Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaś28 wrote:Ja na święta oprócz sprzątania nie robię nic. Mąż i tak pracuje, trochę będziemy u moich rodziców, wieczorem u jego rodziców. Ja nawet w domu nie mam posprzątane, a za to mam rozgrzebaną sypialnie. Musimy skrobać farbę na ścianach o wyszła nam pleśń za szafą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 09:30
-
nick nieaktualnyFraagola wrote:A powiedzcie mi jak to jest u Was z częstotliwością serduszkowania ? My wczesniej jak swirowalismy to sie kochaliśmy codziennie ale teraz dajemy odpoczac zolnierzykom i robimy 2-3 dniowe przerwy.
Wiem ze nie ma idealnego schematu i takie planowanie sexu i tak jest glupkowate no ale jakos trzeba probowac sie wstrzelic... 😊
Fraagola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam w miarę posprzątane, jedynie co robię to sałatkę śledziową do mamy, bo ona wiele też nic nie robi.
A do teściowej nie biorę nic, bo ta to lubi nagotować, napiec i w ogóle przepych jedzeniowy. Od teściowej to ja zawsze wychodzę 145346768312 kg grubsza.
Co był problemem, bo mój mąż wyszedł od swojej mamuni pod moje skrzydła, a jemu mamunia zawsze jedzonko pod nos, a to ciasteczko, a to coś jeszcze.
A tu z żoną już nie ma tak dobrze, chociaż powiem wam, ze staram się mieć zawsze obiad ugotowany.
Co do serduszkowania, to nie mamy jakiegoś schematu, czasem codziennie, czasem mamy jakiś dzień przerwy, bo mąż np. idzie na nockę, albo nie jesteśmy we formie. Średnio co 2-3 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 09:45
Fraagola lubi tę wiadomość
-
Mój mąż zawsze w domu miał obiad na konkretną godzinę a ze mną to różnie bywa. Też zawsze staram się mieć obiad pomimo tego że czasem strasznie się nie chce. Ja to w ogóle marze by w święta się wyspać, w słoneczku się wygrzać i dobrą książkę poczytać, z psem pójść na spacer.-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyJa sie smieje ze zawsze mam posprzatane wiec na swieta nie musze
Wole w kuchni pobaraszkowac przy jakims placuszku
Co do czestotliwosci my z mezem ogolnie lubimy czesto wiec nie musimy liczyc
Ostatnio lekarz kazal troche zwolnic bo mala koncentracja byla
Ale pozniej sie okazalo ze maz ma bakterie wiec jak dziada juz nie bedzie to znow wrocimy do naszych maratonow
Fajny tekst widzialam co do sprzatania na swieta
Pisalo : kobiety nie swirujcie ma przyjsc zajaczek a nie sanepidFraagola, RudaMaruda25 lubią tę wiadomość
-
U nas tak naprawdę jest różnie, ostatnio z mężem się mijamy on ma 1 zmianę, ja 2. Też średnio wychodzi nam co 2-3 dni, ale zdaża się że i codziennie albo i 2x dziennie. Czyli w sumie jak tylko mamy czas i siły 😁 nie planujemy serduszkowań, nie chcę sprowadzić czegoś tak intymnego, fajnego do uczucia że jest to obowiązek.
U mnie okna pomyte, pranie się robi, ogólnie posprzątane (dopóki mąż nie wróci z pracy), jutro tylko pieczenie ciast, w sobotę je przełożę, zrobię sałatki i święta 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
O matko sałatka śledziowa brzmi kosmicznie. Nie jadłam nigdy takiego cuda. U mnie okna pomyte, muszę tylko podłogi umyć. Na szczęście mam mały metraż może męża namowie do tego a ja będę piekła :p
Kurde czuje ze zaraz będzie okres. Nie cierpię tego uczucia -_- już lepiej jak się zacznie niż jak się tak zapowiada
Haha dobry tekst żanetka -
nick nieaktualnyU mojej teściowej święta/imieniny/impreza bez sałatki śledziowej to nie święta, dlatego ja tym razem robię i zawożę mojej mamie.
A ja to w ogóle mega lubię śledzie
Bo ja mieszkam od moich rodziców ponad 200 km, a do teściów mam kawałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 12:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny 😘
Ja dziś po kolejnym USG i już wiem ze w październiku powitamy synka na świecie 😊 pokazał armatkę w całej okazałości 😂
Już na zapas życzę Wam zdrowych i pogodnych świąt w rodzinnym gronie 😀 ściskam wszystkie!Kaga, MissKathy92, Bibi25, Żanetka93, RudaMaruda25, Salome, PJUR, Jane208, Bożenka, Lajni85, Agafiga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Why super że u Was wszystko ok, gratuluję synka Ciekawe kto u Tasi będzie
Ja się nie odzywam bo u nas bez zmian w zasadzie oprócz tego że męczą mnie okropne bóle i zawroty głowy ale jakoś dajemy radę i rosniemy sobie powoli- dziś zaczynamy 16tc
Życzę Wam dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt Wielkanocy, żeby Zmartwychwstaly Chrystus przyniósł Wam spokój, zdrowie i oczywiście ten największy skarb na który czekacie :* Wesołego Alleluja
A ode mnie lecą wiruski dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:26
Samosiowa staraczka, Esperanza Mia, Why_not_now87, Żanetka93, Bożenka, nada, Lajni85, Agafiga, Kaga, MilusińskaMilena, PJUR lubią tę wiadomość
-
Cześć również się nie odzywałam, bo ciągle praca, dom i zmęczenie mdłości też
My już po prenatalnych i czekamy tylko na pappe. Niskie ryzyko wad genetycznych i raczej wskazanie na chłopca 5cm szczęścia mialo wczoraj na badaniu ADHD po mamusi i ciężko było stwierdzić
Życzę Wam Wesołych Świat, Smacznych Jajeczek i bardzo mokrego Dyngusa!!! I wysyłam wiruski :*Agafiga, Jane208, MissKathy92, Kaga, Żanetka93, nada, MilusińskaMilena, Samosiowa staraczka, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Dziewczyny kochane wpadam tylko na chwilę żeby życzyć Wam zdrowych, pogodnych, radosnych świąt Wielkiej Nocy, spędzonych w rodzinnym gronie i mokrego dyngusa 😘Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Dziewczyny wesołych świat kochane
Mi się dzisiaj zaczął okres. Niby wiedziałam, że nic z tego ale i tak smutno. Narobiłam się przy garach, a raczej piekarniku. Zrobiłam 4 ciasta. A wieczorem pojechaliśmy do kina na Shazam. Super film. PolecamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 23:44
-
nick nieaktualny
-
Oj Ruda u mnie 40 dc a o @ ani widu ani slychu.
test 30 i 37 dc negatywny.
Jestem po laparo i moze stad takie odchylenie.
W srode rano ostatni test i na wizyte wieczorem bo martwie sieDrugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
nick nieaktualnyBibi25 wrote:Oj Ruda u mnie 40 dc a o @ ani widu ani slychu.
test 30 i 37 dc negatywny.
Jestem po laparo i moze stad takie odchylenie.
W srode rano ostatni test i na wizyte wieczorem bo martwie sie
Ja sobie jutro siknę, ostatnio miałam jak w zegarku, więc daje mi to jakąś nadzieję, że dzisiaj mnie krew nie zalewa.