Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:No ja to dzisiaj się czuję jakbym była pijana, jakbym się miała zaraz przewrócić...
Też jakby mi brakowało cukru. -
Wszystkiego najlepszego Ruda!
Mi sie wydłużyly dni plodne, az 5 dni z plodnym sluzem. Pewnie przez to ze bralam wiesiolek i juz sie wkurzalam gdzie sie podziała owulacja. Ale dzis mi lekko juz skoczyla tempka i czulam mega bole owulacyjne, co by mi pasowalo bo rano bylo serduszkowanie.
Zobaczymy, kiedys na pewno ☺Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
nick nieaktualny
-
Ruda testuj, nie trzymaj nas w takiej niepewności bo mam wszystkie nerwy spięte jakbym to ja miała testować 🙂 mam nadzieję że przyjdziesz z radosną nowiną. Tylko testuj rano żeby wynik był wiarygodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 16:27
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFraagola wrote:Wszystkiego najlepszego Ruda!
Mi sie wydłużyly dni plodne, az 5 dni z plodnym sluzem. Pewnie przez to ze bralam wiesiolek i juz sie wkurzalam gdzie sie podziała owulacja. Ale dzis mi lekko juz skoczyla tempka i czulam mega bole owulacyjne, co by mi pasowalo bo rano bylo serduszkowanie.
Zobaczymy, kiedys na pewno ☺ -
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Tak jak myślałam, totalna biel.
Dziewczyny z innej beczki pytanie macie w domu dywany dywaniki chodniki??? Jakie podlogi macie Zeby tu tak nie tylko o staraniach i glowe czyma zajac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:A ja ostatnio mniej zaglądam, próbuje wyluzować. W sprawie wizyty miałam dzwonić w piątek jak będę miała wynik estradiolu, ale coś mnie podkusilo i zadzwoniłam dzisiaj zapytać czy w ogóle lekarz będzie, jak się okazało wyjeżdża jutro około południa i wraca we wtorek.... Na szczęście przyjmie mnie jutro rano, o 8:15 . Zobaczy co się dzieje, w razie czego da mi receptę na zastrzyk, w zależności od tego co będzie jutro to wyliczy kiedy zrobić badanie estradiolu i wtedy przez kontakt telefoniczny powie czy robić zastrzyk. Ciemno widzę ten cykl. Chociaż dawka Clo całkiem spora więc zobaczymy jutro.
Przez wiatr na dworze to nie chce się wychodzić z domu.... Ja ostatnio książki zaczęłam nadrabiać żeby nie myśleć tylko o staraniach... -
nick nieaktualnyABI90 wrote:Kryminały, R.Mróz seria z Joanną Chyłką 5 tomów skończone, zostały 3. Jestem na pierwszej Części sagi o Lipowie Puzyńskiej (jest 10 tomów), Fabisińska "śnieżynki" o dwóch parach starajacych się o dzieci i przechodzących przez internet vitro. Także ostatnio troszkę poczytałam
-
Ruda z popoludniowego moczu miała prawo wyjść biel, próbuj rano, wierzę że będzie II.
Ja z książek przerzuciłam się teraz na serial. Wykupilismy ostatnio netfixa i znalazłam tam "Dawno dawno temu" o postaciach z baśni żyjących w naszym świecie. Może się wydawać że jest dziecinny ale naprawdę mnie wciągnął 😁
Z książek natomiast głównie Steven King.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."