Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak samo sie czuje i dzisiaj nic nie zalatwie a bede musiala sie polozyc zobaczymy jaki jutro mi wyjdzie ehhRudaMaruda25 wrote:No ja to dzisiaj się czuję jakbym była pijana, jakbym się miała zaraz przewrócić...
Też jakby mi brakowało cukru. -
Wszystkiego najlepszego Ruda!
Mi sie wydłużyly dni plodne, az 5 dni z plodnym sluzem. Pewnie przez to ze bralam wiesiolek i juz sie wkurzalam gdzie sie podziała owulacja. Ale dzis mi lekko juz skoczyla tempka i czulam mega bole owulacyjne, co by mi pasowalo bo rano bylo serduszkowanie.
Zobaczymy, kiedys na pewno ☺Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
nick nieaktualny
-
Ruda testuj, nie trzymaj nas w takiej niepewności bo mam wszystkie nerwy spięte jakbym to ja miała testować 🙂 mam nadzieję że przyjdziesz z radosną nowiną. Tylko testuj rano żeby wynik był wiarygodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 16:27
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rowniez mialam wydluzony cykl dlatego przestalam go brac nie wiem czemu taki bum jest na ten wiesiolek spotkalam sie tez z opinia ze zbyt duzo sluzu tez jest nie dobrze miec bo wowczas plemniki sie zlepiaja a ja wlasnie mialam duzo po wiesiolku i cykle po 33 dniFraagola wrote:Wszystkiego najlepszego Ruda!
Mi sie wydłużyly dni plodne, az 5 dni z plodnym sluzem. Pewnie przez to ze bralam wiesiolek i juz sie wkurzalam gdzie sie podziała owulacja. Ale dzis mi lekko juz skoczyla tempka i czulam mega bole owulacyjne, co by mi pasowalo bo rano bylo serduszkowanie.
Zobaczymy, kiedys na pewno ☺ -
nick nieaktualnyRuda dobrze ze masz dwa testy dzisiaj biel jitro 2 kreskiRudaMaruda25 wrote:Tak jak myślałam, totalna biel.

Dziewczyny z innej beczki pytanie macie w domu dywany dywaniki chodniki??? Jakie podlogi macie Zeby tu tak nie tylko o staraniach i glowe czyma zajac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo to za ksiazki czytasz ja mam dwie napoczete Ten dzien ale chyba zaczne od poczatku czytac :p i druga haha Rozstanmy sie nawet nie wiem skad ja mamABI90 wrote:A ja ostatnio mniej zaglądam, próbuje wyluzować. W sprawie wizyty miałam dzwonić w piątek jak będę miała wynik estradiolu, ale coś mnie podkusilo i zadzwoniłam dzisiaj zapytać czy w ogóle lekarz będzie, jak się okazało wyjeżdża jutro około południa i wraca we wtorek.... Na szczęście przyjmie mnie jutro rano, o 8:15 . Zobaczy co się dzieje, w razie czego da mi receptę na zastrzyk, w zależności od tego co będzie jutro to wyliczy kiedy zrobić badanie estradiolu i wtedy przez kontakt telefoniczny powie czy robić zastrzyk. Ciemno widzę ten cykl. Chociaż dawka Clo całkiem spora więc zobaczymy jutro.
Przez wiatr na dworze to nie chce się wychodzić z domu.... Ja ostatnio książki zaczęłam nadrabiać żeby nie myśleć tylko o staraniach...
wbrew pozorom pokazuje jak nie postepowac z partnerem
-
nick nieaktualnyJa skonczylam Pozwol mi wrocic tez spoko ksiazka Mroza nie czytalam Abi90 czytasz ebooki czy papierowe wersje co do wyluzowania tomi tam ciezko wyluzowac teraz moze wyluzuje skoro wiem ze przegapilismy spraweABI90 wrote:Kryminały, R.Mróz seria z Joanną Chyłką 5 tomów skończone, zostały 3. Jestem na pierwszej Części sagi o Lipowie Puzyńskiej (jest 10 tomów), Fabisińska "śnieżynki" o dwóch parach starajacych się o dzieci i przechodzących przez internet vitro. Także ostatnio troszkę poczytałam

-
Ruda z popoludniowego moczu miała prawo wyjść biel, próbuj rano, wierzę że będzie II.
Ja z książek przerzuciłam się teraz na serial. Wykupilismy ostatnio netfixa i znalazłam tam "Dawno dawno temu" o postaciach z baśni żyjących w naszym świecie. Może się wydawać że jest dziecinny ale naprawdę mnie wciągnął 😁
Z książek natomiast głównie Steven King.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

od rana czekam na dobre informacje