Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Samosiowa ja na all za kazdym razem jak bylam to wracalam grubsza, bo jedzenie dobre i nic nie trzeba było robić 😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKas my mamy silownie i nie cce sie doprowadzic do stanu takiwgo jak mialam z lekami czulam sie jak paczek wypchany smietana czekolada itp... wiwc najprawdopodnobniej bede musiala rowniez odpoczac od forum jak zacznie sie przygoda z gotowaniem same wiecie ile to czasu zajmuje + zakupy
Rano godz 5 na parapecie cale jedzenie ejj wiecie jak moj maz z zazdroscia patrzyl sam odpakowywal -
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:A ja nie wytrzymałam, powtórzyłam test.
Biel Vizira!
https://diety.nfz.gov.pl/local/diet/login.php
Macie linka z przepisami i dieta dash ponoc najzdrowszaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 18:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4059ca8f5a47.jpg
Tak jak pisałam, nie ma nic.
No i sorki za paznokcie, ale idę dopiero jutro je zrobić
Paznokcie tez bede robic teraz sobie walne taka zarowe pomaranczowa albo rozowa na urlopWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 19:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:A ja jestem pierdolnieta
Haha
Kupilam biale dresowe spodenki
Dla noworodka haha
Ale byly takie mega gladkie biale ze sciagaczem
Wiem wiem debilka
Ale sluchajcie najwyzej zawszw mozna komus podarowac -
nick nieaktualnyPadniecie.dziewczyny
Sama nie moge przestac sie usmiechac
Wrocilam na mieszkanie i wyciagma z torebki te dresy i chce schowac do szafy
A maz wypatrzyl i mowi co tam chowasz
Ja ze nic
A on no pokaz widze
No to mowie mu tylko wez sie nie smiej
I pokazuje mu te spodenki
A on w smiech
Sobie mysle swietnie
Wiec pytam co sie tak smiejesz
A on idzie do sypialni otwiera komode grzebie grzebie i wyciaga takie biale buciko skarpetki i mowi : no to chyba mamy komplet haha
No to ja tez w smiech
Mowi ze w grudniu juz to kupil i uchowal na tzw zas haha
Zjemy kolacyjke i jedziemy na silownie porzadki przekladam na jutroKaga lubi tę wiadomość
-
Hahahah !
Jestem tu nowa ale sie bardzo ciesze ze postanowiłam zalozyc ovu!
Myslalam ze tylko ja swiruje i kupuje gazety "M jak Mama" i ze wszedzie widze kobiety w ciazy i tylko slysze ze ta zaszla, tamta zaszla, tamta wpadla a u mnie cisza!
Teraz wyluzowalam i podchodze z dystansem i zyje z mysla "co ma byc to bedzie" a ja z mezem robimy wszystko zeby bylo i na wiecej wplywu nie mamy ☺
Fajnie ze jestescie i ze sie wspieramy 😘Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
Zanetka ale historia z tymi bucikami hahaha
Ruda a to poranny test? Najlepiej robić z porannego moczu, wtedy nie jest rozcieńczony płynami i stężenie bety jest najwyższe. Zwłaszcza we wczesnej ciąży popołudniowy test może nie wychodzić.Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFraagola wrote:Hahahah !
Jestem tu nowa ale sie bardzo ciesze ze postanowiłam zalozyc ovu!
Myslalam ze tylko ja swiruje i kupuje gazety "M jak Mama" i ze wszedzie widze kobiety w ciazy i tylko slysze ze ta zaszla, tamta zaszla, tamta wpadla a u mnie cisza!
Teraz wyluzowalam i podchodze z dystansem i zyje z mysla "co ma byc to bedzie" a ja z mezem robimy wszystko zeby bylo i na wiecej wplywu nie mamy ☺
Fajnie ze jestescie i ze sie wspieramy 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 20:02
-
Samosiowa ja jestem 93 rocznik. Urodziny co prawda mam 7 maja ale 2 dni w ta czy w tamta to bez roznicy. A prezent bylby najwspanialszy!!! Ale sie nie nastawiam bo juz tyle bylo super momentow zeby zobaczyc 2 kreski i nic z tego nie wyszlo.
Lepiej sie zaskoczyc niz rozczarowac. ☺
Od wczoraj mam dni plodne takze zaczynamy dzialac 😄😄😄Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFraagola wrote:Samosiowa ja jestem 93 rocznik. Urodziny co prawda mam 7 maja ale 2 dni w ta czy w tamta to bez roznicy. A prezent bylby najwspanialszy!!! Ale sie nie nastawiam bo juz tyle bylo super momentow zeby zobaczyc 2 kreski i nic z tego nie wyszlo.
Lepiej sie zaskoczyc niz rozczarowac. ☺
Od wczoraj mam dni plodne takze zaczynamy dzialac 😄😄😄 -
nick nieaktualny