Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Samosiowa ja na all za kazdym razem jak bylam to wracalam grubsza, bo jedzenie dobre i nic nie trzeba było robić 😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKas my mamy silownie i nie cce sie doprowadzic do stanu takiwgo jak mialam z lekami
czulam sie jak paczek wypchany smietana czekolada itp... wiwc najprawdopodnobniej bede musiala rowniez odpoczac od forum jak zacznie sie przygoda z gotowaniem same wiecie ile to czasu zajmuje
+ zakupy
Rano godz 5 na parapecie cale jedzenie ejj wiecie jak moj maz z zazdroscia patrzyl sam odpakowywal -
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:A ja nie wytrzymałam, powtórzyłam test.
Biel Vizira!
https://diety.nfz.gov.pl/local/diet/login.php
Macie linka z przepisami i dieta dash ponoc najzdrowszaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 18:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4059ca8f5a47.jpg
Tak jak pisałam, nie ma nic.
No i sorki za paznokcie, ale idę dopiero jutro je zrobićjedna zlota zasada jesli testujes nie ma kreski wywalasz od razu kilka razy zdarzylo mi sie zw reakcja zaszla i zrobila sie plama w miejacu 2 kreski a ja glypia myslalam ze to ciaza
Paznokcie tez bede robic teraz sobie walne taka zarowepomaranczowa albo rozowa na urlop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 19:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:A ja jestem pierdolnieta
Haha
Kupilam biale dresowe spodenki
Dla noworodka haha
Ale byly takie mega gladkie biale ze sciagaczem
Wiem wiem debilka
Ale sluchajcie najwyzej zawszw mozna komus podarowacja uciekam jutro duzo zajec wiec jakbym nie pisala to zdrowych i spokojnych swiat
jajko to w koncu symbol zycia
wiec niech no sie nam cos tu wykluje i zarazi tak masowo
-
nick nieaktualnyPadniecie.dziewczyny
Sama nie moge przestac sie usmiechac
Wrocilam na mieszkanie i wyciagma z torebki te dresy i chce schowac do szafy
A maz wypatrzyl i mowi co tam chowasz
Ja ze nic
A on no pokaz widze
No to mowie mu tylko wez sie nie smiej
I pokazuje mu te spodenki
A on w smiech
Sobie mysle swietnie
Wiec pytam co sie tak smiejesz
A on idzie do sypialni otwiera komode grzebie grzebie i wyciaga takie biale buciko skarpetki i mowi : no to chyba mamy komplet haha
No to ja tez w smiech
Mowi ze w grudniu juz to kupil i uchowal na tzw zas haha
Zjemy kolacyjke i jedziemy na silownie porzadki przekladam na jutroKaga lubi tę wiadomość
-
Hahahah !
Jestem tu nowa ale sie bardzo ciesze ze postanowiłam zalozyc ovu!
Myslalam ze tylko ja swiruje i kupuje gazety "M jak Mama" i ze wszedzie widze kobiety w ciazy i tylko slysze ze ta zaszla, tamta zaszla, tamta wpadla a u mnie cisza!
Teraz wyluzowalam i podchodze z dystansem i zyje z mysla "co ma byc to bedzie" a ja z mezem robimy wszystko zeby bylo i na wiecej wplywu nie mamy ☺
Fajnie ze jestescie i ze sie wspieramy 😘Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
Zanetka ale historia z tymi bucikami hahaha
Ruda a to poranny test? Najlepiej robić z porannego moczu, wtedy nie jest rozcieńczony płynami i stężenie bety jest najwyższe.Zwłaszcza we wczesnej ciąży popołudniowy test może nie wychodzić.
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFraagola wrote:Hahahah !
Jestem tu nowa ale sie bardzo ciesze ze postanowiłam zalozyc ovu!
Myslalam ze tylko ja swiruje i kupuje gazety "M jak Mama" i ze wszedzie widze kobiety w ciazy i tylko slysze ze ta zaszla, tamta zaszla, tamta wpadla a u mnie cisza!
Teraz wyluzowalam i podchodze z dystansem i zyje z mysla "co ma byc to bedzie" a ja z mezem robimy wszystko zeby bylo i na wiecej wplywu nie mamy ☺
Fajnie ze jestescie i ze sie wspieramy 😘ktory rocznik jestes??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 20:02
-
Samosiowa ja jestem 93 rocznik. Urodziny co prawda mam 7 maja ale 2 dni w ta czy w tamta to bez roznicy. A prezent bylby najwspanialszy!!! Ale sie nie nastawiam bo juz tyle bylo super momentow zeby zobaczyc 2 kreski i nic z tego nie wyszlo.
Lepiej sie zaskoczyc niz rozczarowac. ☺
Od wczoraj mam dni plodne takze zaczynamy dzialac 😄😄😄Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFraagola wrote:Samosiowa ja jestem 93 rocznik. Urodziny co prawda mam 7 maja ale 2 dni w ta czy w tamta to bez roznicy. A prezent bylby najwspanialszy!!! Ale sie nie nastawiam bo juz tyle bylo super momentow zeby zobaczyc 2 kreski i nic z tego nie wyszlo.
Lepiej sie zaskoczyc niz rozczarowac. ☺
Od wczoraj mam dni plodne takze zaczynamy dzialac 😄😄😄smiac mi sie z tego chce
-
Wy stare dupy... Haha..
To ciekawe co ja mam powiedzieć. Babcia już chybanada lubi tę wiadomość
* IO
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022
* Kariotyp ✅
* 27.05.2025 💉
* 02, 06, 10, 13.06.2025 👀
* 16.06.2025 punkcja 22dc