X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to dzisiaj się czuję jakbym była pijana, jakbym się miała zaraz przewrócić...
    Też jakby mi brakowało cukru.

Natala1906 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    No ja to dzisiaj się czuję jakbym była pijana, jakbym się miała zaraz przewrócić...
    Też jakby mi brakowało cukru.
    No tak samo sie czuje i dzisiaj nic nie zalatwie a bede musiala sie polozyc zobaczymy jaki jutro mi wyjdzie ehh

• Kaga Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda najlepsze życzenia :) owocnego testowania :)

RudaMaruda25 lubi tę wiadomość

• Fraagola Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Ruda!

Mi sie wydłużyly dni plodne, az 5 dni z plodnym sluzem. Pewnie przez to ze bralam wiesiolek i juz sie wkurzalam gdzie sie podziała owulacja. Ale dzis mi lekko juz skoczyla tempka i czulam mega bole owulacyjne, co by mi pasowalo bo rano bylo serduszkowanie.
    Zobaczymy, kiedys na pewno ☺

Starania od sierpnia 2018
    Obecnie 15 cs
    Czekamy... 💜
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje, że mam jakiś dłużazy cykl teraz i przez to się spóźnia i dostanę pewnie na dniach bo mnie piersi zaczęły boleć.

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda testuj, nie trzymaj nas w takiej niepewności bo mam wszystkie nerwy spięte jakbym to ja miała testować 🙂 mam nadzieję że przyjdziesz z radosną nowiną. Tylko testuj rano żeby wynik był wiarygodny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 16:27

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Lajni85 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda życzę Ci dwóch kreseczek :) i wszystkiego Naj :)

01.11.2019 Filip ❤
    27.01.2021 Mikołaj ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na promce w Rossmannie, testy dwa też zakupione. Dotrę do domu to sikam 🙂

• nada Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa pisz koniecznie ;D od rana czekam na dobre informacje :D

Mi się okres kończy, można w końcu seksic ;D

Czy w waszych żyłach tez płynie majonez ? Ja się zmieniam w majo powoli. Zmulona jestem strasznie.

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda dawaj pozytywne wiesci i zarazaj :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak myślałam, totalna biel.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fraagola wrote:
    Wszystkiego najlepszego Ruda!

Mi sie wydłużyly dni plodne, az 5 dni z plodnym sluzem. Pewnie przez to ze bralam wiesiolek i juz sie wkurzalam gdzie sie podziała owulacja. Ale dzis mi lekko juz skoczyla tempka i czulam mega bole owulacyjne, co by mi pasowalo bo rano bylo serduszkowanie.
    Zobaczymy, kiedys na pewno ☺
    Ja rowniez mialam wydluzony cykl dlatego przestalam go brac nie wiem czemu taki bum jest na ten wiesiolek spotkalam sie tez z opinia ze zbyt duzo sluzu tez jest nie dobrze miec bo wowczas plemniki sie zlepiaja a ja wlasnie mialam duzo po wiesiolku i cykle po 33 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Tak jak myślałam, totalna biel.
    Ruda dobrze ze masz dwa testy dzisiaj biel jitro 2 kreski ;)

Dziewczyny z innej beczki pytanie macie w domu dywany dywaniki chodniki??? Jakie podlogi macie Zeby tu tak nie tylko o staraniach i glowe czyma zajac

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam w ogóle dywanów, ani chodników.
    A mamy w domu zwykłe panele. Jedynie chodniczki w łazience.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 17:24

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 06:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    A ja ostatnio mniej zaglądam, próbuje wyluzować. W sprawie wizyty miałam dzwonić w piątek jak będę miała wynik estradiolu, ale coś mnie podkusilo i zadzwoniłam dzisiaj zapytać czy w ogóle lekarz będzie, jak się okazało wyjeżdża jutro około południa i wraca we wtorek.... Na szczęście przyjmie mnie jutro rano, o 8:15 . Zobaczy co się dzieje, w razie czego da mi receptę na zastrzyk, w zależności od tego co będzie jutro to wyliczy kiedy zrobić badanie estradiolu i wtedy przez kontakt telefoniczny powie czy robić zastrzyk. Ciemno widzę ten cykl. Chociaż dawka Clo całkiem spora więc zobaczymy jutro.
    Przez wiatr na dworze to nie chce się wychodzić z domu.... Ja ostatnio książki zaczęłam nadrabiać żeby nie myśleć tylko o staraniach... :)
    Co to za ksiazki czytasz ja mam dwie napoczete Ten dzien ale chyba zaczne od poczatku czytac :p i druga haha Rozstanmy sie nawet nie wiem skad ja mam :D wbrew pozorom pokazuje jak nie postepowac z partnerem

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Kryminały, R.Mróz seria z Joanną Chyłką 5 tomów skończone, zostały 3. Jestem na pierwszej Części sagi o Lipowie Puzyńskiej (jest 10 tomów), Fabisińska "śnieżynki" o dwóch parach starajacych się o dzieci i przechodzących przez internet vitro. Także ostatnio troszkę poczytałam :)
    Ja skonczylam Pozwol mi wrocic tez spoko ksiazka Mroza nie czytalam Abi90 czytasz ebooki czy papierowe wersje co do wyluzowania tomi tam ciezko wyluzowac teraz moze wyluzuje skoro wiem ze przegapilismy sprawe

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda z popoludniowego moczu miała prawo wyjść biel, próbuj rano, wierzę że będzie II.

Ja z książek przerzuciłam się teraz na serial. Wykupilismy ostatnio netfixa i znalazłam tam "Dawno dawno temu" o postaciach z baśni żyjących w naszym świecie. Może się wydawać że jest dziecinny ale naprawdę mnie wciągnął 😁
    Z książek natomiast głównie Steven King.

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ