam tak samo tez lubie rozmawiac obgadac dany temat wiec zawsze wszystko miedzy nami jest jasne
Na temacie dziecka to moj maz juz wogole oszalal
Tylko czeka na lekarzy wydzwania chodzi gada haha
Wczoraj mowi ze juz sie nie moze doczekac jak bedzie kupowal maly bolid haha
Chodzilo mu o wozek
Zwariowac mozna ale kochany jest
Z drugiej strony normalne podejscie dojrzalego faceta
Co do kwiatow i roslin to moja mama jest do tego stworzona
Musi miec ogrod kwiaty itp
Kazdego uschnietego dziada przywroci do zywych
Strasznie kocha kwiaty
Ja w sumie tez lubie tylko juz gorzej z reka do nich :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nigdy nie zapomne jak po naszym pierwszym seksie maz skonczyl popatrzyl na mnie odgarnal wlosy po czym przejechal ustami po twarzy az do ucha i szepnal : nigdy z nikim nie bylo mi tak dobrze...
I do dzis tak ma : zawsze po szepszcze jakies farmazony haha
Albo w ciagu dnia cisza a nagle sms : tesknie za moja niunia
Albo na wychodne jak wychodzi do pracy do daje buziaka i mowi ze kocha
Ja w sumie tez mu czesto zalece jakims tekstem
To takie mile
Oczywiscie to nie tylko slowa bo w czynach w kazdej sytuacji okazjuemy sobie uczucia
Dzis np wstalam wczesniej by przygotowac gadowi sniadanie do pracy
A ja gdy ostatnio z niej wrocilam na stole byly dla mnie kwiaty
Mile gesty a ciesza -
Szkoda ze Ag nas opuściła. Ja dzis w końcu o normalnej porze do domu wróciłam. Jutro musze sie dobrze podszkolic z równoważnego systemu czasu lracy i urlopów przy tym systemie..u mnie 2dc, okres się skończy to lece do gina po skierowanie na zabieg.
Dziś juz nie mam weny do sprzątania a trzeba bo samo sie nie zrobi...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyTak bardzo szkoda bo w koncu babeczki tu nie tylko o staraniach gadaly i to jest piekne. Dziewczyny ja wczoraj zamowilam sobie diete pudelkowa ale 2 dni probne i juz wiecej nie bede zamawiac bo bard,o drogo to wychodzi musialabym nie wiem ile zarabiac zamierzam wiecej gotowac po urlopie naszczescie na urlopie bede miala luzik bo all inclusive a potem zabieram sie ostro za to soczki jogurty obiadki itp.